benim gibi bebişi ters yani yan duranlar :(

didemf

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
9
0
16
35
Ankara
33 haftalık hamileyim bebeğim baş gelişi değil ters duruyor genellikle de yan dönüyo sizce düzelir mi yoksa sezaryen mı olacam benim gibi olanlar var mı (

benimde tersmis canım..hiç asagı inmemiş...mideme yakın biryerlere yerleşmiş...daha vaktimiz var inş....bu hiç belli olmazmıs son haftaya kadar donme ihtimali var endişelenme...donmesede saglıgı yerinde olsun sezaryan oluruz ne yapalım....ben haftaya kontrole gidecem bakalım asagı inmişmi..su aralar sanki hareketleri daha asagıya indi:)))

33 haftalık hamileyim bebeğim baş gelişi değil ters duruyor genellikle de yan dönüyo sizce düzelir mi yoksa sezaryen mı olacam benim gibi olanlar var mı (

slm canım drun sana bi bilgi vermedi mi benim 27+4 bebegimin başı yukarıdaydı sonra 31. haftada benim karnımın alt kısmı ayaga falan kalkınca baya agrımaya başlıyodu megersem bebegimin kafası aşaya inmiş ondanmış o agrılar. bana doktorum dedi hiç belli olmaz heran bebegin döner şu an hareketli bi dönemde ancak 35. haftadan sonraki kesinleşiyo içini rahat tut bebegin daha döner

sağol canım doktorda 35.haftaya kadar beklememi söylemişti zaten dün gece biraz sancılandım bi baskı hissettim aşağıda sabah doktora gittim dönmüş bebeğim çok şükür:))

sağol canım doktorda 35.haftaya kadar beklememi söylemişti zaten dün gece biraz sancılandım bi baskı hissettim aşağıda sabah doktora gittim dönmüş bebeğim çok şükür:))

ohh bak annesi korkulack bişey yokmuş. bu bebeklerin iişi belli olmuyo. inşallah son ana kadar herşeyimiz güzel giderde bebeklerimizi kucagımıza alırız hayırlı bi şekil de

aynen benimkide yan yatmış durumda hiç aşağı yönelmedi henüz.. ama hiç belli olmuo onların işi doğuma kadar herşey değişebililir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…