- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #23.461
kocası varkende yaparr niye yapmayasuuuu hertürlü meloyu yiycek hali yok heeehhkız o ilerleyen zamanlarda kocasının yanında elişi mi yapcak![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocası varkende yaparr niye yapmayasuuuu hertürlü meloyu yiycek hali yok heeehhkız o ilerleyen zamanlarda kocasının yanında elişi mi yapcak![]()
![]()
aynenn yapıp sattım ama gitti paraahhh canım bendensin çok yapıp sattım kendime hayrım olmadı bi![]()
o günlere gelelim deheeeeee![]()
bende öyle düşüneydimm gelde yapahh diyee yorgun hargınn işimiz yok
o işlere girelim D:
sen hele evlen helee evlenn vallaha melo bittii senden başalrım görürsünn kelebüüükkkk
yaaaa kuzuşumm ben hiç bilmiyordum amaa videoları izleye izleye öğrendim kanaviçeyielço ne marifetlisin yaaaa
akşam diziyim atarım o halde![]()
şimdi arkadaşım istiyor ona yapcam ama zamanım yok artık evlendikten sonra gönderirimaynenn yapıp sattım ama gitti para![]()
katlanırımmm jou senin laflarına diyorsun yanio günlere gelelim de![]()
![]()
yaniiii yaparsın bigün gönderirsin kuzumm :)şimdi arkadaşım istiyor ona yapcam ama zamanım yok artık evlendikten sonra gönderirim
aynen öyle düşündüm işteyaniiii yaparsın bigün gönderirsin kuzumm :)
yani katlanırım nolcak sankikatlanırımmm jou senin laflarına diyorsun yani![]()
yeriimmm seniiiiaynen öyle düşündüm işte
yani katlanırım nolcak sanki![]()
![]()
şimdilerde kullan yokki elçommmyaaaa kuzuşumm ben hiç bilmiyordum amaa videoları izleye izleye öğrendim kanaviçeyi
hele annem ne nakışlar yapıyo yaptı bana birsürü eve asmam için ama asamadım ona yanıyorumm ya
yok ondan değil ya kiradayız ya duvarlara çok dokunamıyoruzz meloommşimdilerde kullan yokki elçommm
anladım canım kendi evinde kullanırsın canımyok ondan değil ya kiradayız ya duvarlara çok dokunamıyoruzz meloomm
aynenn beybitoşşşanladım canım kendi evinde kullanırsın canım![]()
aynenn beybitoşşş
canım kendi evinde kullanırsın güzelce sakla hiçbir şey olmazyaaaa kuzuşumm ben hiç bilmiyordum amaa videoları izleye izleye öğrendim kanaviçeyi
hele annem ne nakışlar yapıyo yaptı bana birsürü eve asmam için ama asamadım ona yanıyorumm ya
öyle yapıyorumm kıızzz hepsi koltukların altında uslu duruyorrcanım kendi evinde kullanırsın güzelce sakla hiçbir şey olmaz
Aşko valla ev leş gibiydi bitiremedm ki evin işlerini
kim kız biz seninle anışamadık bir türlüAşko valla ev leş gibiydi bitiremedm ki evin işlerinisaolsn benmki tüy dikmiş eve 22 günde
evtt neden tanışamadık okdr da laf kalabalığı yaptım halbukikim kız biz seninle anışamadık bir türlü
ah bu erkeklerevtt neden tanışamadık okdr da laf kalabalığı yaptım halbukibenm eşim olacak adam dan bahsediyorum 22gundr ailemdeydm ankda eve bir döndüm ev die birşey yoktu ortada
![]()