Evett artık buralardayım açılışı yaparız 😍
Kızlar hala uyuyor galiba 🤣🤣
Düğün bitsin bende katılıcam diyete saldım ben bu ara 😂
Yok hurma. Sıcak suda beklettim sonra
kakaoya buladım. Çok lezzetli oldu.denemediysen dene minnoşum😍🤗🤗
çok güzel görünüyor ama denerim bende 😍😍
İyiyim minnoş teşekkürler, sen nasılsın

Gel işkembe içelim 😅
ımmmmmmmmm çok severimmmmmm afiyet olsun 😍

İyiyim balll.
Sabah sabah işkembe icmisim yaşıyorum bu hayatı 😅😅😅 sen napiyosun
Aboo ben içsem koca gün sürahiden ağzımı ayıramam nasıl içtin kız 🤣🤣
Ben de iyiyim portmantonun ayakkabılık kısmını sildim yerleştirdim bir oda süpürdüm çamaşır serdim. Kv erişte göndermiş daha yeni yapmış kuruması gerek onun için yer ayarladım serdim. Geldim oturdum mügeye bakıyorum 🤣🤣🤣

Düğün bitsin bende katılıcam diyete saldım ben bu ara 😂

çok güzel görünüyor ama denerim bende 😍😍

ımmmmmmmmm çok severimmmmmm afiyet olsun 😍
Katıl minnoşum😍 bende nasip olursa sağlıklı bir gebelik geçirebilmem için yatırım yapıyorum. Sanırım bu zamana kadar aldığım en doğru karardı 🤣
Listemi atıyım bak. By sabah bir kahvaltı yaptım dolu dolu tabak. Ben normalde böyle yapmıyordum kahvaltımı🤣🤣

İlk soğuk kahve denememi yapmis bulunmaktayim. Tarifi kaybetmisim, yeni tarif de bakmadim, kafadan uydurdum.
Cirpma kopurtme yapmadim. Normal bişiy oldu, mükemmel degil 😂

IMG_20210903_120109.webp

IMG_20210903_120348.webp

Aboo ben içsem koca gün sürahiden ağzımı ayıramam nasıl içtin kız 🤣🤣
Ben de iyiyim portmantonun ayakkabılık kısmını sildim yerleştirdim bir oda süpürdüm çamaşır serdim. Kv erişte göndermiş daha yeni yapmış kuruması gerek onun için yer ayarladım serdim. Geldim oturdum mügeye bakıyorum 🤣🤣🤣
Kurutup da gonderseymis 🥺

Kurutup da gonderseymis 🥺
Aslında oldukca yeri var. Benim yerim çok daha kısıtlı. Ben onun yerinde olsam öyle gönderirim. Ama birşey diyemiyorum 2 senedir böyle veriyor 😒😒 dün bende bir sinirlendim şimdi nerde yer ayarlıcam ona diye 🤷🏼‍♀️

Back
X