- 28 Haziran 2011
- 63.691
- 159.896
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #23.281
Anaa şunlara bak bana yok mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sosyaliimmmmm sana yeminle şuan aklımdan geçiyordunn tamda etiket yapıcaktımmmAnaa şunlara bak bana yok mu![]()
Buneeeeee
ahahahahhah yakışıklıBuneeeeeepaspas yerine kendi vücudunu kullansa daha çok yer temizler
![]()
Çok sevindim guzumm iyi olmanayaaaaa ne yemek yapıyorsunn
bende bombeee gibiyimm çok şükür ya bugün haliim yerinde
iyileştim çok şükürr son akşam iğne kaldııı![]()
Yüzü görünmüyor nerden anladınahahahahhah yakışıklı![]()
oooooo daha ne olsunn off karalahana sarmasımı ayyy ne özledimm anneminn sarmasını ya çok yaparrÇok sevindim guzumm iyi olmanaNe yapayım iste kara lahana dolması yaptim tursu var kendim kurmuşam
Kuru fasulye pilav
![]()
Kendin yap canuum gerci nerde bulcan bahce lahanasınıoooooo daha ne olsunn off karalahana sarmasımı ayyy ne özledimm anneminn sarmasını ya çok yaparr
ama köydee karııııııı gelmedii daha![]()
![]()
evettt müthişş birşeyy ama kocam pek sevmiyor bu tür şeyleriiKendin yap canuum gerci nerde bulcan bahce lahanasınıBen köyde bahceden topluyorum getirip sarısarıveriyom
Ne dolması sarması olursa olsun yerim ve ne turşusu olursa olsun yerim
![]()
kelebüükkkk napıyinnnnHu huuuu
Saol asguuum hepimizin sofrası bereketli olsun. Benim kociş seçmez yemek et ot ne yapsam yer ondan rahatımevettt müthişş birşeyy ama kocam pek sevmiyor bu tür şeylerii
nesekii ellerine sağlık kuzum benimm masanın bereketii bol olsun aşkum benumm![]()
adapazarılıı bi benim eşim sevemiyo ailesii bayılıyorrr zatenSaol asguuum hepimizin sofrası bereketli olsun. Benim kociş seçmez yemek et ot ne yapsam yer ondan rahatımSenin eşin nereli bu arada
Kuzuummm canım benim bitanemsosyaliimmmmm sana yeminle şuan aklımdan geçiyordunn tamda etiket yapıcaktımmm
oooyyy kurbanınn oleemmmm gell senii bi yanaklarunii pompohlayummm
![]()
sevmemmii canım benimmKuzuummm canım benim bitanembeni hep böyle sev
![]()
Dedim sen gibi Rizeliyse nası yemez. Genelde karadenizliler sever kara lahanayıadapazarılıı bi benim eşim sevemiyo ailesii bayılıyorrr zaten
bizumki yemez![]()
adamın değişik hallerii işteeDedim sen gibi Rizeliyse nası yemez. Genelde karadenizliler sever kara lahanayı![]()
Sifa olsun kuzucumsevmemmii canım benimm
birazdan çıkacağum 10 dakkaya totoma iğne vurulmaya![]()
Kendin pişir kendin ye de o zamanadamın değişik hallerii iştee![]()