- 18 Kasım 2020
- 20.821
- 50.057
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #28.861
evet abla son cumartesim burada ,öğlene kadar çalışıyorumİyiyim canım.Hafta sonu çalışıyor musun?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet abla son cumartesim burada ,öğlene kadar çalışıyorumİyiyim canım.Hafta sonu çalışıyor musun?
Neee göz diken oldu meslegimeeee
Oturup döt büyütüyom ben ama öncesini sorarsan çoook iş yaptim dutummBacular napaysınız![]()
Vallah bende aynı moddayımOturup döt büyütüyom ben ama öncesini sorarsan çoook iş yaptim dutummSen napayisin
![]()
AşguummRöraaaayyyyyyyyyddddddduuuuuuunnnnnnnnnn
![]()
Hep iş hep iş nereye kadar be accıkta yatakVallah bende aynı moddayım![]()
Elma kemiriyorum ama her elma isirisimda ön dişim kanıyor çocukluktan beriVallah bende aynı moddayım![]()
Atlatlı canım şimdi de grip oldularElma kemiriyorum ama her elma isirisimda ön dişim kanıyor çocukluktan beri
Ne geçmez biseymis.
Sen nasılsın
Ufaklik tifoyu atlattı mi
Çocukların bağışıklığı ne kadar zayıf oluyor ya hiç anlamıyorum .Atlatlı canım şimdi de grip oldular![]()
Aynen ya. Bende çok yoruldum . İkisi de hasta. İkisi de mızmızÇocukların bağışıklığı ne kadar zayıf oluyor ya hiç anlamıyorum .
Sürekli hastalar biri bitiyor diğeri başlıyor , benim yegenlerinde hastalığı hiç bitmez 3-8 yaşlarındalar
Huhuvvvvvvv yatakkkHep iş hep iş nereye kadar be accıkta yatak![]()
Haaa haaa eylem olarak yatak yaniHuhuvvvvvvv yatakkk![]()
Hahahahaha sormaaa camaşır kokusu beniiim başımı döndürdüHaaa haaa eylem olarak yatak yaniGüynüzz güynüzz delirdin mi gııızz
![]()
Evet bende kullaniyorum cok memnunum ondan.Hahahahaha sormaaa camaşır kokusu beniiim başımı döndürdüama sarıgüç aldım geçen gün yağlekesini şop diye söktü ayyy cok iyi vallahiii
Bugün havada pek bi sıcakk zatennnEvet bende kullaniyorum cok memnunum ondan.
Gıızzz cok kokuda kalma dokanır![]()
Ahaaha ne var bende gazozcu olsamNeee göz diken oldu meslegimeeee![]()