- Konu Sahibi BasakSerince
-
iki ihtimal var
1-Bu çocuk askerde seninle vakit geçirmek istemiş amacına da ulaşmış şimdi sıyrılmanın yolarını arıyor kendine demediği kalmamış adamın senin katilin olmak istemiyorum da ne demekpsikopat gibi
2-Gerçekten psikopat arkadan bile bakmadan kaç
sen bunu ailesinden tavırlarında konuşmalarından bunca zaman anlarsın yani bu adam askere gitmeden çnce nasıl biriymiş de askerden gelince pislik içine mi batmış askerden gelince mi psikopat olmaya karar vermiş.
neye ve kime karşı umut? bu şekilde bu insanla mutlu olabileceğini inanıyor musun gerçekten?
bir kere uyuşturucu kullandığını kendin söylemişsin. hayatta eline geçecek ama bir dahakine tepmeyeceği fırsatlardan bahsetmiş. hırsızlık falan muhtemelen..
bu insan çok çok tehlikeli ve film yeni başlıyor hayatında emin ol. bu filmde yer alıp hayatının tepe taklak olmasını nasıl istersin kendi elinle?
aklını başına topla bence insaniyet namına tek iyi bir özelliği olmayan biri sana yüzük taksa ne olacak takmasa ne olacak?
Haklısınız ben ask acısı ceken insanlara gülen bir kisiydim ben babamı kaybettiğim an cıktı karsıma eski erkek arkadasım ve babam yerinede koydum o yüzden tüm olumsuz seyler olumlu hale geldi hayır benimkisi acı değil belkide hazmedememek cünkü ne kadar pis insan olsada beni üzmeyeceğini düsündüğüm tek insandı sevmiyor desem niye ağladı niye stres yapıp sacları döküldü vs diyorum seviyor da diyemiyorum
Haklısınız ben ask acısı ceken insanlara gülen bir kisiydim ben babamı kaybettiğim an cıktı karsıma eski erkek arkadasım ve babam yerinede koydum o yüzden tüm olumsuz seyler olumlu hale geldi hayır benimkisi acı değil belkide hazmedememek cünkü ne kadar pis insan olsada beni üzmeyeceğini düsündüğüm tek insandı sevmiyor desem niye ağladı niye stres yapıp sacları döküldü vs diyorum seviyor da diyemiyorum
çok açık ne istediği.
ama sen kendini başka şeylere inandırmak istiyorsun.
çünkü bu şekilde daha az üzüleceğini düşünüyorsun.
içki,uyuşturucu,........daha bilmediğin yanlışları olduğunu ima etmiş.
şu anı kurtarayım derken hayatını mahvedeceksin.
şimdi bize soruyorsun ama içinden geldiği gibi davranacaksın.
ailesi seni onun hayatını düzene sokacak çözüm gibi görmüşler.ondan daha fazla değer veriyorlar.
çocuklarına fazlasın belkide.
o yüzden tepkileri.
kafanı kuma gömüp devam mı edersin,mantığını dinleyip kendini kurtarır mısın sana kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?