BENİM GİBİ BEBİŞ İSTEYENLER İÇİN BENİM HİKAYEM ❤️

Queengibiqueen

Sıktınız ama artık he🫥
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2024
804
278
23
Bebekler selam
Birkaç arkadaşımız tanıyordur belki beni epeydir bebek istiyoruz. Herşeyimiz normaldi ama olmuyordu. Ki hala yok
Yarın tekrar kadın doğuma randevu aldım yarın adetin 2. Günü tekrar hormon testleri vereceğim eşimde tekrar sperm testi verecek benim düşüncem yumurta takibi yaptırıp çatlama iğnesi vurdurmak ama bilemiyorum tabi . İnşallah herkes isteyen herkes en yakın zamanda bebişine kavuşur. Herşeye baştan başladım bu süreci atlatan veya başlayan hatta başlamak isteyen arkadaşlarım varsa burada konuşabiliriz birbirimize destek oluruz

Canım merhaba, bizim de neredeyse 2 yıl olacak bebek istiyoruz ama eşiminde benimde herşeyimiz normal olmasına rağmen olmuyor. 4 kere çatlatma iğnesi yaptırdım, hatta şuan da iğne sonrası 8. günüm sabırla bekliyorum, şuan da sürecim böyle

Ah canım inşallah en kısa zamanda bizde Bebişlerimize kavuşuruz yılmak yok

Hsg çektirenler genelde 1 ay sonra hamile olduklarını duyuyoruz o yüzden söylemek istedim belki yumurtlama zamanlarını denk getiremiyorsunuzdur Ovulasyon kullanıyor musunuz
Evet evet bende öyle duyuyorum okuyorum
Ovülasyonu da takip ediyorum yumurtlamamı da çatlamayıda görüyorum değerlendiriyorum adetlerimde düzenli 28-30 arası olurum

Hiç korunmadım 6. Ayda kontrole gittim hiç bir problem yok denemeye devam dedi doktorum denedim denedim olmadı illallah ettim tekrar gidicem işte yarın eşimde gidicek artık hayırlısı yani
Belki dediğim gibi hsg çözer bu işi belli de olmaz tüpler ile alakalı bir şey de olabilir Rabbim kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…