Benim gibi Babannesinden nefret eden var mdr?

rahmetli babaannem iyidi ama iste her insan bir olmuyor ne yazik ki..
bu tür insanlar zaten hep iclerinde kötülük barindiran kisilerdir..
ama ne yazik torununu,gelinii bezdirmis su günlerde hayir duasi alacakken yaptigina bak kendine ediyor...kimsenin ahi kimsede kalmiyor..insan diyor kocaman kadin hala ne derdi var..hadi eskiden kaynanalarin bazilari otoriteyi kormak icin eziyet etmis ama cogu kösesine cekilip anlamistr hatasini ama masallah 80 yasinda kadin gelinini birakmis torununa sarmis..valla üzüldüm onun adina siz belki suanda kendinizi cok kötü hissediyorsunuz ama o insanin durumu cok vahim yarin birgün öldügünde ardindan Allah razi olsun iyi insandi diyecek biri birakmismi onu hatirlayip ruhuna dualar okuyacak biri birakmis mi olacak Allah hidayetine erdirsin..kalbini yumusatsin kendi icin bu dünyada yaptigi yanina kar kalmayak...
ben herkesin babaannesini benim babaannem gibi sanardim ama bicok kisiden duydugum kadariyla insanlar gercekten cok farkli...Allah yardimciniz olsun sakin olun bilmiyorum dualarin gücüne inanirmisiniz ama onun yanindyken icinizden hep dua okuyun ona sinirlenmeye firsat vermeyin kendinize yoksa yazdginiz gibi cinnet gecirebilirim ifadesi gibi sizi üzecek seyler olur

rahmetli babaannem iyidi ama iste her insan bir olmuyor ne yazik ki..
bu tür insanlar zaten hep iclerinde kötülük barindiran kisilerdir..
ama ne yazik torununu,gelinii bezdirmis su günlerde hayir duasi alacakken yaptigina bak kendine ediyor...kimsenin ahi kimsede kalmiyor..insan diyor kocaman kadin hala ne derdi var..hadi eskiden kaynanalarin bazilari otoriteyi kormak icin eziyet etmis ama cogu kösesine cekilip anlamistr hatasini ama masallah 80 yasinda kadin gelinini birakmis torununa sarmis..valla üzüldüm onun adina siz belki suanda kendinizi cok kötü hissediyorsunuz ama o insanin durumu cok vahim yarin birgün öldügünde ardindan Allah razi olsun iyi insandi diyecek biri birakmismi onu hatirlayip ruhuna dualar okuyacak biri birakmis mi olacak Allah hidayetine erdirsin..kalbini yumusatsin kendi icin bu dünyada yaptigi yanina kar kalmayak...
ben herkesin babaannesini benim babaannem gibi sanardim ama bicok kisiden duydugum kadariyla insanlar gercekten cok farkli...Allah yardimciniz olsun sakin olun bilmiyorum dualarin gücüne inanirmisiniz ama onun yanindyken icinizden hep dua okuyun ona sinirlenmeye firsat vermeyin kendinize yoksa yazdginiz gibi cinnet gecirebilirim ifadesi gibi sizi üzecek seyler olur

inanmaz olurmuyum. Allah affetsin buna rağmen isyana yöneldiğim oluyor, isyan ettiğim de... o kadar gurur yaptım ki artık babamla ciddi ciddi karşı karşıya geldim, o da inat ediyor ben de. herkese karşı iyiler annemle bana böyleler ana oğul.. babannemin de ağzından hiç dua eksik olmaz inanırmısın? sabah akşam elde tesbih fısfısfıs ama ettiğine bak. o kadar tesbih bile kalbini yumuşatamadı onun. senelerce kıldığı namaz da. ben bunları ölçecek tartı değilim bunun farkındayım, ama yine de insan namaz kılıp dua edenlerden böyle şeyler gördümü olaya farklı bakıyor. annem hep der, ben bunların yanında dinden soğuyup dinsiz olmadım ya çok şükür diye.. annemin itikadı bu denli kuvvetli olmasaydı ben de hala savruluyo olurdum.. ki savrulduğum da oldu, herşeyden şüphe ettiğim de. Allah hepimize sabır versin.. ama şu küçücük ailemde bile huzur bırakmadı ya.. ben şu yaşımda kaynana derdi çekiyorum ya.. ne diyim

