- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #20.661
nasılllllSon iki gün hazir misin canımçok yüksek sesle evveeeeeeettttttt de
Ben dügünde kıydım koca bir gelinlikle sandalyemi düşürmüşüm ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılllllSon iki gün hazir misin canımçok yüksek sesle evveeeeeeettttttt de
İyitim bitanem sen nasılsınNasılsın canım benim minnoş gelinim benim
AhahahaSon iki gün hazir misin canımçok yüksek sesle evveeeeeeettttttt de
Günayduunn güzellikk ❤
Günaydın canım
Günaydınn canımm
Son iki gün hazir misin canımçok yüksek sesle evveeeeeeettttttt de
yapamadım hala 2 saattir vakit bulamadımGünaydın canımmutlu sabahlar kahvaltılar yapildimi
ciddi misin nasıl biri sandalye düşürür biri kendi nikahını kaçırır daha neler duyucamOda birşey mi ben kendi nikâhımi kaçırmıştım![]()
kaçmaz kaçmaz merak etmeAhahaha
Heyecandan sesim içime kaçmazsa dicem![]()
Neden benimkide ocakta daha pişiyoryapamadım hala 2 saattir vakit bulamadım
Bodrum'un trafi yazın berbat tır yolu hesap edemedik merkeze baya uzaktı koofor 15 dakikalık yolu yarım saatte geldikciddi misin nasıl biri sandalye düşürür biri kendi nikahını kaçırır daha neler duyucam![]()
![]()
![]()
Valla düşmüş hiç farkında degilim kameralarda çıkmış arkadan eşimin yengesi düzetmişti kadın nelerle ugraşmış ben şok içinde izledim bide gelin alıcı dayken abimle merdivenden inerken çok zorlandım kolumda kuran var abim sık sıkı tutuyor beni valla düşecektimnasılllll![]()
Hahaha bende bi sürü anı var kameralarda çıkmış dügün terörü gibi aynıOda birşey mi ben kendi nikâhımi kaçırmıştım![]()
Bir gün iyi bir gün kötü geçiyor işte canımYaaaaa kiyamam sana sen nasilsin pek gelmedinn etiekt ettim sabah seni
Ayyy aşı etkisinden daha yeni yeni çıktım tam çıktım yanii beni resmen gunes çarptı gibi oldu bi arkadaşıma hiçbirsey olmadı dedim ne zayıfmış bünyem alışıkta değill böyle aşılaraBir gün iyi bir gün kötü geçiyor işte canımgünaydın sen nasıl sin bebeğim
Çok geçmiş olsun![]()
Teşekkür ederim.. Klima çarptı..Geçmiş olsun bu havadan nasıl grip oldun ya
Günaydın canımm
Çok geçmiş olsun![]()
Teşekkür ederim.. Klima çarptı..Geçmiş olsun bu havadan nasıl grip oldun ya