Benim gibi:(( Ei/Sevgilisi kilosundan ikayeti olan var m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi qsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm iyi de bunu sana bu şekilde kırarak mı söylemesi gerekiyor
zaten baştan hatalı
sven insan her haliyle kabul eder
tamam tabii ki bir iki noktayı söyler ama senin dediğine göre bunu sürekli yapıyor ve seni kırıyor
bence çok yanlış
eğer seni bu konuda uyarmak istiyorsa kırmadan söylemeli
bir de demişsin ki sanki o çok düzgün
bir insan başkasını eleştiriyorsa kendisi o konuda kusursuz olmalıdır bence
madem öyle sen de düşündüklerini açık açık söyle
kırıldığını bilsin
bildiği halde devam ederse gerisi senin bileceğin iş tatlım a.s.

Canım söylüyorum kırıldığımı ama o kendince her konuda haklı olduğunu düşündüğünden bunda da üste çıkıyor....
Ben çaba göstermeyince iyice kırıcı oluyor sanki o zaman gaza mı geleceğim..daha çok moralim bozuluyor bu sefer de onun için hiçbir çaba göstermek istemiyorum...:1no2:

Boyum 1.59 19 yıllık beraberliğimiz boyunca 70 kiloya dayandığım zamanlar oldu. Diyeti abartıp 42 kiloya düştüğüm bi deri bi kemik kaldığım zamanlarda. Hep sorardı arkadaşlarım eşin birşey demiyor mu diye..Bu konuyu ona sorduğumda "Ben seninle dış görünüşün için evlenmedim ki dedi"

Ne güzel canım..Çok şanslısın maşallah....a.s.

Kendin bile diyorsun tatlım, gıdığım var diye.
Yanlış anlama ama, bence en 155 boya 64 kilo epey fazla.
En fazla 50 kilo olabilirsin, hem gıdığı olan biri şişman değilim diyemez ki bu genç yaşta.
Madem irade meselesi diyorsun git bir diyetisyene.
Uygula bakalım spora da yazıl nasıl incecik oluyorsun bak bakalım...
Öyle kolay mı pes etmek?
Der yanmak?
Bak benim boyum 175 kilom 2008 nisan gibi 65 ti. Göbeğim vardı biraz ama sevgilim o halimi beğenmesine rağmen biraz göbeğin var dedi şakayla karışık.
Asla kilo vermemi istemedi ben kendi isteğimle kilo verdim.
Şu an 60 kilo filanım. Kendi de çok şaşırdı bir lafına o kadar azmetmeme.
Ama kendine olan saygın için zayıfla derim...
İstediğini giymek ve yakışması süper duygu.

Sanırım bu saatten sonra kendim için zayıflıycam kafaya koydum...
O böyle yaptığı için onun için hiçbirşey yapasım yok...
Sonra da ben başlıycam onun eksiklerini görmeye:teytey::smiley-cool:....Ben bi baksam çok eksik bulurum da aşkımdan gözüm de kör maalesef....kafamçokkarıştı

önceki sevgilim başımın etini yerdi kilo ver zayıfla diye..:sinifsinif:
halbuki ideal kilomdaydım...o kadar üzülürdüm ki..daha fazla dayanamadım başka sorunlarımızda vardı vurdum tekmeyi...lülülülülülü
şimdi 1.5 yıldır hayatımın erkeğiyle birlikteyim..opuyorumnanaktan
sayesinde 2-3 kilo aldım...halada zayıfsın diyo :mymeka:
ve her fırsatta ağzıma bir şeyler tıkıştırır...beni beğenmezsin kilo alınca dediğimde çok kızıyor ben senin dış görünüşünümü seviyorum diyorrr canım aşkım yaaa :asigim:

bence onun laflarını takmayın o kadarda eğer aynaya baktığınızda kendi görüntünüzden memnun değilseniz diyet spor vs.yapın...Sırf KENDİNİZ için yapın,KENDİNİZ için zayıflayın a.s.

Ben de çok kafama takıyorum ve memnun değilim yıllardır kullanmadığım hap kalmadı ama tabi spor yapmadığım için veremedim çünkü sporu sevmiyorum hiç..ee kilo vermek de gayret çaba ister tabiki...
sen şanslısın sevgilinin bu lafı demesi bile yeter bence...hihoyyyt

Bende öyle dedim zaten artık sabrım taştı git kemik torbası bul kendine dedim..Hayır kendi tipi de düzgün olsa yanmıycam...

