Bende yararırr diye belki dedim amaa yok gene tık yok😀 benim komşumda öyle korona oldu hamile kaldı bide adetim çok şaştı 30 gün gecikme yaşadım buay neolcak bilmiyorum mesela aşıda oldum bide bakalımm
30 gün mü ne deyonnn baya etkilemiş seni hassas minnoş.ara vermen isabetli düzene girsin ama tarlusal felan alma olurmu kendi düzene girer .

• Beğen
Reactions: Jou
30 gün mü ne deyonnn baya etkilemiş seni hassas minnoş.ara vermen isabetli düzene girsin ama tarlusal felan alma olurmu kendi düzene girer .
Bide 2 ay üst uste aynı gecikme Asla bitanemm almam sevmem zaten doktorum bile demisti tüp doktorum kendi haline bırak ilaç içme dedii kendi kendine dökülmesi daha iyi dedi öyle başlarız tüpe demiştii

Bide 2 ay üst uste aynı gecikme Asla bitanemm almam sevmem zaten doktorum bile demisti tüp doktorum kendi haline bırak ilaç içme dedii kendi kendine dökülmesi daha iyi dedi öyle başlarız tüpe demiştii
biraz hormon dengeni sarsmış demekki ben böle olduğu zaman ayva melisa hayıt tohumu karıstırıp içiyorum çay olark 1bardak bana iyi geliyordu.tabikide ilaçsız olması daha iyi bende hep doğal bakarım böle durumlarda

• Beğen
Reactions: Jou
belki bu arada olur🥰 sorun yokkende olmayabiliyor nasip işte benmde yıllarca sorun yoktu olmadı sonra tüplerden oldk:KK66: sen şyice bi dinlen sonra sakin kafayla gidersiniz tedaviye.benm arkds ta korona olunca ertelenişti tedaviyi koronalıylen hamile kaldı😂😂korona onlara yaradı
Koronayi hafif mi atlatmistu

biraz hormon dengeni sarsmış demekki ben böle olduğu zaman ayva melisa hayıt tohumu karıstırıp içiyorum çay olark 1bardak bana iyi geliyordu.tabikide ilaçsız olması daha iyi bende hep doğal bakarım böle durumlarda
Evett bende doğal şeylerle yaparımm
Hayıt tohumu içtim zamanında hamile kalmayı kolaylastırıyo diye almıştım ama gene olmadı demekki benim yüce rabbimm tedaviyle coçuk nasip etcek allahh hepimizin başka şekilde dengeliyor kuzumm hayatt😌😌

Evett bende doğal şeylerle yaparımm
Hayıt tohumu içtim zamanında hamile kalmayı kolaylastırıyo diye almıştım ama gene olmadı demekki benim yüce rabbimm tedaviyle coçuk nasip etcek allahh hepimizin başka şekilde dengeliyor kuzumm hayatt😌😌
Aynen bebem hepimizin bir sınavı var. Aman nasip olsunda tedaviyle olsun değer🥰 bu arada hayır hormon dengeleyici çocuk için ve adet düzeni için tercih ediliyor

Back
X