- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #27.621
Hahaha soruya bak ya nasıl oldun bakim senBalımmm balımmm
Oyy oyy özlemez olur muyum. Dedim bizim Bi kiraz gülü vardı nerelerde napıyo acaba yıllar oldu görüşmeyeli
Nasıl oldun bakin sen
Hava kapalı tam yat uyuluk bir hava
hahahah nedemm nicko oturmuş sizlerle laklak ediyorumm
evet canım içim kıpır kıpırOohh oohh az kalmis heyecanli zamanlar
Oohh oohh günes acsa iyi yine burda hepten kapalibende aynennn ya hava kapalıydıı güneş geldi çattı ben burdayım diyor bana
Üşengeç
totonn uyuşcakk çok oturmaaÜşengeçvalla çok üşengecim bugün
Sen nasılsın
Ben neden yedinci sıradayım hiii söylesene
demekkii hava geley yağmurrrOohh oohh günes acsa iyi yine burda hepten kapali
Aahhhhevet canım içim kıpır kıpır
bende 8Ben neden yedinci sıradayım hiii söylesene
Bişeyim yok kuzum, covid geçiriyorum ya size naz yapıyorum bugunNoldu sana kiraz güzelimm
yaşıyorum canım tadını son zmanlarda çıkarır oldumAahhhhAz kıpıramadık zamaninda Her anini dolu dolu yaşa canumm
Çok şükür iyiyim canım minnosum, belirti falan kalmadı bitti şüküryaaap sosyalim hakkındır iyi misin peki
Yağdi yağcuk yağamadi yağacuk bir hava vardemekkii hava geley yağmurrr
maşallah canım çok şükürÇok şükür iyiyim canım minnosum, belirti falan kalmadı bitti şükür
yağsammı yağmasamm diyediye kararsız kaldı bulutlarr bulutlar bile napacağını şaşırdıYağdi yağcuk yağamadi yağacuk bir hava var
Hakkindir canumm yapcan tabii. Bitmedi mi henüz karantina sen nasil hissediyorsunBişeyim yok kuzum, covid geçiriyorum ya size naz yapıyorum bugun
Bende özledimBalımmm balımmm
Oyy oyy özlemez olur muyum. Dedim bizim Bi kiraz gülü vardı nerelerde napıyo acaba yıllar oldu görüşmeyeli
Nasıl oldun bakin sen
Iyiyim yavrucum nikom sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?