Ne güzel hepiniz de hayirli evlatlar olmussunuz ne mutlu ailene
Rabbim inşaallah benim evlatlarimi da hayirli evlat etsin.Sana da sağlikli hayirli evlatlar nasip etsin Benim oğlanlar da cok tepki gösterdi.Büyük oglum 13 e gircek 3 ay sonra, kücük 5 oldu ocakta.Kücük oglum hep kiyafet seciyordu erkek kardesim olcak diye seviniyordu. ilk mizmizlandi ama sonra kiz kardeşim olsun yine severim dedi onun karakteri cok yumusak cok bagli bana durup dururken gelir öper sarilir ama büyük oğlum durmadan hergün niye kiz , degisir mi doktor yanlis görmüstür hayir kiz olmasin en son esime dedim zaten iyi degilim bir de durmadan oglumun böyle demesi sinirlerimi cok bozdu.Esime dedim en son kizdi annen rahatsiz böyle seyler duymicam dedi,artik bisey demiyor.Son kontrolümden sonra yine sordu kesin kiz mi evet dedim.O da cocuk ciddiye almamak lazim ama hersey büyüyor kafamda.Kizlarim 7 ve 3 yasinda onlar tabiki cok seviniyor.Esim de ilk erkekten yanaydi ama kiz oldugunu duyunca da hayirlisi olsun dedi.Ilk doktor da erkege benziyor dedi birdahakine onaylariz dedi.Biraz onun da etkisi oldu.Dün iyiydim sabah yine karmasik duygularla uyandim.Bazilari diyor burda yazmislar simariklik yapiyorsun isyankarsin asla degilim ama düsüncelerimi kontrol edemiyorum.Bugün bi tanidik teyze var ona gidicez okuyacak beni.Gececek inşaallah bu bunalim Rabbimin izniyle.