nasılsın canım napıyosun
Iyiyim kuzum.benimm dün misafirlerim vardı
Sabah 9 dan beri ayaktaydım evi temizledim supurdum (nezamandır etcem etcem diyordum tam dün herşeyi ettim🤣) giresundan istnabula geldiler aksam yemeğe geldiler istanbulu gezmişler bana geldiler çerkezköye 1 saate tabi kuzen basmış epey gaza 🤣 3 kuzen 1 yengem ve halam geldii kakara kikiri balkonda konustuk güldük bana da değişiklik oldu çokta mutlu oldum demekki araba oldumu başka oluyor gelmek isteyen mutlaka gelir uzak yakın düşünmez insan 😊😊 bugün de hiçbirşey etmicem bi yemek bulaşıklar dünde kalan makineye de sığmadı onları hallederim tamam🤣 yorgunluktan uyumuşum 11 e kadar

Iyiyim kuzum.benimm dün misafirlerim vardı
Sabah 9 dan beri ayaktaydım evi temizledim supurdum (nezamandır etcem etcem diyordum tam dün herşeyi ettim🤣) giresundan istnabula geldiler aksam yemeğe geldiler istanbulu gezmişler bana geldiler çerkezköye 1 saate tabi kuzen basmış epey gaza 🤣 3 kuzen 1 yengem ve halam geldii kakara kikiri balkonda konustuk güldük bana da değişiklik oldu çokta mutlu oldum demekki araba oldumu başka oluyor gelmek isteyen mutlaka gelir uzak yakın düşünmez insan 😊😊 bugün de hiçbirşey etmicem bi yemek bulaşıklar dünde kalan makineye de sığmadı onları hallederim tamam🤣 yorgunluktan uyumuşum 11 e kadar
Tabi insan çok iyi geliyor değişiklik oluyor. Dediğin gibi gelmek isteyen her türlü geliyor.
Yat aşağı bugün, bişey yapma dün fazlasıyla yapmışsın zaten

• Muhteşem
Reactions: Jou
Türk kahvesi yapayim derken dolaptab çıkardığım mokkayı hatirladim

Beyaz çikolatalı ve vanilyalı moka. Beyaz cikolatayi her yerde seviyorum 👌🏻

IMG_20210827_113624.webp

Tabi insan çok iyi geliyor değişiklik oluyor. Dediğin gibi gelmek isteyen her türlü geliyor.
Yat aşağı bugün, bişey yapma dün fazlasıyla yapmışsın zaten
Evett kelebeğimm esimde dün diyor hadi bugün herşeyi bitirdin yarın akşama kadae öööyyleeeee uzanırsın dedii hahahahaah dedim uzanacamm kimse bana dokunamazz 🤣🤣🤣😝😝😝😝🔥🔥🔥🔥

i p e k i p e k görmesin diyecektim tam canım sen zayiftin 🤣🤣dimi
gomm göm mm çikolatalari afiyet olsun 😍😍
Aman gözünü seveyım nurun yanında bahsetme zayıflık fılan dayak yıcem az kaldı 🤣 ben sağlık ıcın su ıcenlerdenım kılo sıkıntım yok cok sukur

Back
X