- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.201
Canbebe den memnun kalmadım. Sleepy evybaby babyturco molfix hangisi uygunsa onu alıyorum hepsi de çok güzelBen canbebe kullandım hep sonra evy kullandım prima hiç kullanmadım krem sürüyordum pişik kremleri :)
Aradaki yaş farkı sorun olmaz zatebahahahah yerim ben zeytini
Ben kahvemi koydumDaha ynei kahvaltimi ediyom az kaldi yumurtam bitti
kız büyük olunca zengin olurmuşsun olsuAradaki yaş farkı sorun olmaz zateb
Beeeeeee eyi tamam o zmanakız büyük olunca zengin olurmuşsun olsu
Sonralarda bozuldu kalitesini ilk aldığımda çok güzeldi hiç bişi yoktu canbebenin sonra kalıtesi bozulunca evybaby ye geçtimCanbebe den memnun kalmadım. Sleepy evybaby babyturco molfix hangisi uygunsa onu alıyorum hepsi de çok güzel
Bende koydum geliyemmm mehmetefendi kahvesi çok pahalanmış galiba ya bi kahve 8 9 lira oluemu anam yaBen kahvemi koydum
Öyle tabiide iste iyiler onlar zatenBen canbebe kullandım hep sonra evy kullandım prima hiç kullanmadım krem sürüyordum pişik kremleri :)
Bende koydum geliyemmm mehmetefendi kahvesi çok pahalanmış galiba ya bi kahve 8 9 lira oluemu anam ya
aynen geçen markette 10 tl gördüm ağzım açık kaldıBende koydum geliyemmm mehmetefendi kahvesi çok pahalanmış galiba ya bi kahve 8 9 lira oluemu anam ya
Duymadın mı %100 zam yapmışlar yaBende koydum geliyemmm mehmetefendi kahvesi çok pahalanmış galiba ya bi kahve 8 9 lira oluemu anam ya
püüüüüü kız oğlum zengin olursa hepimizin işine yararGözün de açık ha zengin olmaya benim kızımı kullanıyon
Hee iyi kız burda yok öyle açık satılan oyüzden alamam anca istnabuldayken alana kadar gelene kadar evde bitiyoBen açık alıyom
Başımdan kaynar sular aktı evett duydum onu diyom işteeDuymadın mı %100 zam yapmışlar ya
Ey ey tamam ele olsunpüüüüüü kız oğlum zengin olursa hepimizin işine yararkendimi değil dünürümü düşünüyorum
Heee kızzz kocma ona para verdirtmezzaynen geçen markette 10 tl gördüm ağzım açık kaldı
Anladıö canım burda bakkalda falan satılıyoHee iyi kız burda yok öyle açık satılan oyüzden alamam anca istnabuldayken alana kadar gelene kadar evde bitiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?