vizesi ne zaman çıkabilir pekii kuzu hep fransadamısın temelli artık
Ben hemen gidemiyorum....18 ay orada sigortalı işci olarak çalıştıktan sonra kalacağımız ev vs. Bunları belgeleyip buraya gelecek buradan da pasaport vs. Ne gerekliyse o belgeleri yapıp vize çıkmasını bekliyeceğim... Vize cıktıktan sonra gidecem ben hadi hayırlisi🙏

• Beğen
Reactions: Jou
Ben hemen gidemiyorum....18 ay orada sigortalı işci olarak çalıştıktan sonra kalacağımız ev vs. Bunları belgeleyip buraya gelecek buradan da pasaport vs. Ne gerekliyse o belgeleri yapıp vize çıkmasını bekliyeceğim... Vize cıktıktan sonra gidecem ben hadi hayırlisi🙏
vuuu bayada işmiş anamm fransaya gitmekte kolay değilmiş meğer :D
vallahaa birazdaha cvp vermeseydin kafanı geçirmiştim :D

vuuu bayada işmiş anamm fransaya gitmekte kolay değilmiş meğer :KK70:
vallahaa birazdaha cvp vermeseydin kafanı geçirmiştim :KK70:
Aynen esim çocuklugundan beri dir uğrasir babasinin yanina gitmeye sen düşün okuyana kolay tabii 😂😂
Kiz menuyu degistirdim pilav kavurma salata ayran yap ye kaldir yıka derken anca geldim bitanemm 😍😍😍😍😙

• Komik
Reactions: Jou
Aynen esim çocuklugundan beri dir uğrasir babasinin yanina gitmeye sen düşün okuyana kolay tabii 😂😂
Kiz menuyu degistirdim pilav kavurma salata ayran yap ye kaldir yıka derken anca geldim bitanemm 😍😍😍😍😙
oyyy neler etmiş benim bitanemm nedicemm bi yemek yarışması var istersen de katıll
tabi sen bilirsin

İste ismi ney yarismanin aşkım ??

Back
X