- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.955
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #23.721
Yolun %90ı bitince Kahveyi yapmaya başlagell bana gel gel gelll![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolun %90ı bitince Kahveyi yapmaya başlagell bana gel gel gelll![]()
o çok güzel işteeBen kafama göre be canuuuumm ne isterse canim onu yapiyom nasi olsa secmiyo yemek![]()
haberleşehhhhhhhYolun %90ı bitince Kahveyi yapmaya başla![]()
Aynen aynenamannn yesun makarna![]()
Valla ben kendime de aynı özenirim ne yalan soyleyimŞöyle bi düsünüyorumdaErkekler olmasa biz yemek yapmiycaz haaaa
![]()
Sağol cocomIıı
Geç olsun güç olmasın
Kim kimi kimden
Afiyet olsun kuzucuk
Ayy ben sabah içtim atmayı unuttum meşhur bardağımla
Afiyet olsun canım![]()
vizesi ne zaman çıkabilir pekii kuzu hep fransadamısın temelli artıkAynen aynen
Valla ben kendime de aynı özenirim ne yalan soyleyim
Sağol cocom![]()
hahahahahahah yeriimmm seniiii allahhh öyle güzel evlilik hayatını yaşatsınkii ağzının tadı bozulmasınnKızlar evlenmeden evlilik hayatı yaşıyorum resmen sabahtan beri totom yer görmedi ve yine gidiyorum tarhanalık malzeme almaya![]()
Ben hemen gidemiyorum....18 ay orada sigortalı işci olarak çalıştıktan sonra kalacağımız ev vs. Bunları belgeleyip buraya gelecek buradan da pasaport vs. Ne gerekliyse o belgeleri yapıp vize çıkmasını bekliyeceğim... Vize cıktıktan sonra gidecem ben hadi hayırlisivizesi ne zaman çıkabilir pekii kuzu hep fransadamısın temelli artık
vuuu bayada işmiş anamm fransaya gitmekte kolay değilmiş meğerBen hemen gidemiyorum....18 ay orada sigortalı işci olarak çalıştıktan sonra kalacağımız ev vs. Bunları belgeleyip buraya gelecek buradan da pasaport vs. Ne gerekliyse o belgeleri yapıp vize çıkmasını bekliyeceğim... Vize cıktıktan sonra gidecem ben hadi hayırlisi![]()
Aynen esim çocuklugundan beri dir uğrasir babasinin yanina gitmeye sen düşün okuyana kolay tabiivuuu bayada işmiş anamm fransaya gitmekte kolay değilmiş meğer
vallahaa birazdaha cvp vermeseydin kafanı geçirmiştim![]()
oyyy neler etmiş benim bitanemm nedicemm bi yemek yarışması var istersen de katıllAynen esim çocuklugundan beri dir uğrasir babasinin yanina gitmeye sen düşün okuyana kolay tabii
Kiz menuyu degistirdim pilav kavurma salata ayran yap ye kaldir yıka derken anca geldim bitanemm![]()
Neymiş neresiymış kıź orasıoyyy neler etmiş benim bitanemm nedicemm bi yemek yarışması var istersen de katıll
tabi sen bilirsin
kız burda burda hanii geçen ay yarışma vardı oylama vardır burda öyle birşeyNeymiş neresiymış kıź orası![]()
Bebeeemmmm
napıyosun aşkooBebeeemmmm![]()
Selam göz aydını etmiştin ama doğum hikayemi burada sormayip başka yerde sordunAnaaa gzounaydin
İste ismi ney yarismanin aşkım ??kız burda burda hanii geçen ay yarışma vardı oylama vardır burda öyle birşey
İste ismi ney yarismanin aşkım ??