- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #21.301
Öylemi dersin doğru dersin öyle yapayım bitenemTemizlik ayağın dibinde marketee cok fazla çıkamıyorsun oyüzdenn markete git direk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öylemi dersin doğru dersin öyle yapayım bitenemTemizlik ayağın dibinde marketee cok fazla çıkamıyorsun oyüzdenn markete git direk
İnşallahh canımm benim
Hahah ayy hayırlara çıksın inşallah. Akşam kahve tarifi vermiştin bana çok güzel olmuşÇok tuhaf bugün rüyamda sizlere kahve yapiyodum kizlaaaar hepinizi gördüm
Ck çok mutlu oldum
Yalnız diyorum ki MelikeMinnosprenses mesaiden geldi bugünkü üçüncü kahvesi filan olur onun şimdi, kavun aromalı türk kahvesi yapayım ben yoksa icmeyebilir filan
@coconatt
MssPARE
@dut agaci
Wilma11
@madammor
@Yasnaz
@ASSOSyal
Cookiie
Catlak-kurabiye
mavikelebek34
Yaa ayy ciddi miElbise![]()
Canummsunnn❤❤Öylemi dersin doğru dersin öyle yapayım bitenem![]()
Maşaallahh kuzuma seni alan sana kurban olsunn❤❤Elbise![]()
Ah benim güzelim, hatırlayamıyorumYaaatiplerimiz nasıldı acaba gercektede rüyanda gördüğün gibimiyiz
![]()
Ah benim güzelim, hatırlayamıyorumgördüğümu hatırlıyorum ama .
Hatta biri benden önce size bişey ikram etmiş o an evimde kim varsa, çok sinir olmuştumonu bile hatırlıyorum da tipleri hatırlamıyorum
![]()
Zorunlu aksama ne yapicam ya offf yemek yok ne yapsam fikrim de yokAh benim güzelim, hatırlayamıyorumgördüğümu hatırlıyorum ama .
Hatta biri benden önce size bişey ikram etmiş o an evimde kim varsa, çok sinir olmuştumonu bile hatırlıyorum da tipleri hatırlamıyorum
![]()
Sen işini hallet çüçeemm❤teşekkür ederim kızlar buraya pek bakamıyorum
![]()
çorba ve mantı başka bir şey yokKızlar akşam yemek menüleriniz nedir![]()
![]()
Of ya inan bir şey yok aklımda ne yapsam bilemedimçorba ve mantı başka bir şey yok![]()
Dün yoruldum diye eşim döner yeriz dedimKızlar akşam yemek menüleriniz nedir![]()
![]()
O eşi bulsam bende onu yiyecemDün yoruldum diye eşim döner yeriz dedim![]()
ben kısa yoldan çözdüm işi evde sıfır yemek ne ara yapıyım en hızlı mantı çorba bitti gitti işte yeterOf ya inan bir şey yok aklımda ne yapsam bilemedim
O eşi bulsam bende onu yiyecem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hem senin dünden kalan yemeklerin var
Dün yoruldum diye eşim döner yeriz dedim![]()
Hahaha bitti kızzzevet jou senin dünden kalanlar noldu![]()
Kızz yok bitti bi çorba var oda 2 kepçeO eşi bulsam bende onu yiyecem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hem senin dünden kalan yemeklerin var
Hahaha bitti kızzz![]()