- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #28.961
iyi gidiyor canı geldik işte tekrar işe pazartesi klasik sabahları artık yataktan kalkasım gelmiyorÇok şükür iyiyim işteym nasıl gidiyor :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi gidiyor canı geldik işte tekrar işe pazartesi klasik sabahları artık yataktan kalkasım gelmiyorÇok şükür iyiyim işteym nasıl gidiyor :)
iyiyim canım benim sen nasılsın taze gelinEvet canım inşallah
günaydınnn iyyiiz migim sen nasılsın
merhaba hoşgelniz nasılsınız hanımefendi
Nasılsın maviş
ahahah benimde bir gökhan bir ozan![]()
Çok şükür işteyim valla nr olsunEvet canım inşallah
günaydınnn iyyiiz migim sen nasılsın
merhaba hoşgelniz nasılsınız hanımefendi
Nasılsın maviş
ahahah benimde bir gökhan bir ozan![]()
Valla benimde uyumak istiyorum kelebegimiyi gidiyor canı geldik işte tekrar işe pazartesi klasik sabahları artık yataktan kalkasım gelmiyor![]()
ne kadarlıktı senin ki işteyken kim bakıyorValla benimde uyumak istiyorum kelebegim
Uyusam eve gidp ama benim bebe rahat vermez ki![]()
Kayınvalidem bakıyor 5 yaşında :)ne kadarlıktı senin ki işteyken kim bakıyor
maşaAllahh büyütmüşsün bileKayınvalidem bakıyor 5 yaşında :)
oooo erkencisin joum güzel yürümüşsün havada yürüyüş için çok güzelAşkoooooo yuruyuse ciktimm bugun simdi evimin yolunu tutuyorum ilkgünüm ya çok yürümek iyi değill yavaş yavaş yarın daha fazla yürüyeceğukkk1saattir yürüyorum sen napiiyiinnnnn
Çok iyi yapmışsın kuzumHahahaha kışın öyle yaaatekbaşıma yuruyudum aşkoo baktım böyle olmuyo açtım müziği kulaklıkla dinliye dinliye cıktım rüzgar vardı biraz sol kulağımı çarptı
Vallaha totom ağrıdı kız başım döndü ilk gün vücut şoka girdi tabiioooo erkencisin joum güzel yürümüşsün havada yürüyüş için çok güzel
Çıkkk milletlen çarpişma fazlaÇok iyi yapmışsın kuzumbende bugün pazar var burada. Pazara çıkcam uzun bir aradan sonra
![]()
Saol canım şimdiden bana yapışıkmaşaAllahh büyütmüşsün bile
Nasıl güzel yer yaVallaha totom ağrıdı kız başım döndü ilk gün vücut şoka girdi tabiiburda yuruyus orman arası var cay bahcesi hersey bak yurugum yol boyle
Bu sabha cektiim
Eki Görüntüle 2922827
Evimden 5 dk ilerisinde zaten evett bende bayılıyorum belediye çok güzel yapmış kocaman orman kaplı içinde yürüyorsun orman havası alıyorsun resmen aralarda park var piknik mangal yeri var bi sen getiriyorsun kömür yapıyorsunNasıl güzel yer ya
ayy çok güzel her sabah yürü sen burdaVallaha totom ağrıdı kız başım döndü ilk gün vücut şoka girdi tabiiburda yuruyus orman arası var cay bahcesi hersey bak yurugum yol boyle
Bu sabha cektiim
Eki Görüntüle 2922827
Buhafta yürücdm hep kuzum bayada yürüyen vardı ha sende gell artıkk çerkezköyeayy çok güzel her sabah yürü sen burda![]()
GÜNAYDINNNNNNNNNN KK 'NIN PRENSESLERİ
@MssPAREJou @ASSOSyal @Buralardutluuugdu @athena @MevsimBahar @zorunlunick
Cookiie @Kahve __Kokusu @Yasnaz
Wilma11
mavikelebek34 @Morrmeneksee
![]()
nerde o günlerBuhafta yürücdm hep kuzum bayada yürüyen vardı ha sende gell artıkk çerkezköye![]()
Uzak uzak gezerim![]()