- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.261
Bekarken de anlatırdıHahahaha bilinki ona göre edinbejarken hiç denmezdii evlendim konuşmaya başladı yavaştan bebüj için calışıyonuzmu diyo dedim devammkeeee
Oooo oyüzden böyle ateşlii garu oldun iyiceBekarken de anlatırdı
TabiOooo oyüzden böyle ateşlii garu oldun iyice
Bebegiooioiiiimmm
Eee tabiii kızzz herşey birtej senden çıkmayy an itibariyleeeeeeTabikız ben ateşli olsam ne . Herifin ateşi olmasa . Yan yan sön
Askuummm nerelerdesin kaçgündürr heeehhh kocişimi yiyon neyapiyinnnBebegiooioiiiimmm
Helikopter ayarlayemm sana dutumm uç geelllBeni de al
Ayy ne gğzel olurdu . Zeytini de salardık gider oynardıHelikopter ayarlayemm sana dutumm uç geelll
Heee kızzz koskocaman park varr okadar ceşit yapmışlarkii hep geçerken diyorum çocuğum büyüyünce hergün getircem diyeAyy ne gğzel olurdu . Zeytini de salardık gider oynardı
mangalda yapardık ohhh missssHeee kızzz koskocaman park varr okadar ceşit yapmışlarkii hep geçerken diyorum çocuğum büyüyünce hergün getircem diye
İnşallah bitanem bize resim de atarsınHeee kızzz koskocaman park varr okadar ceşit yapmışlarkii hep geçerken diyorum çocuğum büyüyünce hergün getircem diye
Aklın fikrin yemektemangalda yapardık ohhh missss
yemem lazımAklın fikrin yemekte
Len gelinlik giyicenyemem lazım
Oooo nediyorsuunnnn alaassınıı ederduyujkkkmangalda yapardık ohhh missss
Ataruumm tabeeeİnşallah bitanem bize resim de atarsın
Hahahahahahaha koskoca orman için de kahkaha attummmmAklın fikrin yemekte
O biçimmm kebapp beeeeğğğLen gelinlik giyicenevlen herf sana yedirir kebabı
Yok kuzum, hacamat için ilişki yasak hayvansal gıda yasakAskuummm nerelerdesin kaçgündürr heeehhh kocişimi yiyon neyapiyinnn
Bikarsin yaHeee kızzz koskocaman park varr okadar ceşit yapmışlarkii hep geçerken diyorum çocuğum büyüyünce hergün getircem diye
çiğ kebap ıyyy ahaahahah gelinlik tamam ya no problemLen gelinlik giyicenevlen herf sana yedirir kebabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?