- 25 Ağustos 2019
- 62.497
- 120.008
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #26.581
Iyi yapmışsınnnEvet çok sıkılınıyor gerçekten geçen haftalarda da artık jendim sıkıldım değişyirdim çok kez![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi yapmışsınnnEvet çok sıkılınıyor gerçekten geçen haftalarda da artık jendim sıkıldım değişyirdim çok kez![]()
Günaydın fıstığınmmmm tatlimmmmGünaydın şekerparemmmm![]()
Uf benim çok işim var kışlık temizliği yapıyorum detaylı. Ama bak bu saate kdar oturdum bu saatten sonra napcaksamEvet sonrada gercek temizlik baslıcak![]()
Biliyorum bitanemmmben hayatta uyumam bu saate kadar ,çalışıyorum oarem![]()
Bende aynı işteUf benim çok işim var kışlık temizliği yapıyorum detaylı. Ama bak bu saate kdar oturdum bu saatten sonra napcaksam![]()
O ne zaman başlıyor kız bitmedimiBende aynı iştebi şekilde yapıcaz ya benim evde iyi bi temizlk istiyo aşkı memnu baslamadan yapmam lazım
![]()
Ne zmaan dedin ben görmedim hele anaaaKiz sana nasılsın iyimisin dedim niye görmüyon![]()
Iyi aman iyi ol hep caninBahçe mi
Iyiyimm bende kuzum aynı evde iş güç buralara takılmaca aşıyıda atlattık ya kafamızda rahatladı ya![]()
Kaçıncı baslayışı kaçıncı bitişiO ne zaman başlıyor kız bitmedimi![]()
Aa ona hiç denk gelmedim akşam üstü yaprak dökümü var ama esra erola kayıyorum hep bendeKaçıncı baslayışı kaçıncı bitişitv2 de saat 2 de başlıyo oldu biraz başlayalı
Kiznonun üstüne ben cvpladım bunu işte ya ondna sonra sen vermedin bana cevap vallaha pıcaklalrumm seni iki saattir bakiyom kacırdımmı diyeBak burda dedimJou
Bahçe mi
Iyiyimm bende kuzum aynı evde iş güç buralara takılmaca aşıyıda atlattık ya kafamızda rahatladı ya![]()
Ben 2 de oturuyorum tv ye askı memnu bitiyo yaprak dökümü başlıyo onu izliyorum bitene kadar ne esra ne baska bişeyAa ona hiç denk gelmedim akşam üstü yaprak dökümü var ama esra erola kayıyorum hep bende![]()
Oooo ev kuşu sende benim gibi dizicimisinBen 2 de oturuyorum tv ye askı memnu bitiyo yaprak dökümü başlıyo onu izliyorum bitene kadar ne esra ne baska bişey![]()
Hahahahaha karıştı ortalık yineKiznonun üstüne ben cvpladım bunu işte ya ondna sonra sen vermedin bana cevap vallaha pıcaklalrumm seni iki saattir bakiyom kacırdımmı diye![]()
Ben ve esim fena bagımlısıyızOooo ev kuşu sende benim gibi dizicimisin![]()
Ay ama izletiyorlar kendilerini yaa bugün işim bitmezde haftaya aşkı memnuyu izlemeye gelirim bende 2de kesinBen 2 de oturuyorum tv ye askı memnu bitiyo yaprak dökümü başlıyo onu izliyorum bitene kadar ne esra ne baska bişey![]()