- Konu Sahibi xandecanim
-
Arkadaşım öncelikle çok çok geçmiş olsun bende 5 haftalık 7 haftalık ve en sonda 18 haftalık bebeğimi kaybettim bende senin yaşadıklarının çokta azını yaşadığımı söyleyemem bitmeyen öfke patlamalarım mezarlıktan geçerken ağlama krizlerim yeni doğmuş bir bebek gördüğümde içimin burkulması hiç bitmedi2 yillik tedavi sonrasi kavustugum yavrumu 6 aylikken mart ayinda kayb ettim.dunyam basima yikildi.hayatim karardi.halada ayni.doktorum alti ay korunma onerdi.korunma surei bitti ve ay gecmesine ragmen hamile kalamdim.belki yeni bir bebek yeni umut olurdu.....
Yine tedaviye basladik....
Asil sorusu ki,ben bir turlu hayata tutunamiyorum.uyumak anlamsiz,uyanmak anlamsiz,gulmek,yemek,her sey anlamsiz.i
Gunlerce isari cikmiyorum.gece saat dortlerde yatip sabahlari 2lerde kalkiyorum.banyo yapmaya dahi useniyorum.hayat cok cok anlamsiz geliyor.
En kotusu bunlarin hepsini icimde yasiyorum.kimseye belli etmiyorum ki zaten kimse anlamiyor...
Benim gibi bebegini kaybeden anneler.sizlerde benim gibimisiniz?
Eger deyilse lutfen bana yardimci olun...
Bu arada yurtdisinda yasiyorum.calismak istiyorum ama burda mumkunati yok calismamin.
Ne gibi seyler yapa bilirim evde.nasil tutuna bilirim yeniden hayata.
Sizler ne gibi seyler yapiyorsunuz?paylasirsaniz cok sevinirim..
Allahim hepimizin yardimcisi olsun...
gecmis olsun canim sanada.kac haftalik olursa olsun.onlar bizim canimizin bir parcasi.Evet insan icine cikmak iyi.ama ben daha basaramadim onu.amin canim.Allah hepimizin yuzumuzu guldursunCanim benim ben 5 haftalik bebegimi kaybetmeme ragmen kac gun kendime gelemedim.senin durumun cok normal.dusunmemeye calis desem ise yaramayacagini biliyorum.bana kitap okumak iyi geliyor kisisel gelisim kitaplari.bir de evde cok durmamaya calisiyorum durdukca kuruyorum cunku insan icine karismak iyi oluyor.Allah bir daha yasatmasin hicbirimize bu aciyi
Sanada cook gecmis olsun.sen daha zorunu yasamissin.Allah bu bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin.Yuzunuzu guldursun daimaArkadaşım öncelikle çok çok geçmiş olsun bende 5 haftalık 7 haftalık ve en sonda 18 haftalık bebeğimi kaybettim bende senin yaşadıklarının çokta azını yaşadığımı söyleyemem bitmeyen öfke patlamalarım mezarlıktan geçerken ağlama krizlerim yeni doğmuş bir bebek gördüğümde içimin burkulması hiç bitmedi
şimdi tekrar hamileyim ama hiç dilimden düşmez 18 haftalık kaybettiğim bebeğim...
onlar bizim diğer dünyamız için uğraşan meleklerimiz... rabbime yalvaracaklar bizimde onlarla cennette gitmemiz için...
bana en iyi gelen şey işe geri dönmem oldu o hayat engamesinin altında o acıda yoğuruldu hayatla sanki toparladım sende eve kapatma kendini yada evde kendine hobiler bul eşine yemek yapmak güzel sofralar kurmak yada şimdi pek moda olsantaşlarla ws al kıyafetlerini susle hiç birşey yapamıyorsan al eşini çık dışarı daha önce yapmaktan keyif aldığın şeyleri yap sinemaya git arkadaşlarından kendini soyutlma sık sık görüş allaha şükret ki kucağına alıp kokusunu duyuup toprağa vermedin ve eşine daha çok sarıl onlar izim kadar hissetmiyorlar bu acıyı diye suçlama bizim kadar yoğun yaşamaları imkansız bu bebek onların bedeninde olsaydı bizimde duygularımız bu kadar yoğun olamazdı
hiç umudunu kaybetme bol bol dua et bana en iyi geleen şey lerden biri de allah de ötesini bırak diye okuduğum kitap olmuştu internette war bul oku sana da iyi gelicektir... rabbim birkere verdiyse o bebeği yine nasip edicektir ama önce senin ruhen bedenen hamileliğe hazır olman gerek...
