- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #25.181
Tam dediğin gibi sapsadeYaaaaa hahaha ablam yaa sende ben gibi cok sadesin o zamanbende çok süs sevmem aslında ama annem benden kokostur hiç benzemeyizz
Emmoşum gelmiiiişYa minnoş sizin kahveleri kim yapiyor herkes kendi mi yoksa görevli var mi oh mâşâallah sefan olsun kiz ya ohh afiyet bal seker kaymak olsun
Annem zamanında babama çok baktı ablamm hiçbirşeyini yaşayamadı hem babam öbür dünyada rahatlığına kavustu hemde annem özgürlüğüne kavuştuTam dediğin gibi sapsade
Annenin içinde ukde kaldı desene kızlarını süslü görmeye bayılırlar.
Allah rahmet eylesin canımAnnem zamanında babama çok baktı ablamm hiçbirşeyini yaşayamadı hem babam öbür dünyada rahatlığına kavustu hemde annem özgürlüğüne kavuştu
Amiiinnn seninde babanın mekanı cennet olsun inşaallahhhhAllah rahmet eylesin canımbenim babam da yok. Yerlerinde rahat olsunlar.
Annene de sağlıklı ömür dilerim.Hayırlı cumalar da sana gelsin ..
Mübarek güne uygun oldu bu yorumlar
evett unuttuuu misss gibi beni hatırlıyorrrr birtekk oohhhhhh
İlk geldiğinde ona yazmıştım oysa cevap bile vermedi çok üzüldümevett unuttuuu misss gibi beni hatırlıyorrrr birtekk oohhhhhh
yaaaaaaaaaa ama küstün sandım ben küsme bana taağammııı dalgınlığıma geldiii
anamm kaçırmıştırr çok bildirim geliyo normalde onaİlk geldiğinde ona yazmıştım oysa cevap bile vermedi çok üzüldüm
Canım sen ergen misinyaaaaaaaaaa ama küstün sandım ben küsme bana taağammııı dalgınlığıma geldiii
sende de oldumu bu ergenlik zamanlarıı
aaaayyyyyy nediyorsunn nasıl oldu gerçektenmiiiiKızlar covit pozitifim
Geçmiş olsunKızlar covit pozitifim
Evet evet canım biliyorum benimde öyle çok kaçırdığım oluyor. Şaka yapıyorum benanamm kaçırmıştırr çok bildirim geliyo normalde ona
benimde bir bildirimide kaçırmıştııı tekrarr aynı şey söyledim anlattım ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?