- 27 Mart 2019
- 30.572
- 113.656
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #21.821
Bak hala çiçek diyorBenim suçum yok beni pencere çiçeği ayarttı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak hala çiçek diyorBenim suçum yok beni pencere çiçeği ayarttı![]()
Gördüm sana pencere çicegi demiş hemen geldim
Acaba bana ne diyecek ben burda sevgi sözcüklerini çok kıskanırım.ancak bana derler![]()
Hemen gelirim ben anındaiki sevıldık hemennnnnn hemennn kıskan
![]()
Allah kuru iftiradan saklasınBenim suçum yok beni pencere çiçeği ayarttı![]()
Sevenlerin arasına girmiş azılı kaynana gibi hissettim kendimi nettinm ben böyleiki sevıldık hemennnnnn hemennn kıskan
![]()
Gördüm mü hemen sattıAllah kuru iftiradan saklasıncok tehlikelı geldın bana heee
![]()
aaa ne münasebet kendimi kurtarmak içindiAllah kuru iftiradan saklasıncok tehlikelı geldın bana heee
![]()
Kaynana kaynar kazanaSevenlerin arasına girmiş azılı kaynana gibi hissettim kendimi nettinm ben böyle![]()
Ben yağ satarımGördüm mü hemen sattı![]()
![]()
![]()
Hakkat ya hemende sattımGördüm mü hemen sattı![]()
![]()
![]()
Sana demedim ki onu hallaye dedimBen yağ satarım
Bal satarım
Lakin arkadas satmam daha öğrenemediniz mi![]()
ben de üstüme alınmadım halleyyy die birinide tanımamSana demedim ki onu hallaye dedim
Diyorum ki yeni arkadaşa ben sevmem öyle sevgi sözleriniKizlar nagpiyonuz![]()
Fırsat bulduk konusuyz oyle sen napıyn canısıKizlar nagpiyonuz![]()
Ben niye alındıysam halbukiben de üstüme alınmadım halleyyy die birinide tanımam![]()
Görüyorum goruyorum urkutmeyin Ceylani lazim olurDiyorum ki yeni arkadaşa ben sevmem öyle sevgi sözlerini![]()
Bende ufakligin okul malzemeleriyle uğraşıyorum günlerdir ben daha hevesliyimFırsat bulduk konusuyz oyle sen napıyn canısı