kendine iyi bak
Canim benim.seninle ayni duygulari yasiyoruz.Allah acimizi unutturacak sevincler nasip etsin bizlere.Slm arkadaslar bende yavrumu kaybettim. 29 haftalik dogum yaptim.polihidramnios nedeniyle. Yalnizcs 14 saat yasadi. Sesi yuzu aklim cikmiyor. Cildiricam saniyorum bazi anlar. hic birsey yapmak istemiyorum. Bebegi olan ark. Görüşmek istemiyorum. ama elden duadan baska birsey gelmiyo. Rabbin herseyin hayirlisini bilir çünkü. Allah de ötesini birak kitabini bende okudum. Ve çok iyi geldi. Bi söz var "Allah bazen elinden oyuncagini alır, yerine daha iyisini verecegi icindir. Sen dert etme can O seni senden cok düşünür. " yaziyor ve cok dogru. Belki daha kotu seyler yasicak tik bilemeyiZ. Ama Rabbim onlari cennetine aldi. Bize sefaatci yapti.hep şükür olsun dilde. Rabbim hepimize saglikli hayirli ömürlü evlatlar versin insallah.
gecmis olsun canim.ne diyeyim bilemiyorum...cunki bende senin gibi normal dogum yaptim.ne cektigini cok iyi anliyorum.Allah sabir versin...Merhaba bende geçen hafta pazar günü 6 aylık Bebeğimi cansız olarak normal doğum yaparak dünyaya getirdim ,tabiki çok kötüyüm belki inanmamayacaksınız ama eşim benden daha kötü onun için kendimi çok çabuk Toparladım 2, 3 ay içerisinde tekrar hamile kalmak istiyorum tabiki allah izin verirse ama korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamaktan.
Canim benim gecmis olsun.ne yapalim Allah baska acilar gostermesin.seni cook iyi anliyorum.Allah hepimize sabırlar versin.
Benim de oğlumu kaybedeli yedi ay bitmek üzere.. Ve anlattıklarının fazlası var eksiği yok.
Hiçbir şey yapasım yok şu dünyada. nefes almak bile ağır geliyor.. Bu acıyla baş edemiyorum.
Ne diyim bir çözüm bulursan bana da söyle arkadaşım. Allah yardımcımız olsun.
BENDE MART 15 TE 19 HAFTALIK KEN KAYBETTİM HAYATA TUTUNMALISIN DAHA BETERLERİ VAR BUNLARI DÜŞÜN BEN HEP SENİN GİBİLERİ ŞANSLI BULDUM NEDEN BİLİYORMUSUN ÇÜNKÜ GEBELİĞİNİ SONLANDIRMA KARARINI KENDİ VEREN BENİM GİBİ ONLARCA ANNE VAR BURADA BOYNUMUZDAKİ YÜKÜ TAHMİN BİLE EDEMESSİN TABİKİ SENİNKİDE ZOR AMA NE OLUR DAHA KÖTÜLERİNİ DÜŞÜN VE TESELLİ OL HAYATİ RİSKİM VARDI 8 YAŞINDA BİRDE KZIIM NASIL BU KARARI VEREBİLİRİM DİYORSUN AMA VERİYORSUN ŞİMDİ 7 HAFTALIK HAMİLEYİM DR 6 AY İSTİRAHAT VERDİ AMA BİZ 4 AY2 yillik tedavi sonrasi kavustugum yavrumu 6 aylikken mart ayinda kayb ettim.dunyam basima yikildi.hayatim karardi.halada ayni.doktorum alti ay korunma onerdi.korunma surei bitti ve ay gecmesine ragmen hamile kalamdim.belki yeni bir bebek yeni umut olurdu.....
Yine tedaviye basladik....
Asil sorusu ki,ben bir turlu hayata tutunamiyorum.uyumak anlamsiz,uyanmak anlamsiz,gulmek,yemek,her sey anlamsiz.i
Gunlerce isari cikmiyorum.gece saat dortlerde yatip sabahlari 2lerde kalkiyorum.banyo yapmaya dahi useniyorum.hayat cok cok anlamsiz geliyor.
