- 16 Nisan 2024
- 804
- 278
- 23
- Konu Sahibi Queengibiqueen
-
Canım merhaba, bizim de neredeyse 2 yıl olacak bebek istiyoruz ama eşiminde benimde herşeyimiz normal olmasına rağmen olmuyor. 4 kere çatlatma iğnesi yaptırdım, hatta şuan da iğne sonrası 8. günüm sabırla bekliyorum, şuan da sürecim böyleBebekler selam
Birkaç arkadaşımız tanıyordur belki beni epeydir bebek istiyoruz. Herşeyimiz normaldi ama olmuyordu. Ki hala yok
Yarın tekrar kadın doğuma randevu aldım yarın adetin 2. Günü tekrar hormon testleri vereceğim eşimde tekrar sperm testi verecek benim düşüncem yumurta takibi yaptırıp çatlama iğnesi vurdurmak ama bilemiyorum tabi . İnşallah herkes isteyen herkes en yakın zamanda bebişine kavuşur. Herşeye baştan başladım bu süreci atlatan veya başlayan hatta başlamak isteyen arkadaşlarım varsa burada konuşabiliriz birbirimize destek oluruz
Ah canım inşallah en kısa zamanda bizde Bebişlerimize kavuşuruzCanım merhaba, bizim de neredeyse 2 yıl olacak bebek istiyoruz ama eşiminde benimde herşeyimiz normal olmasına rağmen olmuyor. 4 kere çatlatma iğnesi yaptırdım, hatta şuan da iğne sonrası 8. günüm sabırla bekliyorum, şuan da sürecim böyle
İnşallahhh aşkım inşallahhAh canım inşallah en kısa zamanda bizde Bebişlerimize kavuşuruzyılmak yok
İsterseniz bi hsg çektirinAh canım inşallah en kısa zamanda bizde Bebişlerimize kavuşuruzyılmak yok
Ya açıkçası ondan biraz korkuyorum doktoruma yarın soracağım ama yoksa oda aklımdaİsterseniz bi hsg çektirin
Hsg çektirenler genelde 1 ay sonra hamile olduklarını duyuyoruz o yüzden söylemek istedimYa açıkçası ondan biraz korkuyorum doktoruma yarın soracağım ama yoksa oda aklımda
Evet evet bende öyle duyuyorum okuyorumHsg çektirenler genelde 1 ay sonra hamile olduklarını duyuyoruz o yüzden söylemek istedimbelki yumurtlama zamanlarını denk getiremiyorsunuzdur Ovulasyon kullanıyor musunuz
Ne zamandır bebek istiyorsunuzEvet evet bende öyle duyuyorum okuyorum
Ovülasyonu da takip ediyorum yumurtlamamı da çatlamayıda görüyorum değerlendiriyorum adetlerimde düzenli 28-30 arası olurum
2 yıl olucak bu ayNe zamandır bebek istiyorsunuz
2 yıldır hiç mi korunmadınız yeni mi bırakmıştınız2 yıl olucak bu ay
Hiç korunmadım 6. Ayda kontrole gittim hiç bir problem yok denemeye devam dedi doktorum denedim denedim olmadı illallah ettim tekrar gidicem işte yarın eşimde gidicek artık hayırlısı yani2 yıldır hiç mi korunmadınız yeni mi bırakmıştınız
Belki dediğim gibi hsg çözer bu işi belli de olmaz tüpler ile alakalı bir şey de olabilir Rabbim kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsinHiç korunmadım 6. Ayda kontrole gittim hiç bir problem yok denemeye devam dedi doktorum denedim denedim olmadı illallah ettim tekrar gidicem işte yarın eşimde gidicek artık hayırlısı yani
Ay inşallah ya vallahi psikolojisi çok zor idare edemiyorum artıkBelki dediğim gibi hsg çözer bu işi belli de olmaz tüpler ile alakalı bir şey de olabilir Rabbim kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin
Seni çok iyi anlıyorum çevre faktörü aile faktörüAy inşallah ya vallahi psikolojisi çok zor idare edemiyorum artık
Aynen öyle bir yere kadar idare ettim hep ama benimle birlikte evlenen hatta sonra evlenen tanıdıklarım doğurdu birisi ikinciye hamile hatta bende huni takmak üzereyimSeni çok iyi anlıyorum çevre faktörü aile faktörü
Evet evet insan bir de sürekli birilerinin hamilelik haberini duyunca kıskanmak değil de üzülüyor işteAynen öyle bir yere kadar idare ettim hep ama benimle birlikte evlenen hatta sonra evlenen tanıdıklarım doğurdu birisi ikinciye hamile hatta bende huni takmak üzereyim
Kesinlikle öyleEvet evet insan bir de sürekli birilerinin hamilelik haberini duyunca kıskanmak değil de üzülüyor işte
Amin canım benim inşallah yaşın kaçKesinlikle öyleinşallah bizlerde kavuşuruz
25 benim eşim 27Amin canım benim inşallah yaşın kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?