evet 2 gün sora babanneme gitmediğim için kapı önüne koyuluyorum mor çatıya alırlarmı beni acep :delphin:

babaannelere ÖLÜMMM kötükedihüso

ismi bizimkinin bide melekkkkk :kızgın:

ne melek ne melekkkkkk

anneme okadar iş ettiiii

annemm halaaa o sizin babanızın annesidir deme öle senin torunların senin için öle düşünse ne olur diyo valaaaa onun gibi bi kadın olcaksam varsın düşünsünler

sevmiyorum sevmiyorummm üzgünüm babacıgım

inanmaz olurmuyum. Allah affetsin buna rağmen isyana yöneldiğim oluyor, isyan ettiğim de... o kadar gurur yaptım ki artık babamla ciddi ciddi karşı karşıya geldim, o da inat ediyor ben de. herkese karşı iyiler annemle bana böyleler ana oğul.. babannemin de ağzından hiç dua eksik olmaz inanırmısın? sabah akşam elde tesbih fısfısfıs ama ettiğine bak. o kadar tesbih bile kalbini yumuşatamadı onun. senelerce kıldığı namaz da. ben bunları ölçecek tartı değilim bunun farkındayım, ama yine de insan namaz kılıp dua edenlerden böyle şeyler gördümü olaya farklı bakıyor. annem hep der, ben bunların yanında dinden soğuyup dinsiz olmadım ya çok şükür diye.. annemin itikadı bu denli kuvvetli olmasaydı ben de hala savruluyo olurdum.. ki savrulduğum da oldu, herşeyden şüphe ettiğim de. Allah hepimize sabır versin.. ama şu küçücük ailemde bile huzur bırakmadı ya.. ben şu yaşımda kaynana derdi çekiyorum ya.. ne diyim

anliyorum seni valla öyle dua edip,namaz kilip ne kadar kötülük yapan insanlar var...ya zor bir durumdur bu insanlar sanirim tamamen körü körüne nefisleriyle bas basalar...eger gitmen lazimsa hani baska bir secenegin yoksa bunu en azindan kendini yipratmadan yap...dua mi edersin o konusurken yada ona bakarken aklindan baska güzel seyler mi gecirirsin ne yaparsin bilmiyorum ama pek muhattap olma canim..Allah yardimciniz olsun annenize ve sizede insallah Rabbim bunlarin mükafatini verir...babaniz icinde annesi oldugu icin sanirim hayirli evlat anlayisini biraz karistiriyor..yoksa bir baba ne bileyim cocugla bu kadar diklesmez hele ki 80 yasinda bir kadin yari cocuk hani cok abartilar herseyi onun dediklerine inanarak...Allah yardimcin olsun canim

Bu dunya öyle bır etme bulma dünyası ki... Hıc öfkene yenılıp piişman olacagın seyler söleme canım...
Benım annecımde neler cektı,küçüktüm gözumun önunde nasılsa cocugum dıye umursamayıp neler cevırıyolardı annecımın arkasından ama buyudukce anladım tabı... Ama noldu 6 cocugu var annem tek gelin ve babaannem rahatsızlandı.. Kim mi bakıyor? Annem... Diğer cocuklarının nedense annelerıne bakmaya vakıtlerı yokmus,üstelık babacımda kanser hastası benım...Sabahın 5 ınde annem kalkıyor diyaliz ilacını ısıtmak için ve gunde 4 kere diyalız yapıyor 3 öğün yemegını yedırıyor ilaclarını verıyor... Kucagında tasıyıp banyosunu yaptırıyor...Ama annemın yuzune bakamıyor,hergun camdan dısarı aglayarak bakıyor... O yuzden bırakın Allah bıldıgı gıbı yapsın,o gercekten hıcbırseyı yerde bırakmıyor...

