Allah korusun ya nasi oldu o öyle
Et haşlıyordum birden hava yerinden suları fışkırtmaya başladı heryer su oldu hemen ocağı kapattım uzaklaştım. Kapatınca 1 2 dkya durdu bereket 😒😒 hava yerimi tıkandı noldu anlamadım

• Şaşırdım
Reactions: Jou
Et haşlıyordum birden hava yerinden suları fışkırtmaya başladı heryer su oldu hemen ocağı kapattım uzaklaştım. Kapatınca 1 2 dkya durdu bereket 😒😒 hava yerimi tıkandı noldu anlamadım
Çok mu doldurmuştun suyu kaynayınca ordan taşıyo bazen benimde ama sıkıntı olmadi hiç. Arada ordaki delikleri igne kürdan gibi sivri uçlu birseyle temizleyebilirsin 👍🏻 Bazen tıkanabiliyor

Anammm düdüklüde ne haslıyonuz yaaa gayettee normalde haşlıyorum ben yumuşacık oluyo başınıza bela alacağıdinizzzzz😔

Çok mu doldurmuştun suyu kaynayınca ordan taşıyo bazen benimde ama sıkıntı olmadi hiç. Arada ordaki delikleri igne kürdan gibi sivri uçlu birseyle temizleyebilirsin 👍🏻 Bazen tıkanabiliyor
Çok doldurmadım kuzum ya ama baksana nasıl oldu. Anneme attım bunu böyle olması normal değil aldığın yere götür dedi🙄

Son düzenleme:
a
Çok doldurmadım kuzum ya ama baksana nasıl oldu. Anneme attım bunu böyle olması normal değil aldığın yere götür dedi🙄Eki Görüntüle 2916279
geçmiş olsun canım bukadarla kalsın daha kötü bir şey olmamış ya.
annemde bu tarz düdüklülerden korkuyor patlar diye biz hala eski tip kullanıyoruz o yüzden

Anammm düdüklüde ne haslıyonuz yaaa gayettee normalde haşlıyorum ben yumuşacık oluyo başınıza bela alacağıdinizzzzz😔
Nebileyim kız öyle alıştım öyle gidiyordum birdaha ama kullanmam kolay kolay 🙄

• Komik
Reactions: Jou
a

geçmiş olsun canım bukadarla kalsın daha kötü bir şey olmamış ya.
annemde bu tarz düdüklülerden korkuyor patlar diye biz hala eski tip kullanıyoruz o yüzden
Askında bunların patlama riski yok diye duydum canım ama yine de korkuyor insan 😒 bizim bir akrabanın patlamıştı bütün dolaplar falan gitmişti tavanlara kadar yemek olmuştu 🙄
Sağolasın canım çok şükür ucuz atlattım 😬

Back
X