Benim gibi bir hastaya ask doktoru arıyorum yardım edermisiniz? :(

BasakSerince

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
302
0
16
İstanbul
3senelik iliskim sonlandı... Neden bittiğini asıl siz sormanız gerekirken ben sizlerden öğrenebilmek amacındayım,kısaca herseyi anlatmaya calısacağım ama lütfen uzun diye okumamazlık etmeyin bu yetimin size ihtiyacı var!
Arkadaslar askere gittiği gün biz iliskimize basladık ben onu 460gün boyunca bekledim ve askerlik sürecince aradı sordu hic bir tartısmamız dahi olmadı cok güzel bir askerlik süreci gecirdik o sürecte bana güvenmesi icinde herseyi yaptım,ayaklarım yara oldu dedi ayak pudrası bile gönderdim ve sonucta 3 sene icinde ne sevgimden nede ona yanlıs yapacağımdan süphe duydu amacıma ulasmıstım. Askerlikte hep evlilikten bahsetti ben annesinin yanına gitmediğimde zorladı git diye akrabalarınla tanıstığımda sevindi hani bu yüzden diyemem ki askerde benimle zaman gecirdi... Fakat askerlik bittikten sonra 90 derece döndü askerlikteki ve askerlik sonrasındaki kisi aynı değildi.Evlilik mevzuları acılmamaya baslandı acılsa bile icaat gösterilmedi o sırada abisi birinle cıkmaya basladı bütün aile onunla ilgilenmeye basladı ki onlara göre en büyük olanın ilk gitmesi gerek. Maddi durumları cok kötü ama bir söz yapacak kadar annesi kenara para koymustu ama erkek arkadasım son zamanlarda hep sunu söylüyordu 'Gelecekten yana umudum yok senide sürüklemek istemiyorum sen en iyisini en delikanlısını hakediyorsun,önüme ikidir fırsat cıkıyor seytana uymuyorum ama gelecekte yine karsıma cıkıcaktır o zaman hapishaneye kdr girebilirim' gibi seyler söyledi ve uyusturucu kullandığını öğrendim.Yılbasında son kez geldi yanıma... Ben dengesiz insanım birgün seviyorum birgün sevmiyorum birgün istiyorum birgün istemiyorum böyle bir insanla nasıl hayat sürdürüceksin, ben parmağına yüzük taktım diyelim ileride yanlıs yaptığımda sen kendini kurtaramazsın ben senin katilin olmak istemiyorum vebalin altında kalmaktan korkuyorum, ayrılmazsak simdi ilerde yine aynısı olucak önünde gelecek varken kurtar kendini benim gibi düsme' dedi.Beni vazgecirmeye calıstı mesela gece uyuyamadım dediysem 'ben cok güzel uyudum' gibi laflar söyledi öncesinde sonrada fazla sürdüremedi.İcmiste gelmisti yanıma senden baskasına yemek yapmıcam gibi dokunaklı sözler söylediğimde ağladığını gördüm ilk defa... Ama gitmek zorundayım dedi geri dönmedi.Ailesi arıyor hepsi perisan ayrı ayrı hepsi ağlıyorlar cünkü o evin yabancısı değil evladıydım. Ama kim ne yaparsa yapsın bu kararından vazgeciremiyorlar onu. Benimde ağrıma gidiyor acaba bu kızı oyaladımı acaba sevmiyor mu gibi laflar konusmalarından. Söz yüzüğü falan bakmıstık ama istemediğini anladım bana bu yüzüğü kaldıramam dedi. Simdi ise is yerinde mesai yaparak kafa dağıtmaya calısıyor düne kadar yemek bile yiyemiyordu.Aklıma su geldi heyecanım kalmadı duygularım paramparca demisti bana belkide benim yanımdayken beni sevdiğini görüyor yanımda olmadığında sevmediğini düsünüyor,eskisi gibi heyecan kalmadığından olumsuz düsünüyor ve ben bu kıza yüzük takarsam ileride daha cok üzülebilir kız kurtarsın kendini diyebilir mi? Ailesi ona sorduğunda oğlum sevmiyormusun diye hic cevap vermiyormus. Sevgisini bilmemde asık olmadığına eminim. Bir an oluyor mesaj atim diyorum zamana ihtiyacı olduğunu düsünüyorum atmasamda icim icimi yiyor ( Ailesinin baskısı var , ailesi ona üvey bana özmüsüm gibi davranıyorlar cünkü beni ne hale soktuğunu biliyorlar ki bide biz aynı mahalledeyiz adımı cıkarmıs oldu. Arkadaslar ne yapmalıyım?

iki ihtimal var
1-Bu çocuk askerde seninle vakit geçirmek istemiş amacına da ulaşmış şimdi sıyrılmanın yolarını arıyor kendine demediği kalmamış adamın senin katilin olmak istemiyorum da ne demek psikopat gibi
2-Gerçekten psikopat arkadan bile bakmadan kaç

sen bunu ailesinden tavırlarında konuşmalarından bunca zaman anlarsın yani bu adam askere gitmeden çnce nasıl biriymiş de askerden gelince pislik içine mi batmış askerden gelince mi psikopat olmaya karar vermiş.

neye ve kime karşı umut? bu şekilde bu insanla mutlu olabileceğini inanıyor musun gerçekten?
bir kere uyuşturucu kullandığını kendin söylemişsin. hayatta eline geçecek ama bir dahakine tepmeyeceği fırsatlardan bahsetmiş. hırsızlık falan muhtemelen..
bu insan çok çok tehlikeli ve film yeni başlıyor hayatında emin ol. bu filmde yer alıp hayatının tepe taklak olmasını nasıl istersin kendi elinle?
aklını başına topla bence insaniyet namına tek iyi bir özelliği olmayan biri sana yüzük taksa ne olacak takmasa ne olacak?

