- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #23.161
Benimde en sevdiğim aydır bütün özel günlerimiz bu ayda. Dolu doluevet baya belli etti ama severim eylülü en sevdiğim aydır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde en sevdiğim aydır bütün özel günlerimiz bu ayda. Dolu doluevet baya belli etti ama severim eylülü en sevdiğim aydır![]()
Güne pozitif başladım günaydınlaaaaarrrrrrrr
Hadi bakalım kalkın
Morrmeneksee
Jou
MssPARE
Wilma11
ASSOSyal @zorunlunick
Cookiie @Kahve __Kokusu
Minnosprenses @Mavera2048
PlutonMerkez @Yasnaz @madammor @coconatt @Catlak-kurabiye @N u r @Emma3
Çok özlemişim bendeBenimde tarhana vAr dünden onu ısıtcam
Mercimek yaz geldiğinden beri yapmıyorum bende yapayım bir ara![]()
Güne pozitif başladım günaydınlaaaaarrrrrrrr
Hadi bakalım kalkın
Morrmeneksee
Jou
MssPARE
Wilma11
ASSOSyal @zorunlunick
Cookiie @Kahve __Kokusu
Minnosprenses @Mavera2048
PlutonMerkez @Yasnaz @madammor @coconatt @Catlak-kurabiye @N u r @Emma3
Bu ara çorba takıntım var benimde önceden hiç aramazdım şimdi canım istiyorÇok özlemişim bende![]()
bugün daha iyiymm kızzzJou nasıl oldun şimdi
Iyiyim perim uğraşıyorum sen nasilsinNasılsın parecik![]()
Bende iyiyim çok şükür paremIyiyim perim uğraşıyorum sen nasilsin
Kendini aç birakma çorba iç iyi gelirbugün daha iyiymm kızzz
sabah 9 buçukta sol totomuda vuruldum celduk eşim getiriyo sabah benii
buakşam sonn vuruluşum oda sağdan akşam tek gidip gelcem
3 gün doğru düzgün birşey yiyemedim migim
2 kilo vermişim şaka gibii demekkii ağzuni kapatıcan
sabah ve akşam bile birşey yiyemiyodum okadar mide bulantım oluyordu aşırı derece peynir tereyag yiyip uzanıyordum
anaa bu sabah tartıldım şoka girdim![]()
Soğanlı sebzeli mercimek yap vitamin deposu peyimBu ara çorba takıntım var benimde önceden hiç aramazdım şimdi canım istiyor![]()
Onu hiç bilmiyorum nasıl oluyor tadı. Normalde mercimeğide soğanlı yapıyorumSoğanlı sebzeli mercimek yap vitamin deposu peyim![]()
tabiiii hastalıktan olduu kızzz yiyemiyodum ki ne iştahım vardıı aşırı derece mide bulantısı vardıı sabah akşam durmazdıKendini aç birakma çorba iç iyi gelir
3 günde iki kilo iyi ama hastalıgından oluyor en kısa zamanda toparlarsın joum kıyamam ben sana ya![]()
Ben seviyorum kuzum ,doğan sarimsak havuc patates zerdeçal birazcıkOnu hiç bilmiyorum nasıl oluyor tadı. Normalde mercimeğide soğanlı yapıyorum![]()
E ben hep öyle yapıyorum sosyalimm. O sebzeli mercimekmi oluyormuşBen seviyorum kuzum ,doğan sarimsak havuc patates zerdeçal birazcıkbence güzel
![]()
İyi olmana çok sevindim joum hep iyi oltabiiii hastalıktan olduu kızzz yiyemiyodum ki ne iştahım vardıı aşırı derece mide bulantısı vardıı sabah akşam durmazdı
iğne vurulsam midem bulanırdıı hemen bak bugün bulanmadıı demekkii enfeksiyonlar gitti iyileştim baya
ayakta durmaya mecalim olmazdı kızz çok şükürr allah kimseye yaşatmasın hastalık çok kötüü
hep diyorum önce sağlık başka birşey değill
yerim senii migimmm ama dünden iyiymm çok şükürr
ama vermemde iyi oldu kızz hahahaha gaza geldim![]()