1,55 boyuna 63 kılo aslında fazla,
amasen busun yani bazısı hep cok zayıftır bazısı hep balıketlı ee demek sen balıketlisin,
sen de onun bır eksıgını bul ve süreklı söyle,

mesela çelimsizsin de
durmadan celımsız olmasıyla alay et, kasların yok de kaslı erkeklerı ünlülerı örnek ver
sonra kas yaparsa eger duruşun bi çelimsiz de,
hep sen asagıla ki onu yer ki, o yücelıp de senın kılonla alay edemesin,
benım eskı sevgılım de bana hep kılo ver derdı ben demet alakalıngıbı ıncecıktım daha da zayıfla der sinir ederdı benı tum gun yemek yemezdım yınede kılolusun derdı,
bende aynı buddedıklerımı yaptım sonra ıstedıgım kilomda durdum vala oohhh oh olsun ona,
ee sonra ayrıldık ama o kadr sinire kimse dayanmaz gıcık şey . pislik. :umursamaz:

sen onu aşağıla o seni aşağıla hayat geçmez böle. iki gün sora senin gözünün önünde kızlara da bakmaya başlar bu. bilmiorum bana sakat geldi ilişkiniz.

Bu erkeklere anlam veremiyorum
Kilo olsan ne olur olmasan ne olur
Bu adam seni her halinle sevmiyorsa
Niye yanındaki hala , inanın anlamıyorum bu tip insanları
Zayıflığı sevmem , zayıfta biriyim uzunda boyluyum
Ama günün birinde kilo alınca beni beğenmiyen erkek defolup gitsin mümkünse..
Nedense bayanlar erkeğini her haliyle sevip kabul ederken
Erkek bunu takıntı haline getirebiliyor..

Son düzenleme:
Canım ben bir troid muaynesi yaptır derim.Sen 1.55 boy için kilom fazla değil demişsin ama aslında fazla.Erkekler ne yazık ki günümüzde kilolu bayanları beğenmiyorlar.Henüz çocukda yok çocuk olduktan sonra kilolarla iyice başın belaya girebilir.Kilo sağlıklı da değil.Bence sevgilin haklı üzülme ama birşeyler yap derim.[/QUOTE

Nasıl yani? Bu insanla birlikte iken manken gibiymişte sonradanmı kilo almış? Hem neden sürekli biz görüntümüze dkkat ediyoruzki? Etrafıma bakıyorum kel göbekli kısa boylu bi sürü adam kadınların kilosuna selülitine takmış.. Görsel zevkse bizim de yakışıklı bakımlı adam görmeye ihtiyacımız yokmu??

Bu erkeklere anlam veremiyorum
Kilo olsan ne olur olmasan ne olur
Bu adam seni her halinle sevmiyorsa
Niye yanındaki hala , inanın anlamıyorum bu tip insanları
Zayıflığı sevmem , zayıfta biriyim uzunda boyluyum
Ama günün birinde kilo alınca beni beğenmiyen erkek defolup gitsin mümkünse..
Nedense bayanlar erkeğini her haliyle sevip kabul ederken
Erkek bunu takıntı haline getirebiliyor..

Kesinlikle katılıyourm.. Ağzınıza sağlık ama hemcinslerime kızıyorum ben daha çok onlara bu hakkı kadınlar eriyor :oklava:

Kendin bile diyorsun tatlım, gıdığım var diye.
Yanlış anlama ama, bence en 155 boya 64 kilo epey fazla.
En fazla 50 kilo olabilirsin, hem gıdığı olan biri şişman değilim diyemez ki bu genç yaşta.
Madem irade meselesi diyorsun git bir diyetisyene.
Uygula bakalım spora da yazıl nasıl incecik oluyorsun bak bakalım...
Öyle kolay mı pes etmek?
Der yanmak?
Bak benim boyum 175 kilom 2008 nisan gibi 65 ti. Göbeğim vardı biraz ama sevgilim o halimi beğenmesine rağmen biraz göbeğin var dedi şakayla karışık.
Asla kilo vermemi istemedi ben kendi isteğimle kilo verdim.
Şu an 60 kilo filanım. Kendi de çok şaşırdı bir lafına o kadar azmetmeme.
Ama kendine olan saygın için zayıfla derim...
İstediğini giymek ve yakışması süper duygu.

Çok merak ettim sevgiliniz nasıl Bred Pitt gibi filanmı üzerinizde bu kadar hakimiyet kurabildiğine göre? Eğer ben 175 boya 60 kg olacaksam, o da en az benim kadar ideal bir vücuda sahip olmalı.. a.s

Canım hiç üzülme, kilo başkası için verilmez sağlık için verilir
Sağlığını düşünüyorsan iradeni topla ve ver kilolarını,
Sevgiline gelince senin sağlığın için diyordur o da belki.
Benim eşim olacak hödük nişanlıyken hep dalga geçerdi benle.
Şimdi ne oldu ben sayesinde verdim kiloları kendisi 100 kiloyu geçti.
Etme bulma dünyası işte...

aman vallaha düşündüğüne yazık yaa
bunu dıcek adamı coktan yollamalısın ya. ne dıyelım artık...

