Nigded2n bir kez geçtim bak hiç gelişmemiş orası ya

Bende sadece geçmeye çalışıyordum ki eşimle evlendim yılda 1 gidiyorum sıkıntıdan patlayıp dönüyorum 🤣🤣 Ankara doğumluyum Antalya'da yaşıyordum. Şuan görev nedeniyle Trabzondayım. Çok karışığım Minnoş çoook 🤣🤣

Bende sadece geçmeye çalışıyordum ki eşimle evlendim yılda 1 gidiyorum sıkıntıdan patlayıp dönüyorum 🤣🤣 Ankara doğumluyum Antalya'da yaşıyordum. Şuan görev nedeniyle Trabzondayım. Çok karışığım Minnoş çoook 🤣🤣
Neyseki orada yaşamıyorsun canım kayseriye gidiyordum adanada bindim oradan geçtim toz toprak başka birşey yok 🤫

kızz epeyy karışıkk :D :D teeyyyy teeyyyyy horon biliyonmuuu horon oynamayıı ben rizeliyimm memlekett

1624464515976.webp

kızz epeyy karışıkk :KK70: :KK70: teeyyyy teeyyyyy horon biliyonmuuu horon oynamayıı ben rizeliyimm memlekett

Eki Görüntüle 2876377

Gel öğret lütfen 🤭 2 sene oldu geleli buraya. Zaten şu malum pis hastalık çıktı kapandık kaldık. Çok istiyorum öğrenmeyi severim 🤣🤣 Onun yerine Ankara havası var adını pek sevmesemde teke zortlatması var birde horon olsa iyi olur 🤣🤣🤭🤭

Gel öğret lütfen 🤭 2 sene oldu geleli buraya. Zaten şu malum pis hastalık çıktı kapandık kaldık. Çok istiyorum öğrenmeyi severim 🤣🤣 Onun yerine Ankara havası var adını pek sevmesemde teke zortlatması var birde horon olsa iyi olur 🤣🤣🤭🤭
bırakk şinduuu ankara havasuu :KK8: biraz karadeniz havası alınn yeterr beee konyaydıı adanaydıı birşeyduuu

Oynaaaaaa :KK71::KK71:habuu bi horon emojisini koymamışşlar delureceğummmmmm

Back
X