- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.884
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #25.081
Tabikiiiiiidamada iyi bak heleee![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabikiiiiiidamada iyi bak heleee![]()
![]()
En güzeli canımkurslar var canım ,mobil dünyaya uzak dursun diye uğraşırım![]()
Cocom benimm kuzum kuzumm aşkummm
Biraz kkdan uzak kalıp kafa dinlemek istedi kuzumm ortada birşey yokÇatlak kurabiye![]()
Sirkeli limonla bi fısfıs içine koyarım sıkarım bekletirim silerik üstünden kuzumm kimisi yumuşatıcı sıvıyla da yapan varDuşakabin temizliğinde önerisi olan var mı ?
Yoksa duşakabinin camlarını kırıp 'ay nasıl oldu bilmiyorum' deyip buzlu cam taktircam da![]()
Aminn amin canımsonumuzzz olaaaa hayrolaaa
Migrosta duşsil var. Ben her duşta veya 2 3 duşta bir onu sıkıyorum camlara bekletiyorum çok leke varsa süngerle ovuyorum. Sonra fıskiyeyi tuttummu tamam. Birdaha ne kurulama istiyor ne birşey mis gibi temizliyorDuşakabin temizliğinde önerisi olan var mı ?
Yoksa duşakabinin camlarını kırıp 'ay nasıl oldu bilmiyorum' deyip buzlu cam taktircam da![]()
Bende neşe demirden bi turkuyle seni selamliyorum bebeğim
Eski den buydu ablamm eski ergenlik zmaanlarımızdı isteÇok değişik bir tarz.
İlk kez dinliyorum.tesekkürler bitanem
![]()
Hiç denk gelmediEski den buydu ablamm eski ergenlik zmaanlarımızdı iste![]()
Eşim evdeydi kuzum temizlkk felan anca yazabildim dünde kv gorumce hala kuzen bunlar vardiYaa mavom yerimm seniiinerdesin sabah beri yoktun
BelkideeHiç denk gelmedi![]()
Oooo iyimiş bitanem sen mutlu oll yerim seniiiEşim evdeydi kuzum temizlkk felan anca yazabildim dünde kv gorumce hala kuzen bunlar vardi
Pazartesi gunu koye gidecem ya 3 4 gun hic giremiyecem int yok ya oradaOooo iyimiş bitanem sen mutlu oll yerim seniii![]()