- 25 Ağustos 2019
- 62.083
- 118.664
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #2.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zamanda içerim seninle canımBende 3 te iceceguum minnosummm![]()
![]()
![]()
bugun bi canim cekti kahve
Bitaneesiiiinnnn suan kahvaltim saati ondano zamanda içerim seninle canım![]()
afiyet olsun canımBitaneesiiiinnnn suan kahvaltim saati ondan![]()
Nasılda güzel gözüküyor köpüklü köpüklüKahvemizi içelimEki Görüntüle 2875253
yapta gel içelimNasılda güzel gözüküyor köpüklü köpüklüBi de ben yapıyım da geliyim
![]()
Geldimyapta gel içelim![]()
bol köpüklü olmuş seninkide afiyet olsun canımGeldim![]()
Eee nasılsınız bakalımbol köpüklü olmuş seninkide afiyet olsun canım![]()
evet gördüm nasıl tatlı mı kedicikEee nasılsınız bakalımşahsen ben uykusuz bir gece nöbetçisi misali kedi bekliyorum kızımız nazlı utangaç dünden beri hırlamalar tıslamalar
oğlumuz ise "gel hemen oynayalım meraklısı"
![]()
afieyet olsun kahvene eşlik edelim bende kiraz sapı içiyorumBen de burdayımmm![]()
Afiyet olsunBen de burdayımmm![]()
Hiç güzel yüzünü görmedim valla hep hırlıyor diğer kedinin kokusu üzerimde olduğundan herhaldeevet gördüm nasıl tatlı mı kedicik![]()
aaa olabilir yeni ya alışırsa geçer o hırlamalarAfiyet olsun
Hiç güzel yüzünü görmedim valla hep hırlıyor diğer kedinin kokusu üzerimde olduğundan herhalde
Bakalım valla inşallah alışıraaa olabilir yeni ya alışırsa geçer o hırlamalar
alışırsa ayrılmaz senden arkadaşı kedisi vardı eve gelir gelmez peşindeydi sevmesini isterdi nasıl tatlılar yaBakalım valla inşallah alışırsevecem ama korkuyorum heryerimi patiliyo .
![]()
Dur bakalım kıyafetimi değiştim parfüm felan sıktım bi daha yaklaşmayı deneyecemalışırsa ayrılmaz senden arkadaşı kedisi vardı eve gelir gelmez peşindeydi sevmesini isterdi nasıl tatlılar ya![]()
Sana da Afiyet şeker olsun kuzucumafieyet olsun kahvene eşlik edelim bende kiraz sapı içiyorum![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun
Hiç güzel yüzünü görmedim valla hep hırlıyor diğer kedinin kokusu üzerimde olduğundan herhalde