- Konu Sahibi kibritcikiz91
Neredeyse 2yillik evliyim. Esimi sevdim ve bircok zorluklarla evlendik. Nisanlandigimdan bero her seyi eksik yasadim. Yasamak istediklerimi, hissetmek istediklerimi esim hic yasatmadi.evlendigimizden beri her defasinda yasamak istediklerimi ve onun bunlari yapmadigini soyledim.esim de her seferinde hak verdi ve sozler verdi duzeltecegim diye.ama hic bir sonuc goremedim. Birkac ayda bir bu konu konusuldu ve hepnayni sozleri ve pismanliklari duydum esimden. Simdi yine ayni noktadayim.
Bir cocugumz var. Ben artk beklemekten biktim ve tukendim. Esimse yine pisman okdugunu soyluyor ve ozur diliyor ve telafi edecegini soyluyor.ama bu sefer gercekten inanmiyorm. Hic bir heycanm kalmadi 40yillik evli gibiyim. Simdi diyeceksiniz ki ee sonuc ne istiyosun bizdrn diye.. bilmem.. koniscak kimse bulamadm ve buraya yazdim. Aslinda tam olarak da anlatamadim. Neyse...
Bir cocugumz var. Ben artk beklemekten biktim ve tukendim. Esimse yine pisman okdugunu soyluyor ve ozur diliyor ve telafi edecegini soyluyor.ama bu sefer gercekten inanmiyorm. Hic bir heycanm kalmadi 40yillik evli gibiyim. Simdi diyeceksiniz ki ee sonuc ne istiyosun bizdrn diye.. bilmem.. koniscak kimse bulamadm ve buraya yazdim. Aslinda tam olarak da anlatamadim. Neyse...