- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #27.841
Kimler oynuyormu kızonlar oynuyorlar mı acababen adanaya kasımda gittim yandım
orada doğan alışırda benim gibi sonradan giden zor alışırKimler oynuyormu kız
Ay doğrudur ama ya nasıl yaşıyorlar ya gerci alışmışlardır artık
Sende alışırsın zamanla kuzum. Kışları nasıl geöiyor ordaorada doğan alışırda benim gibi sonradan giden zor alışır
orada doğan alışırda benim gibi sonradan giden zor alışır
Kız adana şurası alisirsin ya yurt dışına gidecekler nasıl alışıyor havasına suyuna bilemiyorum
yağmurlu ve rüzgarlı geçermiş canımSende alışırsın zamanla kuzum. Kışları nasıl geöiyor orda
Hadi kışın rahat edersin yaza alışarak girersin önümüz kışyağmurlu ve rüzgarlı geçermiş canım
ahahah perim inşallahHadi kışın rahat edersin yaza alışarak girersin önümüz kış
Nasılsın canımgünaydın canım
Vallahaa kafana geçireceğidumm pıçağuuudün ilgilenemedim seninle nasılsın
Ben sordum diyor ki alisirsin buranın havasıyla aynı zaten diyor ki bizim havamız yeter
iyi yapmışsın canım ellerine sağlıkVallahaa kafana geçireceğidumm pıçağuuu
Napemm bebükk ya gece kociş aç geliyo dün dereotlu poğaca yaptumm
Aynenn yaa dahabsogukmuş hattaa kıçımız donacakkk hele bak sana suan bulutaDimi kız sanki öyle olcak gerçekten birde bu kış çok soğuk gecicek falan diye duydum
ahahahahahahah güzel cevap gelmişBen sordum diyor ki alisirsin buranın havasıyla aynı zaten diyor ki bizim havamız yeter
Jouu su sarışın bi profil kadın vardi ya onu koy bu çok karışık belli değil neyin ne olduğuNasılsın canım
Profil resmime mikoyiyimm kuzummJouu su sarışın bi profil kadın vardi ya onu koy bu çok karışık belli değil neyin ne olduğu
Yok ya karanlık belli değilProfil resmime mikoyiyimm kuzumm
ahahahahahahah güzel cevap gelmiş
Hahahahaha o sarisin dedigi nhangisiydi acaba laptoptaydii bakarimm yaparim biaraYok ya karanlık belli değil
çok şükür iyiyim canım sen nasılsınNasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?