- 3 Haziran 2015
- 36.935
- 119.117
- 798
- 36
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #24.821
Ben kesmeden yıkıyordum ama deneyeceğimAllah cezanı hic duymadınızmı sirkeli suyla bekletiyolar yemek programında bile yapanlar oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kesmeden yıkıyordum ama deneyeceğimAllah cezanı hic duymadınızmı sirkeli suyla bekletiyolar yemek programında bile yapanlar oldu
Yegenimin üni kaydıyla uğraşıyorum kuzum sen ne yapıyorsunNapiyinnn
Sirkeli suda bekletirim ama bir saat değil, bahçeden topladığımız için belki de rengi değişiyor uzun kalıncaAllah cezanı hic duymadınızmı sirkeli suyla bekletiyolar yemek programında bile yapanlar oldu
Kuzum benim iyiyim şükür sen nasılsınBenim güzel manolyammmm napiyosun
İyiyim sosyalimKuzum benim iyiyim şükür sen nasılsın![]()
Oooo ne guzelmiş bende masterchef izliyorumYegenimin üni kaydıyla uğraşıyorum kuzum sen ne yapıyorsun
Kes oyle yap öbürtürlü çok ugraşılıyo bee migimm ondan annemde oyle yapar ve çok rahat oluyor önce kesebildiğin kadar nasıl ıspanak yemeği yapıyosan öyle kesBen kesmeden yıkıyordum ama deneyeceğim![]()
Ben bakıyorumm hep çamur varmı hiç yok bile ama kesip yıkamak daha rahat ben biraz yıkanmişı alıyorum migrostan belki ondan yok kumSirkeli suda bekletirim ama bir saat değil, bahçeden topladığımız için belki de rengi değişiyor uzun kalınca
Kısa aralıklarla bikacdefa peşpeşe yıkarım ben
Hep aynı kuzum, rabbim iyilik sağlık versin inşİyiyim sosyalim
Yemek yedik yenice.
Yine akşam oldu
Evet canımGörmeye mi![]()
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım benimBugünkü kahvenin yani´da birde falimi koyim belki anlayan olurEki Görüntüle 2913269 Eki Görüntüle 2913271 Eki Görüntüle 2913272
Cok haklısin beee yasommmmOff hep bi ortamda bebek doğum konuşulmak zorundamı![]()
Olmazsa olmazOff hep bi ortamda bebek doğum konuşulmak zorundamı![]()
Ya deli olucam oturuyoruz suan nasıl doğum yaptıklarını anlatıyorlarCok haklısin beee yasommmm
Ama benim gibileride düşünmek lazım dimiOlmazsa olmaz
Hic dusunmuyolarki karşındaki insanı hiç bende çok sıkılıyorumm heryer bebekk bezdimm allah bağışlasın tamamd ayanii insan heyecanı yaşamak istiyor artıkYa deli olucam oturuyoruz suan nasıl doğum yaptıklarını anlatıyorlar![]()
Evet bende 3 aylık yaptığım doğumu anlatıyorumHic dusunmuyolarki karşındaki insanı hiç bende çok sıkılıyorumm heryer bebekk bezdimm allah bağışlasın tamamd ayanii insan heyecanı yaşamak istiyor artık
Allah şifani versin Elçinim. Gerçekten çok üzüldüm. Tez zamanda sağlığına kavuşmanı dilerim.çok şükür kuzumm 12 de ilacımı da içersem artık uyku yapmasa beni iyi
Ama yinedee beni merak edenlerden allah razı olsunn herkes sordu ettii neolursa olsun küs olsak dahil bile sağlığımızı sormak sorulmak kadar güzel birşey olamazz güzel kalbinizi öperim sizleri seviyorum![]()