ben çok severim ya 🤣🤣🤣 ama benimki yemezmiş
Sonuçta tencere ile ısıtmıyoruz üstünden alıp tavayla ısıtıyoruz ve bozulmuyo😊 Sen ona çok inanma evlendikten sonra değişiyorlar eşim annesinin evinde yemediği şeyleri evlendikten sonra yedi😂 sen alıştırırsın onu hiç merak etme

Hee kızzz horonda cok bagirirlarr geçen arkadaşımın düğününe gittim artvinli ordada bagırdılar bende oynarken bağırdım 🤭🤭
bir ara denk geliyordum horon, tulum oynayanlar oluyordu onlarda bağırıyorlar kendilerinden geçiyorlardı, bende aralarına giriyordum tabi ters ters bakıyorlardı hemen 😁

• Komik
Reactions: Jou
aynen evlenince de bu şekilde yaparım her gün insan ne yapacağını şaşırıyor
mantıklı ya çalışan kadına zor çümkü
Sonuçta tencere ile ısıtmıyoruz üstünden alıp tavayla ısıtıyoruz ve bozulmuyo😊 Sen ona çok inanma evlendikten sonra değişiyorlar eşim annesinin evinde yemediği şeyleri evlendikten sonra yedi😂 sen alıştırırsın onu hiç merak etme
ben çalışacağım için alısısın yeri gelir 3 gün yeriz 🤣🤣

öyle diyen çok var hatta bende seçerim yemek annem diyor evlenince yersin merak etme diye 😂

öyle diyen çok var hatta bende seçerim yemek annem diyor evlenince yersin merak etme diye 😂
Ama gerçekten öyle oluyor bunun sebebini ben de bilmiyorum😂😂 Mesela ben bekarken tavugun göğüs kısmı harici Hiçbirini yemezdim Annem ben de bekarken öyleydim evlenince yersin demişti şimdi de göğüs yemiyorum😂😂
Kayınvalidem eşim için Pirinç pilavı sevmez derdi adam şimdi benden çok yiyor 😂

Ama gerçekten öyle oluyor bunun sebebini ben de bilmiyorum😂😂 Mesela ben bekarken tavugun göğüs kısmı harici Hiçbirini yemezdim Annem ben de bekarken öyleydim evlenince yersin demişti şimdi de göğüs yemiyorum😂😂
Kayınvalidem eşim için Pirinç pilavı sevmez derdi adam şimdi benden çok yiyor 😂
ben kendimden korkuyorum bu konuda çok fazla seçtiğim var evlenince değilde belki hamilelikte falan bir ihtimal yiyebilirim diye düşünüyorum 🤣

Back
X