Benim gibi Babannesinden nefret eden var mdr?

malesef benim babannemde böyle annemlerle aynı apartmanda oturuyolar anneme çok çektirmiş hala da devam ediyo ortada hiçbişey yokken konuşmazdı bizimle konuşurduk neden böyle yapıyosun diye iki gün iyi olurdu ertesi gün yine aynı saçmalıklar evine kimsenin gelmesini istemez titizlik hastası gelen misafirlere kapıyı açmaz biz bile gittiğimizde rahatsız oluyodu bir saat zor oturuyorduk amcamın eşide çalıştığı için babanneme sen bak dediler bakmıyo dadı tuttular oysaki canı ciğeri nasıl bakmaz tam bi psikopat yine de babannem seviyorumbenneyaptımki

Gelinlerini sevmeyen Oglunuda gercek manada sevmiyordur bence..
Dolayisiyla Torunlarina da ilgisiz olabilir,eziyet etmek isteyebilir, inanirim buna..

Ama oyle Kaynanalar var ki, ogullarinin arasinda bile ayrim yapiyorlar..
Cok sevdikleri oglunun hanimini da seviyor, cocuklarina da iyiler.. Bende buna sahidim..

Sende sabirli ol, aklina kotu seyler getirme
Buyugun sonucta,sakin olmayi dene ve uzak dur..

ohooo buraya yazsam roman olur ne dedıkodular neler yapmadıkı

ama en son sonunda cok hastalandı yataklara dustu
annemde baskası bakmadı

sonra kendı kulagımızla duyduk

kıymetını bılememısım dedı

annemde ben sana kocamın hatrına bakıyorum yoksa bı bardak su verılcek ınsan degılsın dedı
olurken helallık ıstedı annemden

helal etme dedık anneme hepımız cunku cok cektırdı

ama annem helal olsun dedı:sinifsinif:

allah yardımcınız olsun cok zor gercekten :sinifsinif:

ınsanın evınde huzur bırakmıyolar :gitme:

Sinirlarini cizmezsen ezip gecen cok olur, onun icin anne ve babalarinizdada suc var arkadaslar, onlarda bastan sinirlarini cizecekler.
Bir insani cok pohpohlarsan, o insanda demekki ben neyim diyip kendi cemberinden cikip baskalarinin özgürlüklerine kadar karisabilir.

iş babamda bitiyo ama dediğim gibi babanneme şu kavgalardan sora gitmek istemedim gene onlar giderken babam homurdandı. annem kenara çekmiş "sakın kızın üstüne gitme saçmalama" demiş. ya kadına nerdeyse düşman oldum hala zorla onun evine götürmek istiyo babam :( sırf inat varya sırf inat. ben de gidersem adiyim... en azından bayrama kadar.

Benimde durumum pek farklı değil aslında nefret etmek değil de arada kalmaktan dolayı avazım çıktığı kadar bağırmak geçiyor içimden.
Torunları olarak bizim üzerimizde sevgisi ve emeği çok fazla olmasından dolayı hemde artık hasta ( olmayan hastalığı yok artık neredeyse ) ve yaşlı olmasından dolayı %100 haksız bile olsa babaanne sen ne yapıyorsun diyemiyorum ve diyemem de.

Artık onu bir çocuk nasıl ilgi ister ya aynı o şekilde görüyorum artık konuşabileceğimiz veya onun beni anlayabileceği zamanda değiliz malesef ki o zamana da zaten benim yaşım kurtarmıyordu kabullenmekten başka çare yok, annemi de anlayışlı olması için ikna etmeye çalışıyorum ama olmuyor malesef ki oda çookk çekti ona da kızamıyorum.

Şöyle bir tablo düşünün anneniz ile babaannenizin arası sürekli açık ikiside artık hali hazırda ne desede alınsam modundalar muhakkak bir sorun çıkar ve her iki taraf size haksızmıyım der birine başka, öbürüne başka konuşmak zaten tabiatımda yok artık boğuluyorum herkes yerinin ayrı olduğunu anlasa ne kadar mutlu olacağım anlatamam.

2 kat ara ile oturuyorlar ve ben her gittiğimde 2 parçaya bölünmek zorundayım yoruluyorum artık.:delphin: Sonuçta 50 parçaya da bölünsem kimseyi mutlu edemiyorum malesef ki.:çok üzgünüm:

benimde Türk filmlerindeki Aliye Rona tadında bir babaannem vardı...
öldüğünde konuşmuyorduk... son bir sene hiç gitmedim ve o sene öldü...
bana yapmış olduğu hiç bir şey yok, ama anneme yaptıklarından dolayı nefret ediyordum ondan...
aradan 12-13 sene geçti... şimdi gerek yokmuş o kadar kin büyütmeye diyorum...
hatta bazen özlüyorum... yanlıştı çünkü ve yanlış benim yanlışım değildi... babamın hatasıydı anneme yaptıklarına ve söylediklerine seyirci kalmak... sırf kötü evlat olmamak için.... değmezdi gereçekten...

