- 25 Ağustos 2019
- 62.509
- 120.032
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #27.461
İyi geceler kızlar eller havaya
![]()
uyuyonmu gıııııııııııı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler kızlar eller havaya
![]()
Oynasımm geldi aaa dostlaaruyuyonmu gıııııııııııı
huhuuuvvvv kvırıa kıvırıaaa sağ soll yapıpp geçç kocişşşin rahat durur inşallahhhhOynasımm geldi aaa dostlaarOynayaraktan şöyle yatağa dogru gideyim
![]()
O dursun durduğu yerde gıızzhuhuuuvvvv kvırıa kıvırıaaa sağ soll yapıpp geçç kocişşşin rahat durur inşallahhhh![]()
oyna beybiiiiiii çok fazla kıvırma benden söylemesiiiiO dursun durduğu yerde gıızzOyun havası calip oyniyiciiimm
![]()
Tamam yavrııım ben zaten dümdüz el şıklatırım pek bilmem oynamasinioyna beybiiiiiii çok fazla kıvırma benden söylemesiiii![]()
hahahahahahaha yaa yerim seniii uyumayamı geçiyorsun kuzummTamam yavrııım ben zaten dümdüz el şıklatırım pek bilmem oynamasini![]()
Evet bebeemm uyku çöktü üstüme nedense normalde çok erken uyumam ama gelince uyumak lazim@smar
hahahahahahaha yaa yerim seniii uyumayamı geçiyorsun kuzumm
hemen kapat telefonunu uyu kuzum benimm sonra kaçar uykunEvet bebeemm uyku çöktü üstüme nedense normalde çok erken uyumam ama gelince uyumak lazim![]()
hemen kapat telefonunu uyu kuzum benimm sonra kaçar uykun
hadiii öpütmm çokcccaaaaaaaaaaaa![]()
Cok ozledum bebisim bir durum var onunla uğraşıyorum cok canim sikildi
yaaaaaaaaaaaaa hayırdır inşallaahhhhhCok ozledum bebisim bir durum var onunla uğraşıyorum cok canim sikildi
Ozelden yazdim bebisyaaaaaaaaaaaaa hayırdır inşallaahhhhh![]()
Ay bakalım evet Allah ömür verirse merak ettim şimdi her ay mı oluyor bu yarışmalarekimde bakalımm bizi neler bekliyorr![]()
![]()
Heray başka birşey oluyo geçen ay 5 çay tarifiydi bu ay et yemekleri ekime bakalumm nevroştan daha neler bekliyukkAy bakalım evet Allah ömür verirse merak ettim şimdi her ay mı oluyor bu yarışmalar![]()
Bakalım az kaldı ekime ne gelicekHeray başka birşey oluyo geçen ay 5 çay tarifiydi bu ay et yemekleri ekime bakalumm nevroştan daha neler bekliyukk![]()
BakalummmBakalım az kaldı ekime ne gelicek![]()
Yok canım bulmadım maddi olarak biraz beklemedeyimKZucum buldun mu gelinlikkk
Merhaba madam GünaydınNapiyorsunuz kızlar nasılsınız![]()