- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #26.261
Ben gördüm ya yetmiyormuBilmem beni bile görmüyolar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gördüm ya yetmiyormuBilmem beni bile görmüyolar![]()
Et haşlıyordum birden hava yerinden suları fışkırtmaya başladı heryer su oldu hemen ocağı kapattım uzaklaştım. Kapatınca 1 2 dkya durdu bereketAllah korusun ya nasi oldu o öyle
Vallaha sen olmasan periimmm kim anlayacağudi benii iyi ki varsın özgemmBen gördüm ya yetmiyormu![]()
YaaaaaaaaaaaaaaaaaGeri geri gittim de öyle gördüm vallaBunlar hep seni sevdigimden bal küpü
![]()
Oyu sende iyiki varsın bitanemmVallaha sen olmasan periimmm kim anlayacağudi benii iyi ki varsın özgemm![]()
Çok mu doldurmuştun suyu kaynayınca ordan taşıyo bazen benimde ama sıkıntı olmadi hiç. Arada ordaki delikleri igne kürdan gibi sivri uçlu birseyle temizleyebilirsinEt haşlıyordum birden hava yerinden suları fışkırtmaya başladı heryer su oldu hemen ocağı kapattım uzaklaştım. Kapatınca 1 2 dkya durdu berekethava yerimi tıkandı noldu anlamadım
Anammm düdüklüde ne haslıyonuz yaaa gayettee normalde haşlıyorum ben yumuşacık oluyo başınıza bela alacağıdinizzzzzEt haşlıyordum birden hava yerinden suları fışkırtmaya başladı heryer su oldu hemen ocağı kapattım uzaklaştım. Kapatınca 1 2 dkya durdu berekethava yerimi tıkandı noldu anlamadım
Ohooo yedik bile aşguuumYaaaaaaaaaaaaaaaaa
Guzzuumm napiyosun hele yaptınmı yemekk
Yaptınmı yemekOyu sende iyiki varsın bitanemm![]()
Oooyyyyyy kociş uyuyo kuzum gececi buhaftaOhooo yedik bile aşguuum
Sen ne ediyon hele de bakim![]()
Çok doldurmadım kuzum ya ama baksana nasıl oldu. Anneme attım bunu böyle olması normal değil aldığın yere götür dediÇok mu doldurmuştun suyu kaynayınca ordan taşıyo bazen benimde ama sıkıntı olmadi hiç. Arada ordaki delikleri igne kürdan gibi sivri uçlu birseyle temizleyebilirsinBazen tıkanabiliyor
Hadi afiyet olsunYaptınmı yemek
Oooyyyyyy kociş uyuyo kuzum gececi buhafta
Ahanda
Şimdi uyanduu bende şimdi gidiyom yemeği hazırlamaya gelirumm paçiii birazdan![]()
Yeni mi almıstın düdüklüyü. İlk defa kullandin böyle yaptıysa sıkıntı olabilir evetÇok doldurmadım kuzum ya ama baksana nasıl oldu. Anneme attım bunu böyle olması normal değil aldığın yere götür dediEki Görüntüle 2916279
Vallaha sen olmasan periimmm kim anlayacağudi benii iyi ki varsın özgemm![]()
geçmiş olsun canım bukadarla kalsın daha kötü bir şey olmamış ya.Çok doldurmadım kuzum ya ama baksana nasıl oldu. Anneme attım bunu böyle olması normal değil aldığın yere götür dediEki Görüntüle 2916279
kışın çok iyi oluyor oturacaksın balkonda ayyy ne güzelEvet sıcak sıcak![]()
Nebileyim kız öyle alıştım öyle gidiyordum birdaha ama kullanmam kolay kolayAnammm düdüklüde ne haslıyonuz yaaa gayettee normalde haşlıyorum ben yumuşacık oluyo başınıza bela alacağıdinizzzzz![]()
Yok kuzum 2 yıldır kullanıyorumYeni mi almıstın düdüklüyü. İlk defa kullandin böyle yaptıysa sıkıntı olabilir evet
afiyet olsun hanımefendi
Askında bunların patlama riski yok diye duydum canım ama yine de korkuyor insana
geçmiş olsun canım bukadarla kalsın daha kötü bir şey olmamış ya.
annemde bu tarz düdüklülerden korkuyor patlar diye biz hala eski tip kullanıyoruz o yüzden
Ayyy yada dışarıda kar yağıcak camın kenarına oturup film izliceksibkışın çok iyi oluyor oturacaksın balkonda ayyy ne güzel![]()