Ben de çok kafama takıyorum ve memnun değilim yıllardır kullanmadığım hap kalmadı ama tabi spor yapmadığım için veremedim çünkü sporu sevmiyorum hiç..ee kilo vermek de gayret çaba ister tabiki...
sen şanslısın sevgilinin bu lafı demesi bile yeter bence...hihoyyyt

evet şanslıyım...
ama kilo vermek için spor şart..ayrıca akşam 5ten sonra yemek yemeyi kesmekte çok işe yarıyor..acıkınca 5 ten sonra bitki çayı salatalık yada 1 porsiyon meyve yenilincede kilo veriliyor..ben akşam yemelerini kesince kilo vermiştim..

Gerçekten bu erkekler kendilerine bakmazlar ama karşılarında hep güzel görmek isterler
Ben vericem ama dediğiniz gibi sağlık için,kendim için vericem...
Bu kadar aşık olmasam zaten bu kadar moralim bozulup takmam sepetlerim direklülülülülülü

Canım hiç üzülme, kilo başkası için verilmez sağlık için verilir
Sağlığını düşünüyorsan iradeni topla ve ver kilolarını,
Sevgiline gelince senin sağlığın için diyordur o da belki.
Benim eşim olacak hödük nişanlıyken hep dalga geçerdi benle.
Şimdi ne oldu ben sayesinde verdim kiloları kendisi 100 kiloyu geçti.
Etme bulma dünyası işte...

ohhh olmuş hihoyyyt ama siz onun gibi yapmamışsınızdır tabii..

Çok merak ettim sevgiliniz nasıl Bred Pitt gibi filanmı üzerinizde bu kadar hakimiyet kurabildiğine göre? Eğer ben 175 boya 60 kg olacaksam, o da en az benim kadar ideal bir vücuda sahip olmalı.. a.s

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benimkide azıcık vereyim acayip kızıyo
ele gelceknişim neymiş öyle kupkuru halbuki 165 e 65 kilo dombiliyim azcık yani
o bile zayıf geliyo kemiklerim geliyomuş ee kemikliyim napayım şaka maka hiç kimseyi takmayıp sağlıklı bi şekilde zayıflamak istiyorum ama sadece istiyorum zemuszemus

Benim üzerimde kimse hakimiyet kurmadı.
Sanırım orda söylemek istediğimi anlamadınız...
Benim vücut hatlarım güzel ama biraz göbeğim vardı. O da dediğim gibi fındık göbeği kadar...
Karşımdakini umursamayacaksam o neden sevgilim?
ış olsun diye mi?
Beni olduğum gibi seviyor zaten, 65 kiloyken fiziğimi daha çok seviyordu hatta ama BEN istediğim için verdim.
O al dese de almam yani...
Kimseye şart koşmak güzel değil ayrıca.
Kişilik herşeyden üstündür.
Ben de zaman zaman kilo alsan iyi derim...
Ki, zaten aldı da.
Yok Brad Pit yok bilmem ne kısmı da çok saçma kusura bakmayın ama.
:dilcikar:

Son düzenleyen: Moderatör:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benimkide azıcık vereyim acayip kızıyo
ele gelceknişim neymiş öyle kupkuru halbuki 165 e 65 kilo dombiliyim azcık yani
o bile zayıf geliyo kemiklerim geliyomuş ee kemikliyim napayım şaka maka hiç kimseyi takmayıp sağlıklı bi şekilde zayıflamak istiyorum ama sadece istiyorum zemuszemus

Bendeki tatlı bela da aynı bunu diyor. Hafif balık etli olmak güzelmiş.
Ben zayıf beğeniyorum.
Tabii formunuzu koruduğum sürece güzeldir.
Lakin, kıyafetler o zaman pek hoş durmuyor ya...
Madem zayıflamak istiyorsunuz, sıkılaştırıcı hareket yapın daha iyi.
a.s.

benim esimde hic takmiyor sen her halinle güzelsin diyor ne güzel hosuma gidiyorsun diyor, simdi hamileyim kilolar haliyle yapisdi oram buram sisdi, ben bazen üzülüyorum o "halinde ne var ne güzel olmussun " diyor, insan sevdigini her haliyle sever derlerya bu sevgilin snei acaba gercekden seviyormu, ya sen hamile kaldiginda ilerde evlenirseniz ne olacak?

ayyyy bennn çokk ama çok şanslıyım eşimden yana evlenmeden öncede kiloluydum
ama tiroidim olduğundan beri 18 kilo aldım tabi bilmiyodummmm şimdi tedavi sürecindeyim
eşimden bir kere bile duymadım zayıfla diyee
evlenmeden önce eşim 68 kilo felandı şimdi 85 88 kilo kaydirigubbakcemile3
eşit gidiyoruz diyoruz gülüyoruz ama onun boyu uzun olduğu için göstermiyo bende öle
ama beraber spora başladık Şeniz sağlık acısından

Back
X