- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #24.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahah evett yaaa bide ne funddyy du beeekız biz iyi çıkmışız bunların arasından şarkılara bak
aboovvvvv herkes ne ergenlikler yaşamış anammmmGözler yeşil tabi bendede çok yaktım geçtim bu şarkıyla zamanında![]()
Buda bendenyokkmu arttıran
küçük küçük samsung telefonlardannElde samsung E250 ler ondan bundan şarkı ve kısa videolar atardık bluetoothlaAHhhh ergenlik yılları
bence bizim zamanımız çok kıymetliydi şimdi bakıyorumda gençler hiç kıymet bilmiyor biz küçük şeylerle bile mutlu olurdukElde samsung E250 ler ondan bundan şarkı ve kısa videolar atardık bluetoothlaAHhhh ergenlik yılları
Ahahahaha yaaa çok acıklı ama ne derdimiz vardı acaba bu kadaraaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hele bu beni benden alırdı yaaaa
geceyi sabah ederdim bu şarkıylaaaa
Ne modaydı be kızaklı telefonlarküçük küçük samsung telefonlardann
aaa ciddi misin yalnız bu çocuklar çok iyi dinle bakAaa ben bunu hatırlamadım dinlememişim heral![]()
Kesinlikle öyleydi ben şahsen hiç asi saygısız bir ergen olmadım simdikilerbence bizim zamanımız çok kıymetliydi şimdi bakıyorumda gençler hiç kıymet bilmiyor biz küçük şeylerle bile mutlu olurduk
benimki küçük pembeydi hatta telefonNe modaydı be kızaklı telefonlar![]()
hala aklıma geldikçe dinlerim hattaa yaaaAhahahaha yaaa çok acıklı ama ne derdimiz vardı acaba bu kadar![]()
Saat dikkatimi çekti 4.30İnsanla çok cshşl mi patavatsız mı desem bilemedim
tam ben paylaşıcaktım sen benden önce davrandın![]()
![]()
ben şimdikileri görünce ergenlik yaşamadım herhalde diyorumKesinlikle öyleydi ben şahsen hiç asi saygısız bir ergen olmadım simdikiler![]()