- 12 Mart 2019
- 16.226
- 35.773
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #22.101
Tüh ya Allahtan benim ev esiyoBide orman ortasında oturuyemm bi pohhh esemez oldu 2 gündür![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüh ya Allahtan benim ev esiyoBide orman ortasında oturuyemm bi pohhh esemez oldu 2 gündür![]()
Yaa sosyalimmBeni.unutmussun bide canım balım![]()
Oohh misss güney cephede oturmuyorsun ozamanTüh ya Allahtan benim ev esiyo
Ay valla bilmiyorum ne cephesiOohh misss güney cephede oturmuyorsun ozaman
Öldüm ya acayip yoruldımCuuk özledumm yorulmuşsundur hele
Picak geliyoOhhhh hep senimi sevecükkk hehhh otur oturduğun yerde birazda sen izle bizi sevüşmeyii hıııhh![]()
Ayyy yol yorgunluğu piknik desen hizmet falabn oyy oyy canum kuzumm uyuda iyicene dinlen bitanemm❤Öldüm ya acayip yoruldım
Küçükken karşı komşularımiz vardı dışarıya bakarlardi hep, pencereden kim ne yapmış .. diye annem isimlerini cam güzeli koymuştu bir çiçek ismidir buradaAhhaha anlatım seklıne bayıldımm
Modacı kısmını unutmayalımçok memmun oldum canısı
Bende kayseriden
26 yasında bekarım, pencere önünde taliplerimi beklıyorum oyle ondan mormenekşe adım![]()
![]()
O puçak bendeee sus kuzzzzzPicak geliyo![]()
Ama ben yokumYaa sosyalimmseni unutmak ne mümkün
![]()
Ne yaptın kuzu hazırlıklar nasıl gidiyorÖldüm ya acayip yoruldım
Haaa o zaman güney galiba yaa benimki mesela güneyyy ve mutfak salon inanılmazz sıcak oluyorrr yatak odam küçük odam serin oluyor oyüzden uykumuz derin gibii geçiyorAy valla bilmiyorum ne cephesimutfak yatak odası salon alev alev yanarken oturma odam gölge oluyo
Sevince tripten vazgeçtim![]()
Ayy tabii olurum nasilsiniz kizlar