Benim gibi Bebek hasreti çekenler!!!

elma_sekerim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
4.951
6.684
39
Slm arkadaşlar yaklaşık 15 aydır korunmasını halde hiç hamile kalmadım, hormon testi yapıldı çok az yüksek çıktı ilaç verdi içtim, alttan muayene oldum yumurtaların güzel rahim duvarın iyi falan geçti...sonra eşim Sperm testi yaptırdı 18 milyon fakat hızı % 18 çıktı hareketsiz ise % 50 si çıktı doktor olumsuz konuştu ama bu değerle hamile kalınabilir de diyerekten de açık kapı bıraktı.Arkadaşlar bende sıkıntı olmaya başladı son zamanlarda acaba bende büyük bir problem mi varki hiç tutmaz mı 15 ay boyunca acaba tüplerim mi tıkalı hep kuruyorum hep olumsuz düşünüyorum , ne yapacağımı bilmiyorum çaresizlik bu olsa gerek...benim gibi aynı dertten muzdarip hiç hamile kalmayacak var mı buyrun derlemesi, bu arada unutmadan son 6 ay da adetlerimin 1 ve 2 gün ü böyle büyük kan pıhtıları geliyor peçete ye bazen korkuyorum acaba bende bi sorun mu var eşimin Sperm düşüklüğü değilde asıl problem bende mi ?

Merhaba aynı dertten bende muzdaribim canim bizde üç yıldır uğraşıyoruz ama olmuyor bazen hiç anne olamolamiycam gibi geliyor üç aydır catlatma tedavisi görüyoruz yarın test yapicam ama korkuyorum gene negatif çıkar diye doktor iki taraftada sorun yok stres yapmayın olur diyor ama üç yıldır olmuyor bu
ayda olmazsa asilama yapılacak çok korkuyorum hiç olamayacak diye ne dualar ne niyetler rabbim sonumuzu hayr etsin güzel allahım duysun sesimizi inşallah.

Yok canim iki dakikalık birşey öncesinde ağrı kesici iğne yapıyorlar zaten alttan muayenede ağrı cekmiyordan ondanda hiç sıkıntı cekmezsin rahat ol

Öylemi diyosun içim rahatladı bak saol nedense çok korkuyorum çektirmekten tabi sonuçta güzel çıksın da önemli olan o.

Hiç korkma bazıları abartıyor ama öyle çok zor bi işlem değil bi asilamayla bitse üç aydır ben ne çekiyorum yapmadıkları kalmadı nerdeyse hiç korkma evlat daha baskın olduğu icin acı canını takmıyor her ay tek çizgi görmek daha çok can ykiyor bence.

Bu ay bana yapilacakti catlatma tedavisinden dolayı kist oluşmuş yapmadı doktor ilaç verdi ama oda basit bir işlem mis muayene sandalyesine çıkıyorsun eşinden alınan sperer bi kaç yıkama seçme işleminden geçiyor sonra ucu uzun şırınga gibi bi aletle onu enjekte ediyorlar tuplere bırakıyorlar bir saat kadar yatiyorsun orda hepsi bu kadar allah hayirlisini versin artık çok yıprandım ya

Rabbim hayırlısını versin canım zor bi süreç gerçekten, yıpratıcı. Allah'a sığınmaktan başka yapcak bişey yok , bizde o güzel duyguyu yaşatır inşallah.

Slm arkadaşlar yaklaşık 15 aydır korunmasını halde hiç hamile kalmadım, hormon testi yapıldı çok az yüksek çıktı ilaç verdi içtim, alttan muayene oldum yumurtaların güzel rahim duvarın iyi falan geçti...sonra eşim Sperm testi yaptırdı 18 milyon fakat hızı % 18 çıktı hareketsiz ise % 50 si çıktı doktor olumsuz konuştu ama bu değerle hamile kalınabilir de diyerekten de açık kapı bıraktı.Arkadaşlar bende sıkıntı olmaya başladı son zamanlarda acaba bende büyük bir problem mi varki hiç tutmaz mı 15 ay boyunca acaba tüplerim mi tıkalı hep kuruyorum hep olumsuz düşünüyorum , ne yapacağımı bilmiyorum çaresizlik bu olsa gerek...benim gibi aynı dertten muzdarip hiç hamile kalmayacak var mı buyrun derlemesi, bu arada unutmadan son 6 ay da adetlerimin 1 ve 2 gün ü böyle büyük kan pıhtıları geliyor peçete ye bazen korkuyorum acaba bende bi sorun mu var eşimin Sperm düşüklüğü değilde asıl problem bende mi ?
Benimde eşimin sperm sayısı 18 milyon doktor bize normal yolla olmaz Dedi aşılama günü sperm çok az dedi ben masada ağlayacaktım resmen . Bide regl olunca kontrole gel dedi . Bugün aşılamamın 13 . Günü kan testi 0.484

Merhaba aynı dertten bende muzdaribim canim bizde üç yıldır uğraşıyoruz ama olmuyor bazen hiç anne olamolamiycam gibi geliyor üç aydır catlatma tedavisi görüyoruz yarın test yapicam ama korkuyorum gene negatif çıkar diye doktor iki taraftada sorun yok stres yapmayın olur diyor ama üç yıldır olmuyor bu
ayda olmazsa asilama yapılacak çok korkuyorum hiç olamayacak diye ne dualar ne niyetler rabbim sonumuzu hayr etsin güzel allahım duysun sesimizi inşallah.
Benim ilk aşılamamın 13. Günü Kan testi 0.484

Dün 3 tane idrar testi Yaptım hepsi pozitif bugün kan testi negatif böyle iş olmaz ya

doğrudur çatlatma iğnesi vurulduktan hemen sonra test yaparsan pozitif çıkar yanıltmasın bu durum seni regline 1-2 gün kala kan testi yaptırman hatta regl günün geçtikten sonra idrar veya kan testi yaptırman daha sağlıklı sonuç verir

X