Canım bende ilk trimester'ı atlattım şükür ve hiç bulantım olmadı sadece gece yatarken aç kalıyodum o zamanlar hafif bulanıyordu çubuk krakerle geçiyordu..Artık hiç kalmadı
İlk 3 ayım bulantısız geçti çok şükür.Dr'uma da söledim,ne güzel harika gidiyosun dedi..
yaa demek olmamasida normal oylemi :) ne bilim ilk hamileligim 6 sene bekledik ondan korkuyorum hiç bulanti yok hiç biseye asvermiyorum sanki hamile deilmisim gibi :) ama cok sukur geçen p.tesi gunu kalp atislarini gormustum rahatlamistim ...
Bünyeden bünyeye değişir, ben de hiç bulantı yaşamadım. Yoğurt ve yemek sonrası fazla su içimine bağlı olarak hamileliğim boyunca 5 kez kusma oldu ama hepsi bu. Tansiyonun dengeli olmasından kaynaklanıyomuş.
gebelikte illaki herkes mide bulantısı baş dönmesi vs gibi sorunları yaşayacak diye bir şey yok ki canım
benim oğlum var 3 yaşında doğuma kadar hiçbir sıkıntım olmadı hiçbir konuda doğumdan 1 gün önce bile ofise gittim arkadaşlarımla yedik içtik güldük
sabah oğlumu aldım evdeyim böyleydi gebeliğim..
şimdi yine hamileyim yine çook rahat geçti ama bunlar ikiz oldukları için biraz ağırlaştım evde dinleniyorum şimdi tek sıkıntım bu
ne güzel işte hiç sorun yaşamadan geçirmek gebeliği
hamilelik bir hastalık değildir o yüzden rahat olmak lazım illaki şu olacak bu olacak diye şartlama kendini derim
bendede hiç bulantı olmadı sadece ete karşı bir duyarlılık oldu yiyemedim bir süre şimdi geçti hepsi bebişde iyi 3 ayımız bitti :)) darısı başına inşallah
merhaba, bende 4. ayıma yaklaştım. bende sanırım 3-5 kez yaşadım bulantı ve kusmayı. çok rahat geçiyor allaha şükür.sabahları çok aç uyandığım için halsiz oluyorum o kadar. akşamlarıda artık sürekli atıştırmaktan midem çok şiştiği için biraz rahatsız oluyodum. onlarda geçti.aşerme yok bulantı yok kusma yok allaha çok şükür.eşim dalga geçiyor nasıl bi hamilesin anlamıyorum diyor benim aşermelerim farklı.kardeşim bıktı benden:d yiyecek değil giyecek aşeriyorum. bana şunu al, bana bunu al :ee teyze olmak kolay değil.. herkese mutlu ve sağlıklı hamillikler..
aynen benimde h,ç bulantım yk...çok şükür yanii...
sadece gece gazım oluypor o kadar..
kardesim 5.ci ayını bitirdi hamile ..halen öğürüyor her sabah...
herkesin farklı oluyor işte..benim annemde çk rahat gecirmş..hiç kusmamıss..ben anneme cekmişim heralde