Allah ne onu bize ne bizi ona muhtaç etsin... bakmasın annem ona istemiyorum.

gelinine düşmansa yapar niye yapmasın. gelinini müdafa ettim. gelini benim anam değil ya. 80 falan.

yai diyecek birşey bulamıyorum..kusura bakma arkadaşım ama.yuh!yaşı 80e gelmiş bir ayağı çukurda otur ibadet et allahtan af dile..nedir bu dünya hırsı anlamadım..bu yaşta ihtiras-intikam-entrika...artık ciddiye almayacaksın demekki...bırak istediği kadar söylensin..

off arkadaşım şimdi gördüm oda kendine müslümanlardan tıpkı babam gibi...kalbi kin doldurduktan sonra 24 saat başı secdeden kalkmasın..kin ile din bir arada bulunamaz....allah ıslah etsin... buda benim sabır sınavım diyeceksin...

arkadaşlar ben bu konuyu yenı görüyorum. inanın cıldırmak üzereyım. o kadar nefret edıyorum ki anlatamam size.bı ayagı cukurda hala seytanlıklara devam edıyor.dur durak bılmıyo.bı sene önce tartıştık uzerıne yürüdüm kadının bır süür laf ettım döktüm içimi.sevmiyorum senı nefret ettırdın kendını nasıl bı ınsansın felan fılan saydım baya.ben ona böyle derken o ağzıma küfretti.hadı ben gencım sen olgunsun öylemı yapmalısın tamam bend eyanlış yaptım ama artık dayanamadım olanlara.anneme o kadar seyler yaptı ki 35 senelık evlı olmasına rağmen devam edıyor yapmaya.benı aldı lısteye ama beni hafıfe aldı bıraz sımdı yüüme karsı yapamıyor arkadan yapıyor ama onuda halledıcem görecek el mı yaban bey mı yaman uyuz karı

bende sevmem.. bişey yaptığı yok zaten suratını ayda yılda bir görüyorum başka şehirde olduğu için ama sevmem küçüklükten bu böyle sevemiyorum ..

ben de nefret ediyorum ondan..ve diğer çocuklarından
dediğin gibi hep fesatlık hep kavgadır işi gücü..kaç yaşına geldi hala aynı..

bizde de var aynisindan, nefret degilde ama iyice sogudum. Diger torunlarina gelince herseyi yapiyor onlar için, onlara herseyi layik görüyor. Bize sira gelince is degisiyor, güya yurt disinda oldugumuz için herseyimiz varmis diye. Oysa bilmiyor ne zorluklar çektigimizi. Kendimi üvey torun gibi hissediyorum (:. Hos ya annemi sevmedigi için bizi de pek sevmiyor. Bende ne telefon ediyorum ne de babam konusunca görüsüyorum, bayramlarda bile mazeret ariyorum konusmamak için. Yanlis ediyorum ama napiyim iyice soguttu kendinden

onun yüzünden 4 erkek bir kız kardeş ne hallerde şimdi bi bilsen onu allah nası biliyosa öyle yapsın başka bişi demiyorum nefret ediyorum :kızgın:

ben de artık mecbur kalmadıkça yüzünü görmüyorum, önümdeki 1 ay boyunca da hiç görmicem çok şükür.

konuya iştirak eden herkese teşekkürler.

keşke biz de babalarımızı doğuran kadınları daha iyi anabilseydik, ancak onlar ektiklerini biçecekler. kimin evvel gideceği belli olmaz ama o evvel giderse tek fatiham yoktur ona. ilerde düşüncem belki değişir, bilemem.

zaman affettirir belkiiiiii
bilmiyorum bugun annemlere gittim hemen çıktı karşıma kör şeytan gibi çevirdim anında başımı bide diyo ne o hiç selam yok :umursamaz: pehh
yoo dedim kaçtım hemen annemlere sinir yaaaa

selam insan olana verilir. ben artık ona insan gözüyle bakmıyorum. bir insan o kadar kötü olamaz. ruh hastası bile olsa, yapacağı düşüneceği kötülüğün bir sınırı vardır. ölse de kurtulsam diyorum her gün. babamla aram hala limoniyse onun yüzünden. çünkü babam zorla görüştürüyo hala, zorla o kadının evine götürüyo beni. 25 yaşına gelmişsin, mesleğin var ama babanın lafı yüzünden o eve gitmek zorundasın. iğrenç bi duygu. adam yerine koyulmayacaksam niye böyleyimki ben.

uff aynen ..
ama benim babam gitmeyin hemen kavga çıkarıyo bırakın diyo
seninki niye bu kadar gitmek ve gittirtmek taraflısı ki ya

Back
X