• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aaa canın cekiyor kız işte alıversin. Olmadı o işteyken sen çık al sipariş ver birşey yap. Şişcek cicişler bak 🤣
Hahahahahahahah ayy yerim senii yaaa
Perimm benimm alacam bitanem buralarda pek yokmuş daha yapan yok pek deemkki

Hahahaha evett tamda sana yazcaktım şuan künefe diyeee markette dondurucuda var migrosta all pişir ye bence kubrişimmm🤤🤤🤤
Beennnn periii kurbiş benim yerimede yesin dondurma koysun üstüne de öyle yesin 🤤🤤

• Şaşırdım
Reactions: Jou
Ablasının bitanesi :KK25: :KK200: :KK60:
Yoktun bugün pek canımmmmm elhanımmm ablammmm bitanemmmm çok ozledimm seni sen gelince kalbimm pıttt pıtttt

Screenshot_20210913-201036_WhatsApp.webp

Zaman akıp gidiyor ben bu yazdan hele hiçbiriey anlamadım. Bir denize gitmek istedim onada gitmeye yeltenmedim ya 🙄 Benim mevsimim geldi 😍
Perim kızında vakit geçmiyor soğuk bende yazın çalışıyorum inan hiç anlamıyorum bur hayat tatile gittim hepsi bu inan yoruldumn🤣🤣

Biminkine falan hiç güvenmiyorumm
Migrosta gördüm ben de paketten güzel geliyoduda kocam aldırmadı bana ya yemediğimiz bilmediğimiz sey diye diye çıkardı beni marketten🤣🤣
Ne gördün bimde canimm

• Komik
Yazılım hatası beybimmm affett 🤦‍♀️
Sende all ye migros sanada yakın😍
Çarşamba bir gideyim diyetisyene iyi bir kilo vermiş olursam o gün alırım😍
Gerci o gün mantıda yaparım dedim. Yoksa burgermi söylesek dedim. Künefemi yesem cipsmi yesem. Ufff :KK34:

• Muhteşem
Biminkine falan hiç güvenmiyorumm
Migrosta gördüm ben de paketten güzel geliyoduda kocam aldırmadı bana ya yemediğimiz bilmediğimiz sey diye diye çıkardı beni marketten🤣🤣
Ah coom sana gönderiyim burdan bir soğuk baklava ne çektin cooo baklava uğruna 🤣🤣🤣

• Üzgünüm
Back
X