- 14 Nisan 2021
- 4.160
- 22.153
- 258
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #21.161

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evettt ama güzell bi fanteziiBaşka bardağım yokmuş gibi hep bunla içiyorum joum
Sarılalım sıkı sıkı deyip sıvışırsınız![]()
Ayyyy afiyet bal şeker olsun mervoommm
Yarın senin için farklı bir bardakla içeyim joumEvettt ama güzell bi fantezii![]()
Hayurrr ben bu bardakla aluştum amaYarın senin için farklı bir bardakla içeyim joum![]()
Migimm selammmSelamlar
Nasılsın ?
Nasılsın elçinMigimm selammm![]()
Iyiyimm canim ağır misafirlerim vardı bugün evle yemejle uğrastım azönce gittilerNasılsın elçin![]()
Çok şükür evdeydimIyiyimm canim ağır misafirlerim vardı bugün evle yemejle uğrastım azönce gittilersen
Bende anlamadim ya sabah 9dan beri ayaktayımm sen epey iş etmişsin maşaallahh dikiş makinesiylemi ediyorsun dikişÇok şükür evdeydim
Sabahtan beri cocukla ugraştım
Dikiş dikecektım kaldı
Tunikleri dikecegim
Feraceyi daratcam
Çok iş var makine de problem çıkarıyo
Evi toparladım
Yemegi yaptım
Cocugu parka götürdüm
Annem aşure getirmişti( daha yemedim
)
Valla hiç bişey anlamadım bugunu![]()
Dikkat et canımBakayım belki yarına geçerSağolasın
çorap alışkanlığım da hi c yoktur vallaAynen herkes kendimi sıcak tutmamı söylüyor
Afiyet olsun canım
Selam migim iyiyim çok şükür sen nasılsınSelamlar
Nasılsın ?
Bende diyorum bu coo nerde bugünIyiyimm canim ağır misafirlerim vardı bugün evle yemejle uğrastım azönce gittilersen
Hahahaha vallaha sabah 8 de kalktik yataktan oyalandum azcuk hemen kalktım tatlı yaptım falan evi supuruyorum sildim banyolar temjzlendi klozetler falann evi resmen alt ust ettim ne zamandır edecem diyordum bugüne kısmetmişBende diyorum bu coo nerde bugün![]()
Misafir gelince kendinden geçiyorsun sende ben gibi koştur koştur kırk kere siliyorum aynı yeriHahahaha vallaha sabah 8 de kalktik yataktan oyalandum azcuk hemen kalktım tatlı yaptım falan evi supuruyorum sildim banyolar temjzlendi klozetler falann evi resmen alt ust ettim ne zamandır edecem diyordum bugüne kısmetmiş
Ama sor bana iyimisin pertimm dötüm bacağım ağrımaya başlay yarına sıçtum![]()