- 25 Ağustos 2019
- 62.503
- 120.027
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #26.981
Tabiiiii vallaha halama çekmişim vücut yapımız bile aynııKız halaya ceker der sıyrılırım diyosunn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiiiii vallaha halama çekmişim vücut yapımız bile aynııKız halaya ceker der sıyrılırım diyosunn![]()
Şaka bir yana bende halama cekmişim minyon minyonTabiiiii vallaha halama çekmişim vücut yapımız bile aynıı![]()
Eveeeeet bende bendeTabiii yaaaa demiii ne sarılırdım sana sıki sıkı![]()
Napıyorsun habu uşak ayşoyla takılıyormu heleEveeeeet bende bende![]()
Hahahaha kız hem babaya hem halaya çeker derler hakkat oyle oldu yaniŞaka bir yana bende halama cekmişim minyon minyon![]()
onun için yapıyorum zaten bir de psikolojik olarak çok iyi geliyor yoksa şu korona sürecinde kafayı yerdim kesinMaşaallahhh kuzumaa iyi yapıyorsun hemde sağlıklı zaten
Hepimizi hasta etti zatrn be bundan sonra öyle duzgün bi hayat yok bittionun için yapıyorum zaten bir de psikolojik olarak çok iyi geliyor yoksa şu korona sürecinde kafayı yerdim kesin
olabilir canım evde biraz karın çalışabilirsin aslında yatarak yapılanlarda var hemBende doğru düzgün birşey yemiyorum ama göbüş maşaallahh 3aylıkkesin ödemim var
![]()
Doğru demişler diyenler ben zaten baba tarafina benziyom ama huy olarak annemeHahahaha kız hem babaya hem halaya çeker derler hakkat oyle oldu yani![]()
Sorun bizim üsengeçliğimizde aslinda çok basit hareketler var yattığın yerden ama 3 5 gün sonra aksıyorolabilir canım evde biraz karın çalışabilirsin aslında yatarak yapılanlarda var hem![]()
aynen canım yaşadıklarımıza şükretmemiz lazımmışHepimizi hasta etti zatrn be bundan sonra öyle duzgün bi hayat yok bitti
yoğurt tarçın zencefil limon denedin mi karın eritiyor birara ben baya yedim karnım gittiSorun bizim üsengeçliğimizde aslinda çok basit hareketler var yattığın yerden ama 3 5 gün sonra aksıyor![]()
Tarçin pek sevmem de yoğurt limon mantıklı geliyor zaten kendim mayalıyorum evde yogurduyoğurt tarçın zencefil limon denedin mi karın eritiyor birara ben baya yedim karnım gitti
Hahah yapıyorum onu aradaolabilir canım evde biraz karın çalışabilirsin aslında yatarak yapılanlarda var hem![]()
haftada 3 gün akşam 9 da yiyip yatana kadar bol su iç dene istersen biTarçin pek sevmem de yoğurt limon mantıklı geliyor zaten kendim mayalıyorum evde yogurdu
Doğrudurr kuzuuuDoğru demişler diyenler ben zaten baba tarafina benziyom ama huy olarak anneme![]()
arada değil işte düzenli yapman lazımHahah yapıyorum onu arada![]()
Tabiii kuzummaynen canım yaşadıklarımıza şükretmemiz lazımmış
Evet deneyeceğim canimmhaftada 3 gün akşam 9 da yiyip yatana kadar bol su iç dene istersen bi
Amaaann bana spor demeyinnnarada değil işte düzenli yapman lazım
alternatif seçenek göbek atarak yağlarını yakabilirsin![]()