- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #20.961
Aşk olsunn seninkiler de çokk güzel joumm senin biblolarına aşıkımNiye benumkiler kotümüydü periii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşk olsunn seninkiler de çokk güzel joumm senin biblolarına aşıkımNiye benumkiler kotümüydü periii![]()
Hahaha mervomm yaaaBizde sizi ve hizmetlerinizi bakanım![]()
Biblon senin olsunnnAşk olsunn seninkiler de çokk güzel joumm senin biblolarına aşıkım![]()
Bende karabükte okudumBen aslen Karabük ama dogma büyüme Zonguldak lıyım![]()
Yaaa ne okudunuz acaba ve de kac yılları arasında tabi söylemek istersenBende karabükte okudum![]()
O ateşli halimizi beğenmeyy kuduruk diyor bize mervoomm bizde ona namusslu
Kız ona kiyamam benO ateşli halimizi beğenmeyy kuduruk diyor bize mervoomm bizde ona namusslu![]()
Kıyma ona çok tatluu çok muhteşem birinsan çok seviyorum onu baldur o baldan tatluuu❤❤❤Kız ona kiyamam ben![]()
İsterim yaşlılığım olsun biteneBiblon senin olsunnn![]()
![]()
Mimari restorasyon okudum. Safranboluda 2013 2015 yıllarındaYaaa ne okudunuz acaba ve de kac yılları arasında tabi söylemek istersen![]()
Noldu kız ne kaçırdım yine benKelebek kurtar beni bu sapıklardan kuduruklardan
Geriye doğru oku sayfaları anlarsın neler cektigimiNoldu kız ne kaçırdım yine ben![]()
Al kullan hemen farkedecek rica ederim tatlımDeniyeyim bakalım canım bu ara almayı düşünüyordum zati vitamin![]()
D u t gitti gittiıi gitti
D u t inşallah zeytin uyanır
D DuT ağacı inşallah zeytin gelir araniza yatar
D DuT ağacı sabanın adile naside ninni okurken uyuduğu gibi sen uyur kalırsın
D u t inşallah zeytin oyun isterde enişte duTuna da totona da der döner kıçını uyur
Ahhhh ahhhD u t kuduruk dut
Senden gelecek herşeye böyleyim
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabahlar olmasının![]()
Icmeyecemmm ya ıcmeyecemmm alla alla yeter ya
Hahahahahaha yaa yerim seni yaaaIcmeyecemmm ya ıcmeyecemmm alla alla yeter ya![]()
Yaaaa çok tatlısın mismorumEki Görüntüle 2906404
Jou @Morrmeneksee
ASSOSyal @zorunlunick
D u t
Minnosprenses @Yasnaz
MssPARE @Kahve __Kokusu
mavikelebek34 @Migim @Catlak-kurabiye @pina @Emma3
Cookiie
BlueBerry4268
Kahveniz bol akşamınız mutlu olsun
![]()