- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #29.461
Geçmiş olsun xanımEvdeyim ben ne kaçırdımkardeşimin kızlar grip biraz bizede gecti aile hekimine gittiler geldiler oturduk derken anca gelebildim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun xanımEvdeyim ben ne kaçırdımkardeşimin kızlar grip biraz bizede gecti aile hekimine gittiler geldiler oturduk derken anca gelebildim
Bende sıkma yapacam bugünkuzucukklarrıımmmmmmmmmmmmm sohbetimizz doyum olmayy vallahaaaa birazda kocişim gelcekk
yemekleri halledemm menemen edem yavaştann![]()
hadi be ordannebilim antepliler esmer olur ya ondan dediydimmmm![]()
Sağol canımGeçmiş olsun xanım
Ben üstüme alinayimmi bu sorunuNasilsiniz kızlarr![]()
akşam anca yeme ye biraz sohbet et uyu işte yetişemiyorum kiyohh artıkk o benmiii sizmiiii o minnoşş bence 10 saat glemeyy 5buçultan sonra![]()
Minnosprenses
ben 5 5buçuk gibi buralara uçuyom tekrar![]()
iyyiiz madam sen nasılsın bakalımNasilsiniz kızlarr![]()
alının buyrun hoşgeldinizBen üstüme alinayimmi bu sorunu![]()
afiyet olsun tepsinizde çok tatlı fincanınızda
iyiyim canım sen nasılsın keyfin nasılNasilsiniz kızlarr![]()
Tsklriyyiiz madam sen nasılsın bakalım
alının buyrun hoşgeldiniz
Afiyet olsun
Nasilsiniz kızlarr![]()
Corona mi acabaEvdeyim ben ne kaçırdımkardeşimin kızlar grip biraz bizede gecti aile hekimine gittiler geldiler oturduk derken anca gelebildim
iyiyim bende teşekkür edrim ,bir bebeğiniz var sanırım kız hemde ben çok severim benim için öpün lütfenTsklriyim sizler nasilsiniz
Şey bende![]()
Hadi kız bebek doguralimiyiyim bende teşekkür edrim ,bir bebeğiniz var sanırım kız hemde ben çok severim benim için öpün lütfen![]()
kolay gelsin joummmmmmmmmmmkuzucukklarrıımmmmmmmmmmmmm sohbetimizz doyum olmayy vallahaaaa birazda kocişim gelcekk
yemekleri halledemm menemen edem yavaştann![]()