- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.301
kız ben benimkilerin dahada büyüdüğünü düşünemiyorumhuhuuvvvvvv göğüste önemlii bakmaa bende istiyorum büyütmekte garibim büyümeyy anca hamileyken süt olacak o zaman büyüyecekk
Çok açıklayıcı oldu minnoş ya videoda yazmıyordu zaarakrep kadınından bahsediyor işte
taaşşş taaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşkız ben benimkilerin dahada büyüdüğünü düşünemiyorum
ahahahahahh aşkım kızlar akrebi kötü biliyor galibada ben de video attım dinlesinler diyeÇok açıklayıcı oldu minnoş ya videoda yazıyordu zaar
Afiyet şeker olsunSonunda çayımın fotosunu yükleyebildim
Selam Canlarım Nasılsınız İyimisiniz Hepinize Hayırlı Mutlu Sabahlar
Jou
@Elhan
Minnosprenses
MssPARE
@ASSOSyal
@Bal Perisi
@Emma3
@Catlak-kurabiye
mavikelebek34
@Mi-Ok Yun
@Nosking
@Mcz09
@Buralardutluuugdu
coconatt
@Yasnaz
i p e k
Lavinia_98
@madammor
@mormenekse
@halleyyy
@Kahve __Kokusu
@WhiteF0X
işte ondan diyorum ya minnoşş akrepliiler taşş oluyorr
numuda buraya bırakıyorum kurban olun siz akrebe
Ohhh mis doğa afiyet olsun bebeğimBırakınnn şimdi depresyonu bilmemm şeysiiii ağzınıza ağzınızaa pıçakk dayarummm haaaaaaaaaaaaa
@halleyyymavikelebek34 özellikle sizeee
hayyyyyyyyydddddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeee kahvvvveyyyeee buyrunnn
@ElhanMinnosprenses @Bal Perisi coconatt @madammor @Mavera4268 @Buralardutluuugdu @ASSOSyal @zorunlunick MssPARE @Catlak-kurabiye @Morrmeneksee @Yasnaz @Simurgp Lavinia_98 Wilma11 i p e k @Emma3
Eki Görüntüle 2921236
Onlar kötü bilsin zaten biz çok iyi anlaşacağız iki su olaraktan çatlasınlarahahahahahh aşkım kızlar akrebi kötü biliyor galibada ben de video attım dinlesinler diye
Onlar kötü bilsin zaten biz çok iyi anlaşacağız iki su olaraktan çatlasınlar
işte ondan diyorum ya minnoşş akrepliiler taşş oluyorr
şaka ediyorumm canımsın benimmm delidolu olurlarrr
çatlasınlar cocom patlasınlar birdeOnlar kötü bilsin zaten biz çok iyi anlaşacağız iki su olaraktan çatlasınlar
selam canım hoşgeldin
O ne kız iyice kafam bulandı ya hucanım sen zahter içsene
Yok canım evde kendileri.Bu faydalı mı bilmem ama öksürüğü bir kerede kesen tek şey gördüm oda andız pekmezi. Ne denediysem kesilmeyen öksürüğümğ en fazla iki kez içmemle kesti. Tavsiye ederim.
Hoşbulduk ısınma kahvesi yapıp geleyım ezana kadar içeyimselam canım hoşgeldin
Bana gelmiyor cafeeeee başka ne var içim ona göre gelimgell beraber içehh
iyi geliyor zahter şey ya kekiğe benceyen bir ot zahter çayı - Google'da Ara bakO ne kız iyice kafam bulandı ya hu
Yok canım evde kendileri.
bu bende ki öksürük o bildiğin oksuruklerden değil
çayyBana gelmiyor cafeeeee başka ne var içim ona göre gelim
İyiym pamık prensesim tatlım sen nasılsın valla üşüdüm ben elim buz gibi ama kahve ile ısıncam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?