- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #22.001
Peki ben bunu yaksam anlarmıym orjinal bırsey olup olmadınıBiseye benzetemedim sedef de değil meneksem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki ben bunu yaksam anlarmıym orjinal bırsey olup olmadınıBiseye benzetemedim sedef de değil meneksem![]()
Benim memleketimAaaa vallamıı dıyon![]()
![]()
hayırdır inşallah eniştemizin memleketi mi yoksa
Aminnnn.hem nir vuruyorsun ya öyle ne tadı çıkacak bize bırak o işiBuda vuruyor yaaaa dur sen vurma ben senin yerine vururum
Canim cok geçmiş olsun, hayırlısıyla yeniden nasip etsin, sağlıkla kucağına al canim![]()
Benimde tedaviyle iki aşılamayla maalesef sonuç olmadı çok geçmis olsun genede senin içinYa bende olacaktım ama düşük yaptım bebeğim biraz zor bir süreç geçirdim tavsiye edilmedi birde tekrar tedavi var yakında netçeni şaşırdım ev hapsine gircem anlaşıln:)
Sen güç gösterisi isteAhahaha kim kime gücü yettiği kadarhodri meydan
Ee bundan benım nıe haberim yokBenim memleketim![]()
üfür bana zaten çokta sıcakBen cok dua ederım kızlar bılırtopıklerımde var gel sana şöyle bir üfürym ahahha
![]()
İlk tanıştığımızda söylemiştim diye hatırlıyorum bilmem ki demedim mi acabaEe bundan benım nıe haberim yok![]()
Seninde kucağın dolaun dert ortammmBenimde tedaviyle iki aşılamayla maalesef sonuç olmadı çok geçmis olsun genede senin için
Ben tupe geççektim buyaz baktım bu sıcakta çekilmezz o zaman dedim ekim kasım gibi başlarum artık 2ci aşıyı olduktan sonra
üfür bana zaten çokta sıcak![]()
Desen hatırlarım yaa İstanbul da oldugunu biliyorum da..İlk tanıştığımızda söylemiştim diye hatırlıyorum bilmem ki demedim mi acaba![]()
Insaallahh busefer çok ii olacakk canumm ❤❤Seninde kucağın dolaun dert ortammmbu sıcakta hakkat zor ama tez canlıyım beklemeye sabrım yok
benmde 2.olacak deneme
bunu bir meydan okuma olarak kabul ediyorum seni düelloya davet ediyorumSen güç gösterisi iste![]()
Gelirsem görmeden dönmem, baba tarafim komple orda. Belki akrabalarımla tanışırımDesen hatırlarım yaa İstanbul da oldugunu biliyorum da..
Ya gel valla beklerım![]()
Olcekk kaçarı yokInsaallahh busefer çok ii olacakk canumm ❤❤
Yedurtmem sosyalümübunu bir meydan okuma olarak kabul ediyorum seni düelloya davet ediyorum![]()
Vayyyy taraf tutmalar hem oldu hep birlikte ben tek başıma hiç adil değil tek tek gelinYedurtmem sosyalümü![]()