- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
Kizlar Arnizda Akciğer Geliştirici Iğne Vurunan Oldu Mu ...
evet canım ben vuruldum hayırdır neden sordunn...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar Arnizda Akciğer Geliştirici Iğne Vurunan Oldu Mu ...
merhabalar benim oğullarım da prematüre doğdular 32 hafta 5 günlük,ilk aylar -özellikle ilk 3 ay zorlu geçti...rsv virüsü kaptılar 3 haftalıkken,sonra fıtık ameliyatı vs....neyse idare ediyoruz ,şimdi büyüyolar artık yok diyorum zorlu günlere bye bye...gelsin tadını çıkarmalar<<<öyle oluyormuş 6 aydan sonra...sevgiler...![]()
yani sen masallah 4 aylık 5 kilo olmuş diyorsun bebeğine ve az kilomu alıyor diyorsun:)sana üzgünüm ama , abartma demek istiyorum.cocuklarınız obez mi olsun istiyorsunuz.anne sütün varmış eğer yeterliyse neden mama vereceksin.herzaman kilo sağlık göstergesi değildir.
ben bu siteye yeni üye oldum.sizlerin yazılarınızı okuyunca moral buluyorum.ben 26 haftalık ikizlerime hamileyken doğum yaptım.13 eylül 2008 de.yavrumun birisi 12 gün dayandı.sonra cennete uçtu meleğim.600 gr dı.diğer yavrum 800 gr. doğdu.şuan hala küvezde.yavrumu her gördüğümde mahvoluyorum.avukatlık yapıyordum.işi bıraksaydım keşke diyorum.moralim çok kötü.sütümün kesilmesindende korkuyorum.nolu meleğime dua edin.yavrum parmağımı tutmuştu birkere .o an yaşadıklarımı ancak sizler anlayabilirsiniz.beni sakın bırakma melek kızım.sana ihtiyacım var benim.Rabbim nazlı meleklerimize ömür versin inş.sağlıklı sıhhatli olsunlar.onlar sadece Rabbimin mucizesi.
merhabalar
sabah üzüntülü bir haberle uyandim
teyzem 20 kasimda sezeryan ile dogum yapicakti normal dogumdan bir hafta önce
pazartesi günü kuzenim dünyaya geldi ama suan küvezde... cigerleri gelismemis...
(32 Haftalik dogdu)
dua ediyoruz hepimiz...
sizlerle paylasmak istedim belki ayni seyi yasiyan olmustur....
merhaba kızlar bende 33 haftalık hamileyim ve 1-2 haftadır sürekli kasılma yaşamaya başladım dr um nst ye soktu ve erken doğum riskin var dedi.şuan pre-par diye bir ilaç kullanıyorum ama korkuyorum ciğerleri gelişmeden doğarmı küveze girermi diye??dün gene sık kasılmalarım oldu ama bugün çok rahatım bu iyiye işaret değilmi?sizce ben erken doğururmuyum?