Duşakabin temizliğinde önerisi olan var mı ?

Yoksa duşakabinin camlarını kırıp 'ay nasıl oldu bilmiyorum' deyip buzlu cam taktircam da 😅
Sirkeli limonla bi fısfıs içine koyarım sıkarım bekletirim silerik üstünden kuzumm kimisi yumuşatıcı sıvıyla da yapan var
Allah seni ne etmeye hakkatmı🤣🤣

Duşakabin temizliğinde önerisi olan var mı ?

Yoksa duşakabinin camlarını kırıp 'ay nasıl oldu bilmiyorum' deyip buzlu cam taktircam da 😅
Migrosta duşsil var. Ben her duşta veya 2 3 duşta bir onu sıkıyorum camlara bekletiyorum çok leke varsa süngerle ovuyorum. Sonra fıskiyeyi tuttummu tamam. Birdaha ne kurulama istiyor ne birşey mis gibi temizliyor 😍😍

Ayy biraz içimi döksem kızlar 😂 Şu an eşyalarımı yavaş yavaş topluyorum çünkü pazartesi köye annemlere gidecem eşim istanbuldan gelene kadar 3 5 gün kadar bi daha zor görecem annemleri eşimin vize çikarsa..Dönüste eger vizesi cikmiş olursa yatak odam dede evine taşınacak 2 hafta icinde gitmiş olacak 😐 Kedilerimde gidecek 😢😢😢😢😢😢😢 onlara da hayli bi üźülüyorum tabii ee bide alışmıstım 1 yıldır zor zamanlarımda olsa güzel anılarımda var bu evde 😐 ilk hamileligim.. kedilerim vs.. Yeni bir dönem beni bekliyor kısacası 😣

Back
X