benim gibi düşünen var mı ?

bademmelek

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
695
755
34
arkadaşlar merhaba ;26 yaşındayım 5 senelik evliyim eşimle de çok iyi anlaşıyorum ve eşime güvenim sonsuz yanlış bir hareketini dahi görmedim fakat; dışarı çıktığımız da veya eşim bir yerlere gittiğin de güzel alımlı bayanlara acaba bakıyor mudur ?İçinden onlara karşı bir his geçiyor mudur? diye düşünmeden kendimi alamıyorum. Benim gibi olan var mı yoksa ben mi tek böyleyim :KK69:

hepsı bakıyo bence ,
aranız ıyıyse dusunme boyle seylerı sorun yaratma kendıne bos yere ...

Sen yakışıklı bi adam gördüğünde bakıp birşeyler hissediyormusun ? :KK14:

arkadaşlar merhaba ;26 yaşındayım 5 senelik evliyim eşimle de çok iyi anlaşıyorum ve eşime güvenim sonsuz yanlış bir hareketini dahi görmedim fakat; dışarı çıktığımız da veya eşim bir yerlere gittiğin de güzel alımlı bayanlara acaba bakıyor mudur ?İçinden onlara karşı bir his geçiyor mudur? diye düşünmeden kendimi alamıyorum. Benim gibi olan var mı yoksa ben mi tek böyleyim :KK69:
Baksa ne olur.

Doğrusunu söylemek gerekirse hiç başka bayanlara bakıyor mu diye aklıma gelmiyor :110:

5 yıllık evlisiniz ve bunu mu soruyorsunuz ? evliliğinizin ilk zamanı olsa anlayacağım da. 5 yıllmış yani.

allah başka dert vermesin

Senin gibi düşünen çok..Ne diye keyfınızı kaçırıyorsnz? Dertszlikten başa dert almak bu olsa gerek :KK22:

Eğer siz de alımlı bakımlı bir bayansanız eşiniz (bakıyor ise bile) bunu dert etmeyin. Her erkek bakar. En azından 99% u.
Hem baksa ne olur ki yaa.

baksa dahi gözlerini bağlamayacağınıza göre deşmeyin bence :KK17:

herkes herkese bakar ama bakmak var bakmak var bakınca beyinde ne düşündüğün var.

bunları düşünmek çokta sağlıklı değil.takıntı haline getirisiniz o yüzden salıverin gitsin bu gereksiz düşünceleri

her erkek her kadina bakar bakmak sorun degil orn snde yururken erkeklere bakiyorsn bakmak illa bsi olmasi anlamina gelmez ha kadin guzelse extra bi saniye dha bakar gecer bzde adam yakisikliysa bakiyorz kmse inkar edemez ama bi iki saniye gordugu kadin hakkinda bsi besleyen yda elektrik alan adam zaten senin yaninda isi ne bunu abazatim insanlari dusunur esin kendini bilen bsiyse bu kdar kiskanc Olma

Baksa ne olacak ki? Bakmak var bakmak var. Tesadüfen görür birini ama oturup bön bön bakmaz herhalde. Ondan da bir şey olmaz. Olağan bir şey. Her şey yolundaysa bakmıyordur zaten, sen içini ferah tut. Yapı meselesi bu. Kimi evli olsa da bakıyor kimi bekar da olsa, sevgilisi bile olmasa bakmıyor. Sen de az çok eşinin yapısını biliyorsundur.

ne var bunda göze yasak koyamazsın ki
öylesine bakıyorsa asla sorun yok ama adam gözlerini dikip baştan aşağı süzüyorsa yiyecek gibi
bakıyorsa o zaman başka

soruya gelince bu kadar abartan tek sensindir bir kaç tane daha numunelik çıkabilir

Bende bakıyorum, eşim baktığında da görmezden geliyorum ama içten içe gözlerini oymak istiyorum :rolleyes:
Allah hepimize akıl fikir versin. :KK23:

Bakar tabi ya. Ben bile bakıyorum bazı kızlara :KK70::KK70:

X