- 12 Mart 2019
- 15.864
- 35.395
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #26.701
Sonuçta tencere ile ısıtmıyoruz üstünden alıp tavayla ısıtıyoruz ve bozulmuyoben çok severim yaama benimki yemezmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuçta tencere ile ısıtmıyoruz üstünden alıp tavayla ısıtıyoruz ve bozulmuyoben çok severim yaama benimki yemezmiş
bir ara denk geliyordum horon, tulum oynayanlar oluyordu onlarda bağırıyorlar kendilerinden geçiyorlardı, bende aralarına giriyordum tabi ters ters bakıyorlardı hemenHee kızzz horonda cok bagirirlarr geçen arkadaşımın düğününe gittim artvinli ordada bagırdılar bende oynarken bağırdım![]()
mantıklı ya çalışan kadına zor çümküaynen evlenince de bu şekilde yaparım her gün insan ne yapacağını şaşırıyor
ben çalışacağım için alısısın yeri gelir 3 gün yerizSonuçta tencere ile ısıtmıyoruz üstünden alıp tavayla ısıtıyoruz ve bozulmuyoSen ona çok inanma evlendikten sonra değişiyorlar eşim annesinin evinde yemediği şeyleri evlendikten sonra yedi
sen alıştırırsın onu hiç merak etme
öyle diyen çok var hatta bende seçerim yemek annem diyor evlenince yersin merak etme diyeSonuçta tencere ile ısıtmıyoruz üstünden alıp tavayla ısıtıyoruz ve bozulmuyoSen ona çok inanma evlendikten sonra değişiyorlar eşim annesinin evinde yemediği şeyleri evlendikten sonra yedi
sen alıştırırsın onu hiç merak etme
Evet aynen öylemantıklı ya çalışan kadına zor çümkü
ben çalışacağım için alısısın yeri gelir 3 gün yeriz![]()
Ama gerçekten öyle oluyor bunun sebebini ben de bilmiyorumöyle diyen çok var hatta bende seçerim yemek annem diyor evlenince yersin merak etme diye![]()
herkesin el lezzeti farklı mecburen alışacakEvet aynen öyle
alışır emin ol canım
![]()
Al işte aynı benimkiherkesin el lezzeti farklı mecburen alışacakkv dedi kızım karşı komşunun oğlu bekarken makarna yemezmiş şimdi eşi sadece haşlanmış makarnayı önünü koyuyormuş adam sade makarna yiyormuş dedi
![]()
artık ne için yiyorlarsa yesinlerAl işte aynı benimkiEl lezzetinden mi kırmamak içinmi yiyorlar bilemem
![]()
ben kendimden korkuyorum bu konuda çok fazla seçtiğim var evlenince değilde belki hamilelikte falan bir ihtimal yiyebilirim diye düşünüyorumAma gerçekten öyle oluyor bunun sebebini ben de bilmiyorumMesela ben bekarken tavugun göğüs kısmı harici Hiçbirini yemezdim Annem ben de bekarken öyleydim evlenince yersin demişti şimdi de göğüs yemiyorum
![]()
Kayınvalidem eşim için Pirinç pilavı sevmez derdi adam şimdi benden çok yiyor![]()
Eşin seviyosa mecbur yapıcaksın canım yemesen bile yapıyosunben kendimden korkuyorum bu konuda çok fazla seçtiğim var evlenince değilde belki hamilelikte falan bir ihtimal yiyebilirim diye düşünüyorum![]()
olabilir ama ben sevmediğim yemeği onun için yapabilirim tek başına yiyebilirAl işte aynı benimkiEl lezzetinden mi kırmamak içinmi yiyorlar bilemem
![]()
Evet yesinler de![]()
aynı anda yazmışız yaparım tabi nolcakEşin seviyosa mecbur yapıcaksın canım yemesen bile yapıyosun![]()
ben üstünde farklı yemekler denemek istiyorum annem izin vermiyor şimdi yapmamaEşin seviyosa mecbur yapıcaksın canım yemesen bile yapıyosun![]()
Sende ucundan yiyosun iki lokmaolabilir ama ben sevmediğim yemeği onun için yapabilirim tek başına yiyebilir![]()
Evlenince denersin boşver acele etmeben üstünde farklı yemekler denemek istiyorum annem izin vermiyor şimdi yapmama![]()
ay yok benim midem almıyor sevmediklerimi denedim ama olmuyorSende ucundan yiyosun iki lokmaben mesela et sevmem eşime yapıyorum bir kasık ya yerim ya yemem onun yerine pilav salata yiyorum
![]()
Mesela ne neleri sevmezsinay yok benim midem almıyor sevmediklerimi denedim ama olmuyor