Benim gibi böyle rezil olan var mı?

Tanufuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
905
1
0
Ankara
kYıllık izne çıktım. Annem anjio olmuştu değişiklik olsun diye ailece Muğla'ya geldik. Zaten muğlalıyım dedemin yanına geldik. Evimiz deniz kenarı bir belde sarıgerme. Bütün akrabalar köydeydi kuzenler toplandık tekne turuna çıktık. Tekne açık bir alanda durdu. Yüzmek isteyen atlayabilir şu kayalığın oradan alacağız dediler. Ben kuzenlere hadi atlayıp kayalığa kadar yüzelim dedim. Hepsi saçmalama mesafe uzak yoruluruz dediler. Ben bunlara surat yaptım sonra baktım herkes atlıyor ben de atladım kayalığın oraya kadar yüzdüm tabi tekne herkes atlayınca hareket etti kayalığın önünde bekliyor. Herkes gibi kayalıkları çıktım ve sonrası şok kayalıktan denize atlayacağım yerin mesafesi dört katlı bir apartmanın mesafesi gibi düşünün herkes pıtır pıtır atladı yüzerek tekneye ulaştı ben salak gibi kaldım. çivileme atlasam kimbilir kaç metre aşağı ineceğim çıkarken panikten nefesim yetmeyebilir. Balıklama atlasam denk getirebilir miyim emin olamadım karnımın üstüne düşebilirim. Teknede herkes beni beklerken ben bunları kafamdan geçiriyorum. Herkes atla işareti yapıyor ben sadece kafa sallıyorum atlayamam diye benim salak kuzenler orada kös kös oturup atla diye bağırırken tanımadığım oğlanın biri yüzüp yanıma gelerek hadi birlikte atlayalım ben tutacağım seni dedi yarım saat dil döktü ama korkudan kasılmıştım durup dururken ayağıma kramp girdi. En sonunda tekne hareket edip kayalığın öbür tarafına geçti ben de kayalığın arka tarafından inerek yüzmeye çalıştım ama o kadar kasılmışım ki sürekli bacağıma kramp giriyordu yanıma gelen adam beni yüzerken kolumdan çekerek tekneye çıkarttı. Hayatımda hiç bu kadar utanmamıştım. Suratım kıpkırmızı oldu kuzenler dalga geçiyor teknedeki yabancılar bana bakıyor yerin dibine girdim. Köyde duymayan kalmadı...herkes beni görünce espri yapmaya çalışıyor.

Son düzenleme:
Bende öyleyim bende :52: O kadar çok sayıda kişiye rezil olmadım ama olabilir bi durum boşver takma kafana

Boşver sen onlara bakma,atlayıp başını kayalara çarpsan ya da yüzemeyip boğulsan daha mı iyiydi,

Sen en doğrusunu yapmışsın hiç takma kafana,

Bu arada üç hafta önce ordaydık biz de,gerçekten kumu çok güzel,denizi çok dalgalı ama yine de yüzmeye

gezmeye değer...
:31:

Tan Allah aşkına bu kadar maceraya gerek var mı teknede uslu uslu otursaydın ya:27:
Şaka bir yana kesinlikle ben de atlayamazdım yazdıklarını okudukça içim ılıdı:10:

Back
X