Askerden öncede iyi bir hayatı yoktu uyusturucu yine kullanıyordu ama bıraktı zannetmistim ben bilmiyorum belkide uzak iliskiye alıstı geldiğinde hersey umduğu gibi olmadı hersey ağır geldi bir sürü sıkıntısıda oldu olmadı değil askerden geldikten sonra cok mutlu olduğumuz anlar olmadı mı oldu ama son 1-2 hafta sacları bile dökülmeye basladı stresten.

Haklısınız ben ask acısı ceken insanlara gülen bir kisiydim ben babamı kaybettiğim an cıktı karsıma eski erkek arkadasım ve babam yerinede koydum o yüzden tüm olumsuz seyler olumlu hale geldi hayır benimkisi acı değil belkide hazmedememek cünkü ne kadar pis insan olsada beni üzmeyeceğini düsündüğüm tek insandı sevmiyor desem niye ağladı niye stres yapıp sacları döküldü vs diyorum seviyor da diyemiyorum

çok açık ne istediği.
ama sen kendini başka şeylere inandırmak istiyorsun.
çünkü bu şekilde daha az üzüleceğini düşünüyorsun.
içki,uyuşturucu,........daha bilmediğin yanlışları olduğunu ima etmiş.
şu anı kurtarayım derken hayatını mahvedeceksin.

şimdi bize soruyorsun ama içinden geldiği gibi davranacaksın.

ailesi seni onun hayatını düzene sokacak çözüm gibi görmüşler.ondan daha fazla değer veriyorlar.
çocuklarına fazlasın belkide.
o yüzden tepkileri.
kafanı kuma gömüp devam mı edersin,mantığını dinleyip kendini kurtarır mısın sana kalmış.

Canım belli ki aşırı dengesiz ve önceliği sadece kendisi olan bencil bir adam. Senin de önceliğin kendin olsun lütfen.
Neye stress sinir yapmış bilemezsin ki. Belki borç bela içinde, korktuğu durumlar var. Seven bu kadar kalp kıramaz, bu kadar itici olamaz.
Şimdi çok yeni, biz nedesek üzülmen normal; ama eğitim olsun, kariyer olsun, ne olursa olsun kendi hayatını iyileştirme adına bir hedefin olsun. Hem bu süreci daha kolay atlatırsın, hem de hayatta bir kazanım olur sana.

Adın çıkmış falan gibi boş şeylere takılma. İnsanlar üç gün sonra unutur, herkes kendi derdinde şu hayatta. Zaten kimseye de hesap vermek zorunda değilsin. Sen sadece kendi varlığının değerini bil. Beş para etmez insanlar için ömrünü harcama.

Uyuşturucu kullandığını bile bile hala neyin derdindesin sen??
Buraya konu açmaya bile değmez ki o kişi için..
Kurtulduğuna sewin, dengesiz insanla uğraşmak zordur güzelim..
Giden senelerime yazık falanda deme, o kişiyle ewlenirsen asıl giden senelerine ozaman yazık olucaktı..
Mahallede adın niye çıkıyor yattın mı onunla, ama milletimiz ağzı torba değil büzesin !!!!!
Sen bence bu çocuğu çıkar aklından, ve milletin dediklerini de duyma, duymamak zorundasın başka yapcak bir şeyin yok..
Beterin beteri war şükret haline bence...

kendi yaşam tarzının pisliklerinden dolayı saçları döküldü. bu psikolojiden dolayı ağladı. çünkü son derece dalgalı bir ruh durumu olur.

serserinin teki işte, kendini de biliyor seni kurtarmak istiyor, sen neden ısrar ediyosun ki onsuz olmak senin için daha iyi

Seni sevdigini dusunmuyorum. Kendisi de acik acik gosteriyor aslinda bunu. Sen bana layik degilsin hayatini mahvetme felan hepsi palavra. Eger gercekten sevseydi yaptiklarinin ustune bir sunger ceker seninle birlikte tertemiz, umut dolu bir hayata baslamaya calisirdi.

Bakın erkek arkadasım ne kadar kötü birisi olsada o kadar ciddi konuma gelindiğinde zannetmiyorum yapmıcağını tanıdığım kadarıyla ama suan yapmasada ileride ya yaparsam diyor herseyi olumsuz düsünüyor ailesi uyusturucu ictiğini düsünmüyor onlara sadece gelecekten yana umudum yok üzmek istemiyorum onu diyor sadece bir de benim vazgecememe nedenim onun hayatını daha cok kötü yola sokmaması vicdanım el vermiyor.

Son düzenleme:
Bahanelerr bahaneler bahanelerr..Kendini aciz durumuna sokup seni istemediğine güzel kılıf bulmuş.
460 gün hiç bir sorun yok dönünce benden sana adam olmaz.Hee orası doğru da böyleesinden adam olmaz orası ayrı.
Dünyanın bütün sıkıntısı omuzlarımda tripleri...
Yaşayacağı hissedeceği tek duygu olsa olsa seni oyalayıp boşuna vebaline girdiği için pişmanlık olur..
Sende de ne cesaret varmıs askere gittiği gün ilişkiye başlayıp 460 gün beklemek..
Kaç kurtul ne diyeyim.Bırak saçı dökülmüş kendine bişey yapıcakmış falan filan.Hepsi hikaye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…