En kotusu bunlarin hepsini icimde yasiyorum.kimseye belli etmiyorum ki zaten kimse anlamiyor...
Benim gibi bebegini kaybeden anneler.sizlerde benim gibimisiniz?
Eger deyilse lutfen bana yardimci olun...
Bu arada yurtdisinda yasiyorum.calismak istiyorum ama burda mumkunati yok calismamin.
Ne gibi seyler yapa bilirim evde.nasil tutuna bilirim yeniden hayata.
Sizler ne gibi seyler yapiyorsunuz?paylasirsaniz cok sevinirim..
Allahim hepimizin yardimcisi olsun...
ah canim bende aci haberi 17 martda almistim.gecmis olsun sanada.Allahin taktiri boyleymis.insallah sag salim kucagina alirsin bu bebegini.evet haklisin tutunmak lazim hayata,bunun icin cabaliyorum.insallah basaricam.burda calisma imkanim ne yazikki.olsa bir dakika durmam.Destegin icin cok tesekkur ederim canim.burda yapilan yorumlarin her kelimesi kiymetli benim icin.Allahim hepimize sevinc dolu gunler nasip etsinBENDE MART 15 TE 19 HAFTALIK KEN KAYBETTİM HAYATA TUTUNMALISIN DAHA BETERLERİ VAR BUNLARI DÜŞÜN BEN HEP SENİN GİBİLERİ ŞANSLI BULDUM NEDEN BİLİYORMUSUN ÇÜNKÜ GEBELİĞİNİ SONLANDIRMA KARARINI KENDİ VEREN BENİM GİBİ ONLARCA ANNE VAR BURADA BOYNUMUZDAKİ YÜKÜ TAHMİN BİLE EDEMESSİN TABİKİ SENİNKİDE ZOR AMA NE OLUR DAHA KÖTÜLERİNİ DÜŞÜN VE TESELLİ OL HAYATİ RİSKİM VARDI 8 YAŞINDA BİRDE KZIIM NASIL BU KARARI VEREBİLİRİM DİYORSUN AMA VERİYORSUN ŞİMDİ 7 HAFTALIK HAMİLEYİM DR 6 AY İSTİRAHAT VERDİ AMA BİZ 4 AY
SONRA BAŞLADIK DENEMEYE ÇOK ÇABUK HAMİLE KALDIĞIM HALDE 4-5 AY BEKLEDİM ÇÜNKÜ STRESE GİRDİM OLMAYACAK DİYE STRES YAPIYORSUN YAPMA OLUCAK DE İNAN BU İNANIRSAK ANCAK OZAMAN BAŞARIRIZ KALK TOPARLAN HAYAT YAŞAMAYA DEĞER ACILARIN YANINDA ÇOK GÜZEL ANLARDA VAR UNUTMA SEN ANNE OLUCAKSIN ÇOK GÜÇLÜ OLMAN LAZIM ÇOK.HA BUARADA BEN ÇALIŞTIĞIM İÇİN TOPARLANABİLDİM İŞİMİ SEVMEDİĞİM HALDE GERİ DÖNDÜM İŞ STRESİYLE UĞRAŞIRIM DİYE Bİ İŞE GİREBİLİRİSN
Allah sabr versin.gecmis olsun arkadasim.acin cok taze.insallah toparlanirsin.bende istedim butun duygularimi bosaltmak bir deftere.ama elim kalem tutmadi.ama en azindan burda beni anlayan insanlarla,sizlerle konusmak bile icimi rahatlatiyor.Allah hayirli evlatlar nasip etsin tum isteyenlere...Ben de henuz bir hafta once 4 aylik bebegimi normal dogumla kaybettim. Acim henuz cok taze yani. Bana bu bir haftalik surecte en cok yardimi dokunan sey yazmak. Yabanci bir kaynakta okumus ya da izlemistim, bebegini kaybedenlere, duygularini bir kagida yazmalarini oneriyorlar. Hakikaten yarari oluyor. Yazarken agliyorum ama sonrasinda biraz da olsa hafifliyorum. Icimdekileri kagida dokup agirliklarindan kurtulmaya calisiyorum yani.
Amin canim.haklisin hic kimse anlamiyor ne cektiklerimizi.en yakinlarimiz bile.Allah hepimize bol sabırlar versin... inşallah 2.4.6 Yada 7 bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler...biz ancak birbirimizi anlaya biliriz başka kimse anlayamaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?