- 12 Mart 2019
- 16.083
- 35.559
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #23.841
Bildim askım bildimamaa çekemiyoruzz biz yasoo şunu hele bele billl![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildim askım bildimamaa çekemiyoruzz biz yasoo şunu hele bele billl![]()
Valla oldu 2 sene bebeğim@Yasnaz yasomlada kaç senedir birlikteyikkk![]()
Yerim seniiBildim askım bildim![]()
Neremi neremiiiiBende senii![]()
Sakın dedimmmYohh yohhh pıçaklar elimde çok şeeyy etcemsen katıldınmı
Uahahahaahah sakın deme banaa fena ederum pıçağu etlerii nusret gibiSakın dedimmm
Katıldım herzamanki gibi
bir kez katılan birdaha bırakamıyor bilmem kaç oldu![]()
Tuzda serp az bişiUahahahaahah sakın deme banaa fena ederum pıçağu etlerii nusret gibi
Hahahahah vallaha menüyü zor buldum yavvvonu diyom aldı diyo nevroş bunu diyo aldı biri diyo abovv dedim bunee herkes benden hızlı sabahın 5inde kalkıp nevroşamı koşuyolar dedim yavvv
![]()
![]()
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsinmavikelebek34 sana çeyyiz atma sözüm vardı açmadık ama atayım canımEki Görüntüle 2911125 Eki Görüntüle 2911126 Eki Görüntüle 2911127 Eki Görüntüle 2911128 Eki Görüntüle 2911129 Eki Görüntüle 2911130
Amin canım inşaAllahhahahahahahah yeriimmm seniiii allahhh öyle güzel evlilik hayatını yaşatsınkii ağzının tadı bozulmasınn![]()
Hahahahahaha unutmusum 1 eylulde bide olcagini vallaha bilseydim sabah 6da kalkar direk derdimTuzda serp az bişi
Hızlı ,çevik ve atik olacaksın kurtlar sofrasına hoşgeldin![]()
İstersen hiç uyuma jou nevo açar acmaz alman lazım hızlı olup yoksa sabahın kör ceğezinde de yazsan cıksHahahahahaha unutmusum 1 eylulde bide olcagini vallaha bilseydim sabah 6da kalkar direk derdim![]()
Geceyi dusundum aslinda gece 12 den somra pat diye gitcem konuscamm bu gidisleİstersen hiç uyuma jou nevo açar acmaz alman lazım hızlı olup yoksa sabahın kör ceğezinde de yazsan cıks![]()
DeliiiGeceyi dusundum aslinda gece 12 den somra pat diye gitcem konuscamm bu gidisle![]()
Öyle oldu yavvİçinde bir Halil sezai görüyorum isyaaaaaandiyen
![]()
Daha çok merak ettim bak şimdiÖyle oldu yavv
Ama menüm size çekeceğu var![]()