canım senin sonuçta nikahın kıyıldı ve evlilik için ayrılıyorsun doğal olarak bu senin hakkın çıkarken çıkış sebebinin evlilik olduğunu söyle muhasebeciniz ona göre çıkış yapsın hakkın o senin bırakma
inşallah verir bir borcumuzu kapatrız enazından yükümüz hafifler 😍 ama veriri diye düşünüyorum ocak 2020de başladım burada sen muhasebecisin değil mi sence ne kadar alırım
Oyyy sağoll aşkuummmmm
Bende içemezdim bi tuğaf geldii yav bana🤣
Suan zor içiyorum nedense :KK70:
ahahah ben içeömem hem bana çok gelir :-)

inşallah verir bir borcumuzu kapatrız enazından yükümüz hafifler 😍 ama veriri diye düşünüyorum ocak 2020de başladım burada sen muhasebecisin değil mi sence ne kadar alırım

Kızzz helee benim doldurduğum bardakta 1 fincan kadar :D

Evlilik paranı al kuzu bırakma sakin ben 5 sene baya güzel para almıştım iş veren değil devlet veriyor o parayı

abla nasılsın ne yapıyorsun
Minnoşum neyse ki seni Adana'ya gelin etmeden yetiştim. Ben iyiyim. İl dışı taynim çıkmamıştı bayağı üzüldüm çünkü evi toparlamis eşyaların bazılarını satıp bazilarini hibe etmiştim. İki hafta mazeret taynine başvurdum o çıktı çok şükür stres de bitti. Sonrasinda Antalya'ya gelip evin bakımını yaptırdık parkeler tamamen söküldü . Duşakabin kaldırıldı tekne yerine seramik mermer yapıldı yere sıfır ...boya , su işleri bayağı yorucu oldu. Ben mutfakta yemek çay işlerine baktım bir hafta sürdü...sonra tekrar Gemlik' e koştuk evin son toparlanma işleri tekrar nakliye ile Antalya ....yerleş falan ...bugüne geldim. Hep aksiyon daha neler neler de özeti bu şekilde...Bu yaz tatilsiz bitti...senin son hazirluklarin vardır şimdi . Allah kolaylık versin. Her şey yolunda gitsin inşallah.

iyiyim kahvecim çok şükür sen nasılsın 😍

ahahah afiyet olsun canım 😂

nasıl alıcam onu canım
İy yerine söyleyeceksin kuzum onlar istifani yazdiricak imzaliyacaksin iş yeri sigortaya kendi gönderiyo diye biliyorum. Benimki bu şekilde olmuştu.. az diye düşünme bir yıl için en az iki maaş alırsın diye düşünüyorum

İyiyim bitanem minnoşa yazıyordum yaptıklarımı tayin sebebiyle biraz uzak kaldım. Ama bitirdim işleri . Okula git gel bundan sonra...
Yaaa sende mi demek 🤦‍♀️

Allah yardımcın olsun taşınmak falan fazlasıyla zorlu oluyor. Yazdıklarını okudum az önce. Memnunsan, yeni düzenini de kurabildiğin zaman daha güzel olacak herşey 🤲

Minnoşum neyse ki seni Adana'ya gelin etmeden yetiştim. Ben iyiyim. İl dışı taynim çıkmamıştı bayağı üzüldüm çünkü evi toparlamis eşyaların bazılarını satıp bazilarini hibe etmiştim. İki hafta mazeret taynine başvurdum o çıktı çok şükür stres de bitti. Sonrasinda Antalya'ya gelip evin bakımını yaptırdık parkeler tamamen söküldü . Duşakabin kaldırıldı tekne yerine seramik mermer yapıldı yere sıfır ...boya , su işleri bayağı yorucu oldu. Ben mutfakta yemek çay işlerine baktım bir hafta sürdü...sonra tekrar Gemlik' e koştuk evin son toparlanma işleri tekrar nakliye ile Antalya ....yerleş falan ...bugüne geldim. Hep aksiyon daha neler neler de özeti bu şekilde...Bu yaz tatilsiz bitti...senin son hazirluklarin vardır şimdi . Allah kolaylık versin. Her şey yolunda gitsin inşallah.
inşallah ablacım ,bizlerde merak ettik nerde bu tatlı dillim diyerek . evet son günlerim artık hazırlıklar bitti sayılır abla çok şükür eşyalarımız aldık nikahımızı kıydık çeyiz üstü yapılır bilirsin onu yaptık ay sonu gidecek çeyizim bende 3 hafta sonra ayrılıyorum işten 🙂

Back
X