nefret ediyorum nefret ki o kadar büyük içimde şu anda lise mezunuysam onun yuzünden babamon kafasını çeldirip lise annanem okuttu bana o kadın yüzüenden anama yaptıklarıda cabası anam o kadın yüzünden hasta sinirlerini bozdu ömrümde görmek istemediğim yüzünü t ek insan

bende babanemin kaprislerine,bencilliğine,nankörlüğüne,iftiralarına,bi dediğini yüz kere tekrar etmesine,kendi oğullarını bile gelin derdine elaleme rezil etmesine,hastalığını bahane ederek kendini acındırmaya çalışmasına tahammül edemeyenlerdenim..çok zor valla çok...off düşününce bile deli oluyorum resmen anneme küfür ediyor ana avrat düz gidiyor...ama babam laf söyletmez her zaman arkasındadır..şimdi bize gelecek kalmaya artık yalnız bırakmıyorlar her oğlunda kalıyor ama herkese dünyayı dar ediyor....yediği önünde yemediği arkasında,en çok en güzel annem bakıyor oda Allah korkusuna..ama bizden gittimi bana bakmadılar bakmıyorlar vs vs..insan bu kadar nankör olabilir yaa..ben sevmiyorum babannemi..ama bazen acıyorum..babam için üzülüyorum kıyamam ona ben yaa..

bende nefret ediyorum ve onu affetmeyeceğim.
annemi istememiş hiç bir zaman. evlendiklerinde anneme babamın babannesinden kalma elmas yüsüğü takıp 2 hafta sonra kavga kıyamet kızını gönderip geri almış. hiç maddi destek olmamışlar.
babamı kaybettiğimde 13 yaşındaydım. babam en son hastaneden çıktı evde bakıyoruz. geldi bize ben onu izmir e götüreyim benim evim ferah ben bakarım dedi. ve bizi götürmedi. evde ceryanda bırakmış. yememesi gereken şeyleri yedirip daha beter etmiş. diyet listesine hiç uymamaış. utanmadan ölmeden yesin dedim demiş. sanki biz aç bırakıyorduk ve hiç yemedi. evimizde bakılırken sokağa çıkan babam onun evinde 1 hafta da fenalaşmış ve hastaneye yatırmayı becerememiş. annem yetişti ama babam 2 gün sonra vefat etti. ve ben onu 1 hafta hiç görmemiştim. beni babama hasret bıraktı. ondan nefret ediyorum. ve onu babaannelikten sildim. babamın yedisini onun evinde yaptık ve ertesi günü bizi evinden kovdu. anneme oğlumu sen öldürdün dedi. bu olanları da öğrenince benim için bitti. 20 yıldır yüzüne bakmıyorum. abim de onu çok seviyor ve hiç laf söyletmiyor. ama bir gün yaptıklarını yüzüne haykıracağım çok içimde kaldı! senağlama

annemde çok çekmiş zamanında babaannemden halada çekiyor sayılır asık suratlı patavatsız kadının tekidir zaman zaman bizde nasibimizi alıyoruz ama annem bir kere bile kalbini kırmamış hae Allah'a havale etmiş bizde kırmamaya çalışıyoruz bu yaştan sonra değiştirme şansımız yok malesef:1no2:

ben babanemle arkadaş gibiyim her türlü konuyu konusur paylaşırım
annemin babanemden çekmişliği var yapma etme deme diyorum dinlemiyo beni kaydirigubbakcemile3
senin babaneni Allah ıslah etsin benneyaptımki

bende sewmiorum babannem olacak kadını.bide aynı ewde yaşamak zorundayız kötükedihüso .zman geçtikçe insanın tahammülsüzlüğü dahada artıoo.we yüzgöz oluosunuzz.yaşlı die saygısızlık etmek üzmek istemiorum ama sınırları çok zorluoo.ama şunu anladım bizim kadına kötülük yapan yaranıoo. geçen yaz çok fena kawga ettimm.annemin babamın arkasından atarkenn duydumm.kimse onlara laf söleyemezz.karşısına geçip ağzıma geleni söledimm. . şimdi pamuk gibi.yanımda bi laf söleyemioo.ne dersem tamam dio

Bizde de çok sorunlar olmuş canım zamanında.. Hala da sürüyor.. Ama annem hep boyun eğimiş, hala da eğiyor.. Çok şükür benimle bir ilgisi yok ama babaannemin..

Beni çok sevdiğini biliyorum, ben de onu seviyorum; ama ister istemez soğukluk oluyor.. Annem anlattığı için bir şeyleri..

madem konu hortladı ben de yazayım.
görüşmicem istemiyorum. evde misafirler vardı onlarla babannemlere gittiler. ben gitmemek için bahane uydurdum. babam bana "o misafirler gittikten sonra kendine kalcak yer ara" dedi. bikaç gün sonra olan olacak yani.

babannem yüzünden evin tek evladı olan ben evden dışarı atılıyorum. hadi bakalım sonum hayrola.

benim bir tane kendini hacı zanneden ( 22 senelik hacı kendisi ) bir babanem var...
ondan nefret ediyorum dersem şaşırmayın.bize yapmadığı kötülükler,iftiralar kalmadı:kızgın::kızgın:

benim bir tane kendini hacı zanneden ( 22 senelik hacı kendisi ) bir babanem var...
ondan nefret ediyorum dersem şaşırmayın.bize yapmadığı kötülükler,iftiralar kalmadı:kızgın::kızgın:

bizimki de hacı. hacılıkla olaydı pfff.

Back
X